Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

interviu 4 octombrie - maverick_65

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2006, 10:42 AM
maverick_65's Avatar
maverick_65 maverick_65 is offline
Membru
Invatzacel

Wink interviu 4 octombrie

Salutare tuturor!
Am avut si noi interviul pe 4 octombrie. In mare a fost asemanator cu cel pe care l-a avut si vali_9992000. Am fost 5 loteristi in acea zi, toti prezenti la ora 8 fara ceva in fata ambasadei. A venit tipul cu lista si a inceput sa ne strige dar in acest timp vine altul din ambasada si intreaba de mine �.am tresarit pe moment dar m-am linistit repede: mi-a cerut doar pozele noastre (nu stiu de ce numai noua pentru ca am trimis si poze la KCC, la ceilalti nu a cerut pozele). Am intrat inauntru cu totii si am fost asezati pe scaune sa ne asteptam randul la ghiseul 9 (G.S.). Actele le-am avut in dosare separate si ni le-a cerut in ordinea din plicul 2 (act castigator si xerox si legalizare + act dependent si xerox si legalizare). Mie mi-a luat si diploma de licenta dar sotiei nu i-a luat nici un act de studii. Bineinteles ca am fost �atentionati� de G.S. pentru ca am completat formularele electronice, ne-a cerut si formularele din plicul 1 primite de la KCC si le-a luat (le-am predat in alb, nu m-am atins de ele). Noi am mai avut o problema: la ghiseu ne-a fost aratata aplicatia de cand m-am inscris la loterie si era trecuta gresit ziua nasterii la sotie. Nu am putut spune ca e imposibil pentru ca nu aveam dovezi dar am regretat atunci ca nu am listat aplicatia la loterie pentru ca imi amintesc ca exista aceasta posibilitate, stiu sigur ca am verificat caracter cu caracter cand m-am inscris. Oricum, se pare ca nu au fost probleme din acest motiv. Ca suport financiar am avut extras de cont pentru aproximativ 13500$ si un AOS pe care l-a refuzat pe motiv ca nu este aceeasi persoana la care ne ducem noi si a carei adresa figureaza in DS-230. Dupa ce am terminat de predat actele, am fost trimisi sa platim taxa (am platit-o in $ cash) si sa-i ducem chitanta. Am fost intrebati imediat dupa predarea actelor daca stim engleza si i-am raspuns �mediu� dar nu am banuit ca ne intreaba asta ca sa stie in ce limba va fi interviul. Dupa vreo jumatate de ora am fost strigati la ghiseul 1 pentru amprentare (scanare pe infrarosu, intai aratator stang apoi aratator drept dar spune el in ce ordine). Dupa mai putin de jumatate de ora a urmat interviul�in engleza. Am fost intrebati daca am mai fost plecati in strainatate, unde vom merge, de unde cunoastem persoana la care ne ducem, ce vrem sa lucram acolo, daca avem oferte de munca, daca persoana la care ne ducem ne va ajuta sa gasim job, cat timp vom sta la adresa respectiva (nu sunt in ordine dar acestea sunt toate). Ni s-a spus sa luam loc si sa asteptam pana ce viza este gata (in engleza) dar dupa un timp a venit doamna care ne-a luat actele (ghici cine) si ne-a spus sa venim la ora 16 dupa vize pentru ca au probleme la sistem. Daca nu era aceasta problema, am fi luat vizele pana in ora 12. La ora 16.10 am iesit din ambasada cu vizele, plicurile galbene si instructiunile.
Recomand sa aveti la voi formularele din plicul 1 (in alb) pentru cei care ati completat electronic si un rand de poze (just in case).
Multumim foarte mult acestui forum si dorim multa bafta tuturor loteristilor. De acum incepe greul�
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules