|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
se pune sau nu viza pe pasaport la iesirea din SUA?
Am o intrebare , dar o sa rog doar pe cei care vor sa-mi raspunda sa o faca , fara comentarii de genul " de ce nu cauti mai bine pe forum?"
Cei care ati plecat din state spre Romania , vi s-a pus vreo stampila sau viza la iesirea din State sau la intrarea in Romania , care sa confirme data iesirii/intrarii? Sotia a plecat de curind pana in Romania si nu i-a fost applicata nici o dovada prin care sa reiasa data plecarii din State . Multumesc . Florin |
|
||||
|
||||
Nici mie nu mi-a pus nici o viza in iarna.
Cand m-am intors am fost intrebat cat timp am lipsit. "Sapte zile" l-a satisfacut, pesemne, caci iata-ma inapoi.
|
|||
|
|||
Nu se pun stampile in pasaport la iesirea din SUA. Dar fii linistit: manifestul zborului (lista pasagerilor) e actualizata in timp real la TSA (implicit si la alte agentii ale DHS).
|
|
|||
|
|||
Quote:
|
|
||||
|
||||
Da ma gindeam si eu ca e posibil sa-si tina evidenta dupa listele de pasageri , dar voiam sa verific ce experiente au avut si altii .
Multumesc pentru raspunsuri . S-auzim numai de bine. Florin |
|
|||
|
|||
Eu am iesit din US spre Canada, cu masina de Canada, nici mie nu mi-au pus nici o viza in pasaport.Am avut doua iesiri din US de acest gen, in mai putin de 6 luni.
In pasaport nu am decat viza si stampila de la prima intrare, de la predarea plicului galben. Si eu ma intrebam de unde o sa stie daca stau in Canada mai mult de 6 luni? Chiar sa ma creada pe cuvant? Nu-mi prea vine sa cred.Trebuie sa fie un sistem de evidenta, si nu-l stim noi. |
|
|||
|
|||
Quote:
|
|||
|
|||
my two cents
mie imi scaneaza GC-ul si pasaportul si imi pun stampila numai la venire inapoi in US, stampila care zice cate zile am fost out (10days, 6days) |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|