Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Apropo > Intrebari si sugestii tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2004, 06:46 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Despre folosirea FORUMULUI

Bine atzi venit pe Forumul Loteristilor !

In continuare am sa va prezint citeva informatzii utile care sa va faca viatza mai ushoara si explorarea forumului mai facila.

Pentru a putea CITI forumul nu este nevoie sa va inregistratzi.
Pentru a putea INTREBA si RASPUNDE atunci este nevoie sa va inregistratzi mai putzin pentru sectziunea Sugestii, reclamatii si Anunturi administrative care este PUBLICA.
La inregistrare incercatzi pe cit posibil sa completatzi toate rubricile cerute, asta ne ajuta sa ne cunoastem mai bine intre noi.
Dupa inregistrare ar trebui sa primitzi un email cu un link de confirmare a inregistrarii ca utilizator al forumului pe care trebuie sa il urmatzi ca sa vi se activeze contul.
DACA nu atzi primit acest email de confirmare asta inseamna ca providerul la care avetzi contul de email nu accepta emailuri de la domenii dinamice si este considerat spam. Pentru a corecta aceasta problema trimitetzi un email la [email protected] si va voi activa contul manual. Nu incercatzi sa punetzi conturi de email inexistente pentru ca serverul de email poate confirma sau infirma cele declarate de voi si atunci pina nu avetzi o adresa de email valida nu vetzi fi activatzi. Oricum cei cu acest necaz SI activatzi manual nu vor putea primi niciodata instiintzari de la forum din cauza ca adresa poate fi considerata ca generatoare de spam. Pina acum nu au existat probleme cu conturile de pe yahoo sau hotmail.
Multe din problemele ce pot fi intimpinate in utilizarea forumului va pot fi lamurite dupa o vizita la sectziunea de Intrebari si raspunsuri .

Va recomand inainte de a pune o intrebare care consideratzi ca nu a fost pusa sa incercatzi sa folositzi motorul de Cautare al forumului unde putetzi folosi orice cuvint cheie. Cautarea raspunsului denota faptul ca nu asteptatzi posmagii sa fie si inmuiatzi si asta va va prinde bine pe mai departe in America unde nu vetzi avea intotdeuna la indemina forumul.
Incercatzi sa postatzi intrebarile si/sau mesajele la sectiunile respective pentru ca informatzia si mai ales raspunsurile sa fie mai ushor de cautat pentru toata lumea. Chiar de se mai intimpla si greseli ele pot fi corectate de administrator sau moderatori mutind topica la sectiunea corespunzatoare.

Sectziunea de Calendar existenta pe forum o putetzi folosi in principal pentru marcarea diferitelor evenimente din viatza de loterist, incepind cu data Interviului si terminind cu data obtzinerii cetatzeniei. Daca nu il folositzi atunci nu vetzi ajunge decit sa punetzi intrebari pe acest subiect in diverse puncte din forum si informatzia nu va fi consistenta pentru nimeni. Cum ne creem forumul asha il avem: input junk = output junk ! Trecetzi acolo data interviului, data plecarii din Romania si orice alte evenimente importante mai consideratzi.

Putetzi trimite mesaje private catre orice utilizator inregistrat al forumului. Incercatzi sa il folositzi pentru chestii personale care nu pot fi publicate pe forum sau pentru chestii ce nu privesc pe forumari.

Pentru o mai buna cunoastere si nu numai, exista un Album foto unde deasemena putetzi pune destul de multe poze la diverse categorii.
Albumul personal il putetzi folosi dupa cum doritzi numai sa nu sfideze bunul simtz. Fotografiile nu pot fi vazute de utilizatorii neinregistratzi sau nelogatzi pe forum.

Am lasat Chat-ul la urma pentru ca nu am gasit inca o solutzie viabila din toate punctele de vedere (in principal acces prin firewall). Momentan chat-ul existent este un client de IRC care face legatura pe un server Undernet la canalul #PaginaLoteristilor asha ca cine doreste poate folosi orice alt client de IRC cu conectare la serverele Undernet pe canalul #PaginaLoteristilor. Chatul existent nu poate functziona daca conectia voastra la internet se face printr-un firewall, situatzie in care vetzi primi un mesaj de eroare.

Va astept cu sugestii si comentarii pe sectziunea corespunzatoare a forumului despre ce credetzi ca ar mai trebui sa descriu in rindurile de mai sus.

Admin aka Alex4you

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Old 01-10-2004, 12:36 PM
Anonymous Anonymous is offline
Membru
Bobocel

Default Nu reusesc sa ma inregistrez !

Nu reusesc sa ma inregistrez. Nu Primesc e-mailul de confirmare ! [email protected]

daniel babusca
Reply With Quote
Old 01-10-2004, 01:46 PM
SleeepY's Avatar
SleeepY SleeepY is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: Nu reusesc sa ma inregistrez !

Quote:
Originally Posted by Babusca Daniel
Nu reusesc sa ma inregistrez. Nu Primesc e-mailul de confirmare ! [email protected]

daca o sa intri in sectiunea bulk o sa-l gasesti sigur p.acolo. il selectezi apoi te duci jos pe pagina si in partea dreapta ai sa gasesti in buton pe care scrie move to folder dai click pe el si selctezi inbox apoi dai click pe OK apoi mesajul iti va reveni in inbox. daca nu reusesti... intra pe #pagina loteristilor sau cauta-ma pe mesenger - ID: Sleeepy23. SUCCES !!!

Old 01-10-2004, 03:54 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default He he he - nice try !

Vrei sa incerci sa vezi daca e adevarat ca pot afla daca ai primit emailul sau nu ?
E normal sa nu primesti email de confirmare pe [email protected] cind defapt te-ai inscris cu alt email - [email protected].
Acest din urma cont a primit emailul de confirmare deoarece la mine NU apare nimic de genul asta:

Code:
The attached message had PERMANENT fatal delivery errors!

After one or more unsuccessful delivery attempts the attached message has
been removed from the mail queue on this server.  The number and frequency
of delivery attempts are determined by local configuration parameters.

YOUR MESSAGE WAS NOT DELIVERED TO ONE OR MORE RECIPIENTS!

Failed address: [email protected]

--- Session Transcript ---
 Parsing Message <C:\Mailsys\Remoteq\pd50000002419.msg>
 From: [email protected]
 To: [email protected]
 Subject: Ati primit un nou mesaj privat
 Message-ID:
 MX-record resolution of [yahoo.com] in progress (DNS Server: 151.197.0.39)...
 P=005 D=yahoo.com TTL=(2) MX=[mx4.mail.yahoo.com] {216.155.197.63}
 P=001 D=yahoo.com TTL=(2) MX=[mx2.mail.yahoo.com] {64.157.4.78}
 P=001 D=yahoo.com TTL=(2) MX=[mx1.mail.yahoo.com] {67.28.114.32}
 Attempting MX: P=001 D=yahoo.com TTL=(2) MX=[mx1.mail.yahoo.com] {67.28.114.32}
 Attempting SMTP connection to [67.28.114.32 : 25]
 Waiting for socket connection...
 Socket connection established (172.16.0.10 : 2357 -> 67.28.114.32 : 25)
 Waiting for protocol initiation...
 <-- 220 YSmtp mta134.mail.dcn.yahoo.com ESMTP service ready
 --> EHLO webgate.no-ip.com
 <-- 250-mta134.mail.dcn.yahoo.com
 <-- 250-8BITMIME
 <-- 250-SIZE 10485760
 <-- 250 PIPELINING
 --> MAIL From:<[email protected]> SIZE=1288
 <-- 250 sender <[email protected]> ok
 --> RCPT To:<[email protected]>
 <-- 250 recipient <[email protected]> ok
 --> DATA
 <-- 354 go ahead
 Sending <C:\Mailsys\Remoteq\pd50000002419.msg> to [67.28.114.32]
 Transfer Complete.
 <-- 554 delivery error: dd Sorry your message to [email protected] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta134.mail.dcn.yahoo.com
 --> QUIT
Asta asha ca sa vedetzi ca va pot face si dovada

Reply With Quote
Old 01-13-2004, 07:10 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Nick-uri

Vad ca pina la urma din 3 nick-uri inregistrate nu ai activat nici unul !

Reply With Quote
Old 06-08-2004, 03:58 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Pentru cei ce vor sa se inregistreze pe forum

Sfaturi pentru cei ce vor sa se inregistreze pe forum:
- Nu datzi adrese de email care nu exista sau sint inchise din diverse motive, DACA nu primitzi emailul si il confirmatzi atunci NU SE ACTIVEAZA CONTUL !

- Daca nu primitzi emailul din cauza ca adresa forumului e considerata neinregistrata deci generatoare de spam atunci putetzi trimite un email direct la [email protected]. RETZINETZI insa daca cererea voastra nu contzine toate elementele de sigurantza atunci NU VOI ACTIVA CONTUL ! Nu incercatzi cu bullshit ca nu merge !

- Avetzi grija cind va completatzi inscrierea la corectitudinea datelor, am vazut @hoyahoo.com si @yahoo.mail - e vina voastra !

- NU incercatzi sa inventatzi adrese de email - nu vetzi primi mesaj de autentificare NICAIERI iar eu nu activez conturi fara email real.

Reply With Quote
Old 10-10-2006, 04:18 AM
_soso_ _soso_ is offline
Forumar fidel
Loterist informat

nu am mai intrat de ceva vreme aici pe forum si am vazut ca el e schimbat in totalitate. in rau sau in bine, nu ma pronunt eu. am o intrebare: de ce nu mai sunt notificat atunci cand cineva raspunde la subiectele unde eu postez si pe care le urmaresc? multumesc anticipat de raspuns.
Old 10-10-2006, 05:21 AM
Carmen Carmen is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Unhappy

Iar Album foto si album personal...nu mai exista!
Old 10-10-2006, 06:43 AM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by _soso_ View Post
nu am mai intrat de ceva vreme aici pe forum si am vazut ca el e schimbat in totalitate. in rau sau in bine, nu ma pronunt eu. am o intrebare: de ce nu mai sunt notificat atunci cand cineva raspunde la subiectele unde eu postez si pe care le urmaresc? multumesc anticipat de raspuns.
Nu mai esti notificat fiindca nu ai dedicat timp familiarizarii cu tehnologia forumului si nu ai navigat cu butoanele din curiozitate. Cu cat esti prezent mai mult pe forum, cu atat e mai usor sa te mentii la curent cu schimbarile.

Te duci la User CP in coltul stanga al ecranului, apesi pe Edit Options si ceri acolo notificare.

Reply With Quote
Old 10-10-2006, 04:49 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Despre Albumul Foto si restul: http://paginaloteristilor.ro/for...?t=6656&page=4
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules