|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Despre Forum
Am facut update de la versiunea 2.0.4 la 2.0.10
|
||||
|
||||
Icon pentru bookmarks
Am adaugat un icon pentru bookmark ca sa fie mai vizibil celor care au uitat unde e forumul care i-a indrumat spre America
|
||||
|
||||
Butoniada
Am dat butonul de modificare inapoi pentru toata lumea.
De acum inainte cei maturi vor sti cum sa il foloseasca, cei imaturi ....
|
||||
|
||||
Multumim pentru mutarea povestii interviului nostru!
Am incercat sa modific vreo 2 mici si stupide greseli de "tiparire", da' nu m-a lasat!!!...
|
||||
|
||||
Povestile interviurilor sint singurele chestii ce nu pot fi modificate de utilizatorii normali ci numai de moderatori sau administratori.
Fa un copy/paste intr-un pm si trimite-l modificat , am sa il repostez/modific eu.
|
||||
|
||||
Update iara
Am facut update de la versiunea 2.0.10 la 2.0.11
Sper sa fie safe precum s-a anuntzat.
|
||||
|
||||
Erori rezolvate
Rezolvat eroarea ce aparea la vizualizarea profilului de utilizator.
|
||||
|
||||
Forum offline temporar
Va anuntz pe aceasta cale ca in weekendul ce urmeaza si probabil incepind cu 6 Mai forumul va trece offline TEMPORAR din cauza de mutare, schimb domiciliul si odata cu el si telefonul si forumul ca urmare a utilizarii legaturii de DSL.
Avind in vedere ca vreau sa pastrez numarul de telefon si ca ma mut in cadrul aceluiasi zipcode atunci toata tarashenia ar trebui sa dureze circa 24 de ore pina isi muta ei firele in centrala pentru ca mutarea fizica a serverului de la vechea adresa la cea noua nu va dura mai mult de o ora. Acum voi vedea cine mai citeste si mesajele administrative de pe forum. Va multzumesc pentru intzelegere.
|
|||
|
|||
E adevarat ca proprietatile in Phila s-au apreciat cu peste 30% in ultimul an?
|
|
||||
|
||||
Pe ultimul an nu stiu dar pe total in ultimii 3 itzi pot spune sigur de aprecieri de 100% ! Momentan piatza e in stagnare din cauza dobinzilor dar cum vor creste cum vor apare cumparatori. De obicei orezari de la NY.
Display Modes | |
|
|