![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca tot incepe cu Ph... am admirat postul, propunerea si entuziasmul celor din Phoenix (felicitari Sidonia pentru initziativa) pentru a infiintza un Club cu variante de ajutor divers pentru noii sositi,... so.... propun un acelasi Club sa infiintzam si in Philadelphia, unde stiu ca exista oameni de suflet si saritori la bine si la rau.
Odata, demult, acest forum mi-a fost de mare ajutor... dupa sosirea in US la rindul meu am ajutat cit am putut de mult... si continuitatea se poate face simtita si in acest mod... Nu stiu daca regulile forumului permit, dar eu imi fac public adresa de mail, pentru cereri rezonabile de ajutor, care vor fi acordate neconditionat in limita posibilitatilor si timpului disponibil [email protected] Toate spre mai bine, Ted |
|
||||
|
||||
![]()
Ted,
Pentru ca acest forum isi are radacinile in Philadelphia iar Alex l-a pastorit atita vreme si prin intermediul acestui loc virtual multzi dintre compatriotzii nostri si-au facut un rost in USA, Philadelphia si cei de acolo au un loc special in inima mea. Sper ca gashka de acolo sa fie la fel de puternica iar legaturile sale sa fie de nezdruncinat chiar daca Alex este acum in Ro. Mult succes Ted! Cezar |
|
||||
|
||||
![]()
Comunitatea romanilor din Philadelphia si "suburbs" este destul de mare si pestritza. Pe Alex l-am cunoscut personal prea putin,,.. doar doua-trei intilniri intimplatoare,... la fel si pe cei din grupul format fizic in jurul lui.
Indiferent ca romanii din Phila s-au coalizat, intilnit sau au organizat actiuni comune un lucru este cert: din informatiile ce le detin, multi din cei cunoscuti de mine direct sau indirect au intins o mina de ajutor confratilor lor inaine, sau dupa sosirea in US. Cunosc persoane aproape "nevazute" pe forum care au oferit atit de mult ajutor, incit nu stiu daca Bunul Dumnezeu le va putea vreodata rasplati efortul. Cinste acestor oameni, fata de care am un deosebit respect. Sper ca ei sa ramina la fel, multi ani de acum incolo. Cunosc si persoane care ... dupa ce au fost ajutate cu tot ce a fost posibil pentru a depasi momentele grele imediat urmatoare sosirii, au "disparut" ulterior fara urma.... lume pestritza, precum spuneam. Un lucru este cert... toti cei ce au venit in US cu Loteria Vizelor STIU ca fara o cit de mica asistenta dupa sosire din partea celor cu "ani" de sedere aici, primii pasi din "viata americana" au fost un calvar. Pe mine m-a impresionat gestul si ideea Sidoniei si cred a toti cei ce se regasesc printre noi dispusi a oferi ajutor dezinteresat ar trebui sa formeze NUCLEE in diversele parti ale US unde locuiesc, pentru o mai usoara comunicare, organizare si creere de potential.... lucruri care in fond si la urma urmei sint parte din ceea ce initiatorul acestui forum cred ca a avut in gind, atunci cind Forumul a luat nastere. Putem crea cu foarte putin efort comunitati locale puternice care pot reprezenta intruchiparea fizica a marii comunitati virtuale care este Forumul Loteristilor. Va doresc numai bine si... spor la treaba! |
|
|||
|
|||
![]()
Ma numesc Lucian si am 36 ani , sotia mea Catalina 28 ani avem interviul pe 16 Octombrie ora 08
Meseria mea este SEF BUCATAR si a sotiei CONTABIL nu avem pe nimeni an SUA daca exista cineva care ne poate andruma la anceput cu un loc de munca si chirie va rog frumos sa ne contactati pe privat Va garantez ca santem o familie serioasa si foarte muncitoare An speranta ca va fi cineva sa ne ajute noi VA MULTUMIM ANTICIPAT |
|
||||
|
||||
![]()
Lucian, sper ca ai primit e-mailul meu. Fruntea sus, drumul vostru catre US este la incept, dar este sigur. Priviti si abordati cu seriozitate fiecare pas, iar noi, aici o sa va sustinem cit putem si cum putem. Cu putin efort, puteti veni aici "ca si acasa".
Succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Ati multumim foarte mult pentru raspuns si ne pregatim sa ati trimitem un mail cu tot ce ne-ai spus
Sa-i ajute dumnezeu pe toti care ajuta si la randul lor sa ajute si ei MULTUMIM FOARTE MULT |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
CLUB ..."Welcome in Phoenix"... | Sidonia | Phoenix | 44 | 03-10-2009 06:28 PM |
Club 20000-30000(DV2005) | Duduka | Interviul | 174 | 07-20-2005 09:24 PM |
Club 15000- 20000 (DV2005) | Duduka | Interviul | 176 | 05-20-2005 01:37 PM |
Club 10000-15000 (DV2005) | Duduka | Interviul | 107 | 01-21-2005 11:56 AM |
Club "Ianuarie" | Duduka | Interviul | 11 | 01-10-2004 11:23 AM |