Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Experientele loteristilor ajunsi in America
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experientele loteristilor ajunsi in America

se pune sau nu viza pe pasaport la iesirea din SUA?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2007, 11:45 PM
florin cristian's Avatar
florin cristian florin cristian is offline
Membru
Invatzacel

Thumbs up se pune sau nu viza pe pasaport la iesirea din SUA?

Am o intrebare , dar o sa rog doar pe cei care vor sa-mi raspunda sa o faca , fara comentarii de genul " de ce nu cauti mai bine pe forum?"
Cei care ati plecat din state spre Romania , vi s-a pus vreo stampila sau viza la iesirea din State sau la intrarea in Romania , care sa confirme data iesirii/intrarii?
Sotia a plecat de curind pana in Romania si nu i-a fost applicata nici o dovada prin care sa reiasa data plecarii din State .
Multumesc .
Florin
Reply With Quote
Old 06-08-2007, 12:53 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Nici mie nu mi-a pus nici o viza in iarna.
Cand m-am intors am fost intrebat cat timp am lipsit. "Sapte zile" l-a satisfacut, pesemne, caci iata-ma inapoi.
Old 06-08-2007, 09:14 AM
cal_user cal_user is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nu se pun stampile in pasaport la iesirea din SUA. Dar fii linistit: manifestul zborului (lista pasagerilor) e actualizata in timp real la TSA (implicit si la alte agentii ale DHS).
Reply With Quote
Old 06-08-2007, 12:14 PM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by florin cristian View Post
Am o intrebare , dar o sa rog doar pe cei care vor sa-mi raspunda sa o faca , fara comentarii de genul " de ce nu cauti mai bine pe forum?"
Cei care ati plecat din state spre Romania , vi s-a pus vreo stampila sau viza la iesirea din State sau la intrarea in Romania , care sa confirme data iesirii/intrarii?
Sotia a plecat de curind pana in Romania si nu i-a fost applicata nici o dovada prin care sa reiasa data plecarii din State .
Multumesc .
Florin
o sa aiba stampila de romania.
Reply With Quote
Old 06-08-2007, 03:24 PM
florin cristian's Avatar
florin cristian florin cristian is offline
Membru
Invatzacel

Thumbs up

Da ma gindeam si eu ca e posibil sa-si tina evidenta dupa listele de pasageri , dar voiam sa verific ce experiente au avut si altii .
Multumesc pentru raspunsuri .
S-auzim numai de bine.
Florin
Reply With Quote
Old 07-17-2007, 07:09 AM
viva viva is offline
Junior Member
Bobocel

Eu am iesit din US spre Canada, cu masina de Canada, nici mie nu mi-au pus nici o viza in pasaport.Am avut doua iesiri din US de acest gen, in mai putin de 6 luni.
In pasaport nu am decat viza si stampila de la prima intrare, de la predarea plicului galben.
Si eu ma intrebam de unde o sa stie daca stau in Canada mai mult de 6 luni? Chiar sa ma creada pe cuvant? Nu-mi prea vine sa cred.Trebuie sa fie un sistem de evidenta, si nu-l stim noi.
Reply With Quote
Old 07-17-2007, 08:55 AM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by viva View Post
Eu am iesit din US spre Canada, cu masina de Canada, nici mie nu mi-au pus nici o viza in pasaport.Am avut doua iesiri din US de acest gen, in mai putin de 6 luni.
In pasaport nu am decat viza si stampila de la prima intrare, de la predarea plicului galben.
Si eu ma intrebam de unde o sa stie daca stau in Canada mai mult de 6 luni? Chiar sa ma creada pe cuvant? Nu-mi prea vine sa cred.Trebuie sa fie un sistem de evidenta, si nu-l stim noi.
ti-au scanat pasaportul la iesire? ti-i l-au scanat la intrare? a, da? pai ce nevoie mai au sa caute in pasaport unde a pus unul sau altul o stampila?

Ion Luca Caragiale
Reply With Quote
Old 08-02-2007, 05:53 AM
Galea Galea is offline
Membru
Bobocel

my two cents
mie imi scaneaza GC-ul si pasaportul si imi pun stampila numai la venire inapoi in US, stampila care zice cate zile am fost out (10days, 6days)
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules