![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://groups.yahoo.com/group/RomaniansChicago
http://groups.yahoo.com/group/romani_la_chicago sint 2 liste de discutii in care posteaza romani din Chicago, m-am gandit ca v-ar putea interesa, ce-mi place mie ii ca in fiecare week-end dau calendarul cu evenimentele culturale artistice etc care au loc in Chicago. Parere personla: o lista de discutii serioasa care merita incercata. Cristi Last edited by Cezar; 11-27-2006 at 07:41 PM. |
|
|||
|
|||
![]()
e super idea mersi cristi, ady
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Putin ajutor va rog si pe aici? Intentionam sa ajungem in State in octombrie si sa ne stabilim in Chicago, ne puteti da un sfat ce zona ar trebui de evitat sa inchiriezi o locuinta, care zona e mai buna, daca scolile sunt bune si daca, la modul general, se gaseste de munca? Desi am studiat statisticele, am dori sa stim de la voi , cei care locuiti in zona cum este pe acolo(e chiar asa de rau cu criminalitatea?) Va multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna tuturor celor care sunt in Chicago, sau din statul Illinois.
Ma poate ajuta cineva cu niste siteuri unde pot sa caut loc de munca in Chicago?Va multumesc. Last edited by D.cristian; 03-15-2014 at 10:48 PM. Reason: :) |
|
|||
|
|||
![]()
Romanilachicago.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Cunoc siteul dar multumesc pentru raspuns.
|
|
||||
|
||||
![]()
monster, careerbuilder
aerotek, randstad, baxter - agenții pentru personal calificat
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Chicago | Shaguna | Chicago | 63 | 02-06-2009 03:17 AM |
Sarbatoarea Craciunului in Chicago | Cezar | Chicago | 6 | 12-18-2004 02:21 AM |
Chef in Chicago | Cezar | Chicago | 0 | 11-14-2004 02:09 PM |
informatii utile despre orasul Chicago | SleeepY | Chicago | 0 | 03-06-2004 07:09 AM |
Dorina Diaconeasa - Chicago - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:52 PM |