Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Impresii din lumea larga > Canada
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Canada

Idei de locuri de vizitat in Canada...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2007, 06:39 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Viva,

Intre 6 iulie seara si 8 iulie dimineata suntem intr-o scurta vizita la Montreal. Vream sa vizitam cat putem mai mult din Montreal, ne dai vreo idee ce sa nu ratam? Venim cu niste prieteni din Toronto, mai stiu si ei ceva locuri dar evident ca nu le stiu pe toate ca voi, localnicii.

Gianina
Old 06-30-2007, 10:03 PM
viva viva is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Gianina View Post
Viva,

Intre 6 iulie seara si 8 iulie dimineata suntem intr-o scurta vizita la Montreal. Vream sa vizitam cat putem mai mult din Montreal, ne dai vreo idee ce sa nu ratam? Venim cu niste prieteni din Toronto, mai stiu si ei ceva locuri dar evident ca nu le stiu pe toate ca voi, localnicii.

Gianina
Avem multe evenimente in perioada 6-8 iulie, aici in Montreal.O sa fie in plina desfasurare Festivalul international de Jazz si Festivalul Focurilor de artificii.Puteti vizita Old Montreal, Platoul Mont Royal, Oratoriul Saint -Joseph, Stadionul Olimpic, Cazinoul, etc.
Pot sa-ti mai scriu amanunte pe privat, si numarul nostru de telefon.
Ne-ar face placere sa va putem ghida un pic prin zona....functie si de programul vostru bineinteles.
Reply With Quote
Old 06-30-2007, 10:24 PM
Gianina's Avatar
Moderator
Team Member

Viva, multumesc frumos de informatii. Ti-am trimis mai multe date pe privat.

Cred ca ar fi interesant de vazut festivalul focurilor de artificii. O sa caut pe net mai multe date despre locatie. Daca stii ceva nu ezita.

Am mai citit si descrierile atat de frumoase si pline de viata ale Boemei despre Canada si am o lista mai numeroasa de vazut decat o sa-mi permita timpul sa o fac in scurta noastra vacanta.

Oricum fiind a doua vacanta a noastra acolo (data trecuta am stat mai mult dar am vizitat numai Toronto si imprejurimile ca era iarna si atat de frig), deja suntem de-ai casei....hihihi

PS. Am despartit subiectul de cel cu gandul spre California ca am deviat. Asa poate are titlu mai sugestiv si ajuta si alte persoane care vor sa viziteze Canada.

Gianina

Last edited by Gianina : 06-30-2007 at 10:35 PM. Reason: adaugare text
Reply With Quote
Old 07-10-2007, 06:18 AM
master.axu master.axu is offline
Membru
Invatzacel

Default Vizita in Canada

Pentru noi loteristii (US green card holder) s-a schimbat in legislatie ceva referitor la vizita in Canada? Stiu ca la americani mai nou le cere sa aiba pasaport, dar pentru noi cred ca este la fel nu?
Am cautat tot netu dar numai despre ei (americani) se vorbeste nu si despre rezidentii permanenti. (Stiu fraza "cu greencard ai toate drepturile americanilor mai putin drept de vot" dar vreau doar sa ma asigur ca pot intra si iesi fara probleme in si din Canada cu greencardul si pasaportul romanesc)

Please advise!
10x
Reply With Quote
Old 07-31-2007, 12:00 AM
christa2231ro christa2231ro is offline
Forumar fidel
Aspirant

Intre 1) Niagara + Toronto si 2) Montreal, ce merita vazut mai degraba pt 3-4 zile? Am vrea si noi sa mergem din NY cu masina, dar traseul NY-Niagara-Montreal e cam lung ...asa ca trebuie sa alegem.
Old 07-31-2007, 12:54 AM
Gianina's Avatar
Moderator
Team Member

Pe mine m-a impresionat cel mai tare orasul vechi Quebec. E superb. Apoi ar fi Montreal, Otawa-Parlamentul si in cele din urma Toronto, de fapt Niagara. Dar poate si pentru ca era a doua noastra vizita in partea cu Toronto n-am fost atat de impresionati. Niagara merita insa vazuta.
M-am indragostit atat de Montreal dar mai ales de Quebec.
Drum bun,
Gianina
Old 09-21-2007, 12:41 AM
ChiriacValentin ChiriacValentin is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by christa2231ro View Post
Intre 1) Niagara + Toronto si 2) Montreal, ce merita vazut mai degraba pt 3-4 zile? Am vrea si noi sa mergem din NY cu masina, dar traseul NY-Niagara-Montreal e cam lung ...asa ca trebuie sa alegem.
Am fost in excursie la Niagara, cu autocarul. Pot sa zic ca am plecat de acolo la 10am si am ajuns in NYC la 8pm. Pauze au fost una de masa (o ora) si 2 mici de cite 15 minute pentru necesitati. Deci cam 8 ore de condus neintrerupt, pe autostrada, cu 72mph.
Pe drum se poate vedea CMOG - Corning Museum of Glass. Da' acolo trebuie stat cam 3 ore si e putin.
Intr-adevar, merita vazuta Niagara si noaptea si ziua. Am auzit ca de la Niagara la Toronto ar fi 2 ore de condus.
Excursia la care am fost eu a fost NYC->Corning Museum of Glass -> Niagara -> NYC. 2 zile.
Old 10-04-2007, 05:31 PM
Justinia's Avatar
Justinia Justinia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by master.axu View Post
Pentru noi loteristii (US green card holder) s-a schimbat in legislatie ceva referitor la vizita in Canada? Stiu ca la americani mai nou le cere sa aiba pasaport, dar pentru noi cred ca este la fel nu?
Am cautat tot netu dar numai despre ei (americani) se vorbeste nu si despre rezidentii permanenti. (Stiu fraza "cu greencard ai toate drepturile americanilor mai putin drept de vot" dar vreau doar sa ma asigur ca pot intra si iesi fara probleme in si din Canada cu greencardul si pasaportul romanesc)

Please advise!
10x
Nu este o problema ptr detinatorii de GC. Poti intra si ieshi in/din Canada fara probleme. Cel putin pe `uscat`. Nu stiu cum e cu avionul. Probabil acolo trebuie pasaport.
Pentru mai multa siguranta voi intreba astazi la granita.
Reply With Quote
Old 10-05-2007, 08:58 AM
cal_user cal_user is offline
Profesor
Forumo-dependent

Da, pasaportul romanesc plus greencard.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules