|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Viva,
Intre 6 iulie seara si 8 iulie dimineata suntem intr-o scurta vizita la Montreal. Vream sa vizitam cat putem mai mult din Montreal, ne dai vreo idee ce sa nu ratam? Venim cu niste prieteni din Toronto, mai stiu si ei ceva locuri dar evident ca nu le stiu pe toate ca voi, localnicii. Gianina
|
|||
|
|||
Quote:
Pot sa-ti mai scriu amanunte pe privat, si numarul nostru de telefon. Ne-ar face placere sa va putem ghida un pic prin zona....functie si de programul vostru bineinteles. |
|
||||
|
||||
Viva, multumesc frumos de informatii. Ti-am trimis mai multe date pe privat.
Cred ca ar fi interesant de vazut festivalul focurilor de artificii. O sa caut pe net mai multe date despre locatie. Daca stii ceva nu ezita. Am mai citit si descrierile atat de frumoase si pline de viata ale Boemei despre Canada si am o lista mai numeroasa de vazut decat o sa-mi permita timpul sa o fac in scurta noastra vacanta. Oricum fiind a doua vacanta a noastra acolo (data trecuta am stat mai mult dar am vizitat numai Toronto si imprejurimile ca era iarna si atat de frig), deja suntem de-ai casei....hihihi PS. Am despartit subiectul de cel cu gandul spre California ca am deviat. Asa poate are titlu mai sugestiv si ajuta si alte persoane care vor sa viziteze Canada. Gianina
Speranta nu moare niciodata... Last edited by Gianina : 06-30-2007 at 10:35 PM. Reason: adaugare text |
|
|||
|
|||
Vizita in Canada
Pentru noi loteristii (US green card holder) s-a schimbat in legislatie ceva referitor la vizita in Canada? Stiu ca la americani mai nou le cere sa aiba pasaport, dar pentru noi cred ca este la fel nu?
Am cautat tot netu dar numai despre ei (americani) se vorbeste nu si despre rezidentii permanenti. (Stiu fraza "cu greencard ai toate drepturile americanilor mai putin drept de vot" dar vreau doar sa ma asigur ca pot intra si iesi fara probleme in si din Canada cu greencardul si pasaportul romanesc) Please advise! 10x |
|
|||
|
|||
Intre 1) Niagara + Toronto si 2) Montreal, ce merita vazut mai degraba pt 3-4 zile? Am vrea si noi sa mergem din NY cu masina, dar traseul NY-Niagara-Montreal e cam lung ...asa ca trebuie sa alegem.
|
||||
|
||||
Pe mine m-a impresionat cel mai tare orasul vechi Quebec. E superb. Apoi ar fi Montreal, Otawa-Parlamentul si in cele din urma Toronto, de fapt Niagara. Dar poate si pentru ca era a doua noastra vizita in partea cu Toronto n-am fost atat de impresionati. Niagara merita insa vazuta.
M-am indragostit atat de Montreal dar mai ales de Quebec. Drum bun, Gianina
|
|||
|
|||
Quote:
Pe drum se poate vedea CMOG - Corning Museum of Glass. Da' acolo trebuie stat cam 3 ore si e putin. Intr-adevar, merita vazuta Niagara si noaptea si ziua. Am auzit ca de la Niagara la Toronto ar fi 2 ore de condus. Excursia la care am fost eu a fost NYC->Corning Museum of Glass -> Niagara -> NYC. 2 zile.
|
||||
|
||||
Quote:
Pentru mai multa siguranta voi intreba astazi la granita.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli |
|
|||
|
|||
Da, pasaportul romanesc plus greencard.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|