![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Deschid acesta topica intr-un thread separat ca as vrea sa citeasca toti cum mi-au distrus mie creditul o companie de colectare.
Totul a inceput acum 4 ani cand nu aveam nici rezidenta, nimic , eram doar turist si mi-am facut un abonament la Sprint. Am platit o avere pe telefonul ala : $300 garantie pe tel ca nu aveam SSN si in rest abonamentul lunar. Faptul ca asta se petrecea in Insulele Virgine nu aveam obtiunea pre-pay-ului decat abonament la Sprint sau Verizon. Acelasi deal prost la amandoua. Dupa 6 luni de folosire a trebuit sa plec urgent in Ro. M-am interesat prin telefon cu customer service ce ma costa decontectarea si mi-au explicat ca trebuie sa platesc ultimul bill adica minutele vorbite si $200 taxa de deconectare. Ne avand nici un tip de card pe vremea aia dau cash-ul unui prieten roman si rog sa plateasca. Ajunsa in RO aflu ca a platit si ca are toate chitantele. Daca a platit sau nu nu stiu ca nu m-am mai intalnit cu persoana respectiva ever since. Au trecut 2 ani , am luat DV asi am obtinut SSN. Toate bune si frumoase . cu credit perfect, cu nici un payment late la nimic pana acum 3 luni cand acesta companie de colectare m-a lovit pe credit...cu acela abonament Sprint NEPLATIT !!!! Tocmai ce cumparasem apartamentul m-am deconectat de la monitorizarea de credit oferita de Freecreditreport.com ca mi se parea ca dedeam $12 pe luna degeaba. Mi-am propus sa imi cumpar credit report cu scor la fiecare 3 luni sa vad cum mai stau. Acum 2 zile cand veni timpul sa cumpar credit reportul....shok mare...scor POOR
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce iti poate afecta pozitiv si ce negativ creditul | Gianina | Financiar | 500 | 07-07-2008 10:11 PM |