|
|
||||
|
||||
Loteristi olteni, uniti-va!!!
Salut tuturor loteristilor. O sa incerc in threadul urmator sa strangem randurile loteristilor olteni. Sunt castigator la DV 2007 si parca se simte nevoia unor informatii locale.... Unde sa iti traduci fara probleme actele?....ce evaluator ANEVAR sa folosesti?....Informatii pe care poti sa le obtii decat de la cei din zona ta... O sa incercam sa ne intalnim pentru a schimba pareri informatii.
Suntem deja cativa (care ne-am cunoscut prin intermediul forumului) si este posibil ca in curand sa organizam prima intalnire. Poate o numim: "In asteptarea plicului 2" . Avem deja castigatori din zona (deja plecati- DV 2006) care s-au oferit sa ne ajute cu informatii. Va astept sa va inscrieti. |
|
||||
|
||||
Salut baieti.Puteti conta pe inca un oltean adevarat.Eu o sa plec pe 30 iunie dar putem vorbi online si va pot ajuta cu informatii sau sa va povestesc din experienta proprie.
|
||||
|
||||
loteristi olteni,uniti-va
si noi suntem olteni....din tg-jiu...suntem cistigatori la dv2006...avem interviul pe 03.06.2006...daca putem sa va ajutam ce ceva....cu placere....si bafta tuturor!!!
|
|
||||
|
||||
Bravo Adi, buna treaba!
Si noi olteni,din Craiova, deja in Chicago din ianuarie 2006. Lafel langa voi cu tot ce se poate. Anul trecut,si noi am avut o mini "gasca".Ne-au ajutat alti olteni cu suflet (Justin- castigator 2005) sau mai putin olteni dar la fel de sufletisti (Shaguna). Bafta multa! Cornelia, Alex si Dan
|
||||
|
||||
Traducator autorizat in Craiova?
Ei..daca tot s-au inscris cativa...
Ma intereseaza un traducator autorizat bun in Craiova...si daca ati facut in ultima jumatate de an...cat costa o pagina de traducere autorizata? |
|
||||
|
||||
Pentru Cornelia
Cornelia, case numberul tau (3100) este foarte asemanator cu al meu (32XX) de anul acesta. Cand ai avut interviul? Ma gandesc deja in august sa ne ducem (eu si sotia) la examenul medical. Sa fim pregatiti sa nu ramanem pe ultima suta de metri.
|
|
||||
|
||||
Anunt - intalnire a loteristilor olteni
Anunt pentru toti loteristii olteni:
Miercuri 30 august, la ora 20:00 se organizeaza o intalnire in fata Teatrului National Craiova. Ii asteptam pe toti loteristii dornici de discutii. |
|
|||
|
|||
confirmare
Quote:
o sa fim acolo |
|
||||
|
||||
Aceasta invitatie a fost trimisa pe mai multe canale .. forum .. yahoo mess .. telefoane ..
Majoritatea loteristilor au confirmat prezenta... Va asteptam !!! |
|
|||
|
|||
confirmare
ok
sunt si eu |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|