![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
m-am gandit ca ar fi util sa deschidem un subiect in care sa scriem informatii despre adresele de contact (telefon, pagina web, email) ale diverselor companii aeriene sau ale agentiilor de turism prin care ne putem procura biletele pentru calatoria catre SUA si nu numai.
o adresa care contine foarte multe adrese web ale companiilor aeriene puteti gasi aici: http://kumaraswamyworldwidetravelsto...om/allair.html ar mai fi si http://www.airtickets.ro/linii_aeriene.htm (link preluat din alt subiect) Sfat: mergeti pe site-ul oficial al companiei aeriene, apoi selectati Romania ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Saptamana asta am fost la Cluj si am luat bilete de avion...
Suntem foarte multumiti de oferta lor si de felul in care am colaborat , ca sa zic asa ... M-am gandit sa pun adresa lor aici , pentru doritori . NATURA TRAVEL Str.IULIU MANIU Nr.5 400095 CLUJ-NAPOCA Tel/Fax : 00-40-(0)264-430 911 Mobile :00-40-(0)264-450223 Email:[email protected] Camelia. |
|
|||
|
|||
![]()
nova tour
bd.balcescu nr.21 sect 1 Buc 021.3150131 cereti sa vorbiti cu domnisoara Diana.
|
||||
|
||||
![]()
BUCURESTI:
AEROTRAVEL BUSINESS PLUS LUFTHANSA CITY CENTER Calea Victoriei nr. 91-93 Sector 1 Bucuresti, Romania Tel.: +40 (0) 21 231 51 43; Fax: +40 (0) 21 231 5144 e-mail: [email protected] AEROTRAVEL Bd. Nicolae Balcescu nr. 16 Sector 1 Bucuresti, Romania Tel.: +40 (0) 21 312 8978; Fax: +40 (0) 21 312 8977 e-mail: [email protected] CLUJ NAPOCA: AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER Str. Horea nr. 1 Cluj Napoca, jud. Cluj, Romania Tel.: +40 (0) 264 536 926; Fax: +40 (0) 264 536 940 e-mail: [email protected] TIMISOARA: AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER Bd. Republicii nr. 4 Timisoara, jud. Timis, Romania Tel.: +40 (0) 256 292 960; Fax: +40 (0) 256 292 958 e-mail: [email protected] ORADEA: AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER Str. Primariei nr. 1 Oradea, jud. Bihor, Romania Tel.: +40 (0) 259 406 642; Fax: +40 (0) 259 406 640 e-mail: [email protected] SIBIU: AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER Str. Telefoanelor nr. 1 Sibiu, jud. Sibiu, Romania Tel.: +40 (0) 269 218 140; Fax: +40 (0) 269 213 526 e-mail: [email protected] |
|
|||
|
|||
![]()
Exista si alternative la mersul cu avion in US (in afara traversatului stramtorii cu sania trasa de caini): croazierele transtlantice.
Avantajul acestora este bineinteles pe langa evitarea stresului cu avionul, intrarea in America in stilul marilor descoperitori-cuceritori. In plus este o calatorie mai mult decat agreabila (servicii de cea mai buna calitate), o vacanta meritata dupa stresul cauzat de interviu, acte etc. care iti ofera si ocazia vizitarii unor locuri minunate (Barcelona, Tenerife sau Canare, insulele Caraibe etc.). Printre dezavantaje: - durata de la 14 la 17 zile, dar acestea vor fi vacanta - locul de imbarcare (Genoa sau Savona) si debarcare (Fort Lauderdale - Florida). De aici si costul, care incluzand si cheltuielile legate de deplasarea la si de la porturi, ajung pe la 1500 EUR - dar merita. Pentru detalii puteti vizita http://www.costacruise.com/Costa/USA...OBJ=BHOME_HNN_ sau [email protected] |
|
|||
|
|||
![]()
O agentie de turism (pentru bucuresteni) unde puteti gasi bilete de avion pentru toate companiile aeriene, niste fete f. dragute va ajuta sa gasiti tariful cel mai bun.
VOYAGER TURISM SRL Tel: 315 91 02 Tel/Fax: 315 91 03 E-mail: [email protected] Website: www.voyager-tourism.ro Noi am rezervat bilete cu LOT-ul, one way pentru NY la 335 euro (taxe incluse) - si am fost foarte multumiti |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si noi am ajuns in Bucuresti pe 11 iulie, tot cu Austrian Airlines. 975$/adult (dus intors) + 200$ infant (dus). A trebuit sa lasam masina la cineva in NY pentru ca nu am reusit sa gasim ceva ieftin din Philadelphia, am gasit numai de pe JFK. Totusi nu prea ne-a placut cu AUA. Si cand ma gandesc ca mai avem de facut cu ei inca doua zboruri la intoarcere....!!!
|
||||
|
||||
![]()
Se anunta o concurenta mai apriga pentru zborurile transatlantice, incepand de la sfarsitul lunii viitoare. Asta paote insemna preturi mai mici, mai ales pentru biletele din sezonul de varf si pentru cele de la clasa business (dele de la coach in off-peak sunt deja cam la limita costurilor):
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7256918.stm De asemenea, de vazut legaturile pe care le are Zoom Airlines, mentionata in articol.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Long distance calls - companii si tarife | Star2in | Primii pasi | 135 | 05-09-2015 09:26 AM |
Companii de colectare si cum afecteaza creditul. | Crystal | Financiar | 18 | 04-06-2008 09:43 PM |
E cineva din zona NV Chicago? Companii de recrutare la tot pasul! | Dragus Lucian | Chicago | 27 | 09-29-2006 08:33 PM |