![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce trec la:
1. pct. 12: "Your Present Ocupation" daca: - persoana este in acest moment in concediu de ingrijire copil - persoana are o mica afacere 2. pct. 20: "List below all places you have lived...." daca toata viata am locuit in acelasi oras. Trec adresa actuala sau nu trec nimic? 3. pct. 22: "In what occupation do you intend to work in the US?" habar n-am ce sa trec aici. Ce gasesc aia o sa muncesc! Conteaza ce trec? Multumesc, |
|
||||
|
||||
![]()
12. Daca sint in concediu de maternitate de la locul de munca atunci am inca locul de munca pastrat ceea ce inseamna ca am aceeasi ocupatzie dinainte de concediul de maternitate.
Daca am o mica afacere atunci spun exact cu ce ma ocup la afacerea aia ! 20. Daca toata viatza ai trait la aceeasi adresa atunci o treci pe aia, in nici un caz N/A ! 22. Aici treci o combinatzie de meserii care sa se lege de scolile facute, pregatirea pe care o ai si ceea ce stii sa faci. In principiu ceea ce scrii conteaza doar statistic !
|
|||
|
|||
![]()
Rugaminte si sfat ... cred ca am facut deja 2 , 3 greseli la formulare .. nu am pus N/A la completare ,, nu am inteles era obligatoriu ??? nu am trecut pe corespondenta 2014EUOOOXXX am trecut doar pe documente in fiecare colt ,iar la Would you like to receive a replacement
card? Yes No(You must answer YES to question 43b. to receive a card.) la pg 4 am raspuns yes.. la multi am vazut ca au raspuns cu no!! e grav ??? ma intreb!!! multumesc . ![]() Last edited by Aramis; 05-10-2013 at 11:21 PM. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara
Am si eu cateva intrebari legate de completarea formularelor DSP-122 6a. Daca am absolvit si un master bifez "Advanced Degree"? 6b. Care este traducerea in limba engleza pt "Diploma de licenta"? DS-230 30. Eu am lucrat foarte multi ani pe vase de croaziera, cateodata chiar si mai mult de sase luni in baza unei vize C1/D. Vasul pleca dintr-u port american dar era inregistrat in bahamas. Se considera ca am locuit in state sau nu? 35. Am peste 20 de intrari in statele unite in baza vizei C1/D. Pot sa le trec peo foaie separata? 39. La unii oameni am vazut ca au scris N/A iar altii au trecut adresa lor proprie. Cum este corect? Va multumesc |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
dacă nu ai răspuns Yes la 43a., nu e chiar așa de rău. dec�t dacă nu au nevoie de motive ca să pice aplicanții. la fel și pentru N/A, care era necesar. Quote:
6a. - da, advance degree 6b. - Bachelor of Science (equiv.) DS-230 30. nu ai locuit �n SUA 35. dacă ai toate datele, le treci pe o foaie separată, păstr�nd același format 39. N/A. nu există petiționar �n procesul DV
|
|||
|
|||
![]()
multumesc mult aramis pt raspunsul rapid
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
nu. urmărești Visa Bulletin și c�nd ajung la CN-ul tău, te duci din nou pe pagina unde ai aflat că ai c�știgat și vezi c�nd ai interviul.
|
|||
|
|||
![]()
12. Persoana a plecat de la vechiul loc de munca prin demisie deci nu mai lucreaza acolo nici macar teoretic. Daca notez "casnica" nu da bine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt novice pe acest site...imi puteti spune si mie pe ce site pot gasi formularele in pdf....?
Multumesc anticipat... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Intrebari | Stefana | Affidavit of Support - I134 | 5 | 09-13-2004 10:25 AM |
Cat dureaza intre perioada formulare 1 -> formulare 2 | Maximus | Am cistigat Loteria Vizelor! | 13 | 01-13-2004 03:17 PM |