![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna!
Cand ajung in US vreau (adica mai mult trebuie) sa imi iau o masina cu care sa umblu pe la interviuri. Idee e ca vreau sa iau una ma ieftina, pana in 5-6k USD, si mai tarziu cand situatia se stabilizeaza sa imi iau o masina mai serioasa si eventual sa o las pe asta ca a 2-a masina, sau sotiei (mai vedem) Acum nu stiu ce masina are raportul pret/calitate ok in US. Eu as prefera ceva European (I love BMW) dar ma astept sa fie mai scumpe in US si poate nu se merita. Idei? Pareri?
|
|||
|
|||
![]()
eu ma gandeam la Ford Focus din 2001/2002.....
|
|||
|
|||
![]()
si prietenul meu din US a zis ca nu ma lasa sa imi iau Ford
![]() el recomanda Toyota sau Honda...
|
||||
|
||||
![]()
Cat de mare, cat de veche ? Am circulat cu Toyote pe aici...foarte multumita de toate...de la matrix pana la sienna van.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
şi mai ales, un' te duci? că aceeaşi maşină costă un dolar acilea la nord şi alt dolar la sud.
io zic să te dai mata puţin pe kbb.com sau edmunds.com .�n principiu sunt acelaşi lucru, sunt diferenţe minore de preţ. bagi ZIP-ul de unde crezi tu că vă veţi stabili, pui limita de preţ şi aria de acoperire (depinde de cum te poţi mişca �n primele zile) şi �i dai bătaie.
|
|||
|
|||
![]()
Cea mai buna idee este sa iti iei Toyota. Sunt disperati acuma si ofera preturi excelente pentru toyotele noi, deci ti-ai putea lua si fara credit prea bun banuiesc
![]() Nu te baga la Ford ca sunt cele mai proaste. Am avut si Honda si Toyota, dintre ele as alege Honda. Ca motor este mai buna, singura problema pe care o am cu masinile japoneze este ca tabla este extrem de subtire si nu tine prea bine in long run. |
|
||||
|
||||
![]() Ford din Europa nu este acelasi lucru cu Ford din SUA. Ford Focus de aici sufera din cauza calitatii scazute a componentelor, incluzind motorul. Compania Ford a lasat de inteles ca vor aduce niste modele mici europene pe la sfirsitul anului, dar pina acum sint doar promisiuni. Eu astept dupa ceva modele diesel. Recomand Honda pentru ca asta conduc. Am o Honda Accord din 1994 2.2L, o conduc de zece ani si inca merge perfect. Am ajuns la 268.000 mile adica 431.000 km la bord. Consumul este de 32 mile pe galon sau 7.3 litri la 100 km, combinat afara/oras. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce sa alegem pentru prima masina? | usdream | Primii pasi | 218 | 01-10-2009 03:28 AM |
Masina nou venit pe credit | marioana | Primii pasi | 7 | 11-27-2007 08:20 PM |
Imprumut pentru masina mai ciudat | master.axu | Primii pasi | 15 | 12-24-2006 09:42 AM |
Probleme cu masina in service | Liviut | Experientele loteristilor ajunsi in America | 21 | 05-29-2006 10:12 AM |