Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

toamna primavara "visa":)

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2006, 05:44 PM
primavara primavara is offline
Membru
Bobocel

Lightbulb toamna primavara "visa":)

A venit si randul meu sa postez experienta mea, nu de alta dar e o traditie a forumului. Multumesc inca o data acelor fiinte cu sufletul mare care ne-au ajutat.
Deci, la ora 7.50 ma invarteam prin fata ambasadei, m-am uitat la "nenea" ce striga niste liste, in sinea mea m-am gandit ca n-are cum sa fie lista loteristilor, am vazut alt nenea liber,l-am intrebat prin cuvantul magic<<loterie>> si mi-a zis sa astept ca tot acel nenea la 7.55 va striga o lista separata cu loteristi. M-am tot uitat in stanga si in dreapta dupa plic galben, si m-am intalnit cu o persoana<tot loterie intreb, zambesc si ma uit la plic> tot mi se raspunde, la 7.55 ne-a strigat, cred ca au lipsit cam 3 persoane din cele strigate. Tot azi a mai fost un baiat singur, o familie din fagaras(care nu stia de forum) si alt cuplu ce stie de forum.
Conform indicatiilor de pe forum stiam ca dupa ce ne va striga vom avansa si vom intra printre primii, desi altii stateau la rand... eu mi-am lasat telefoanele acasa pentru a evita alte complicatii, am venit decat cu traista in care aveam plicul"galben" si hartiile. aranjate dinainte.
Asa ca le-am lasat decat punga goala, am urcat la etaj, si ne-a zis sa asteptam in fata ghise' 6( asa am vazut ca zic americanii :P). In total 6 loteristi, eram asezati cumintei pt "ghise" 6. Prima m-a strigat pe mine, am ajuns in fata mi-a cerut pasaportul apoi in ordine, invitatia pentru interviu, certificat de nastere, original, copie, traducere legalizata, cazier juridic original, copie, traducere legalizata, actele de studiu original, copie, traducere legalizata, eu pentru diploma de licenta am facut si traducere legalizata la foaia matricola(nu a fost cazul, mi-a dat-o inapoi)apoi dovezi financiare AOS, m-a intrebat alte dovezi financiare, si am prezentat un extras de cont BCR (situatie financiara)cu vreo 6700 euro,e un depozit la 3 luni,informatiile inscrise sunt de genul data deschiderii, operatiuni credit, debit, si soldul la data cand ati solicitat extrasul. Fiindca pe extras nu are antetul bancii, aseara am mers la banca sa le povestesc ca mi-ar trebui pentru ambasada o scrisoare din partea bancii, doamna foarte draguta mi-a scris 2 randuri cam asa Catre Numele meu..... Va anuntam ca in data de 11.09.2006 in contul ......aveti suma de .... euro. Semnatura, data, stampila bancii(abia azi am observat ca era scris 11.09 si nu 11.10, dar a fost ok).M-a intrebat ce lucrez in romania, si daca stiu engleza. I-am zis functia si apoi pentru interviu am zis ca stiu dar prefer sustinerea interviului in limba romana. M-a trimis cu o hartie la casierie, daca stati prost cu orientarea, asa cum stau eu, nu e problema este acolo un functionar care ne indruma peste tot. inclusiv la toaleta :P:P Mi-a zis sa ma asez si sa astept. Am mers la amprentare, am asezat degetul aratator, stangul, eu l-am luat repede inapoi, mi-a zis sa il asez iar, iar l-am luat repede, pana m-am prins ca trrebuie sa le citeasca bine, apoi dreptul si cam atat. Cam peste o ora, s-au ridicat jaluzelele de la "fereastra"si facut aparitia o tipa cam durdulie, ma tot uitam dupa Gabi Szabo, si cineva din grup mi-a zis ca ea e "Szabo" desi nu m-as fi prins niciodata ca ea e. Si a strigat prima data pe domnul singur. Cred ca o sa posteze dumnealui experienta. Apoi m-a chemat pe mine, m-a pus sa ridic mana dreapta si sa jur, am zis eu ceva in legea mea ca nu auzisem bine ce a zis sa jur,dar cred ca nici ea nu a auzit ce am zis eu, asa ca am fost chit). Intrebarea 2 cine este sponsorul, cum l-am cunoscut, daca ma va ajuta, am zis ca initial o sa locuiesc acolo dar prefer sa imi inchiriez ulterior, daca am mai fost castorita, daca am copii, daca am mai fost in SUA, si mi-a zis sa iau loc si sa astept viza. Credeti-ma daca aveti actele puse la punct nu cred veti avea probleme, nici nu stiu daca a durat mai mult de 3 minute interviul. Cei care se castaresc dupa primul plic sa se burduseasca cu poze, dovezi, excursii, bilete de avion, vacante, facturi impreuna, toate sunt utile. Dupa ceva vreme a fost chemat pe urmatorul,cuplu, a fost ok, si alt cuplu la fel ok. Ambele cupluri castorite dupa primul plic. Pe la 12.30 m-a strigat tipa care a luat actele si mi-a zis ca asta e viza dvs, sa verific datele inainte de a parasi ambasada, si ca pana pe 11 aprilie sa fiu in SUA altfel pierd viza definitiv. Mi-a urat succes drum bun si la final roamnescul si neaosul "LA REVEDERE" eu pe acelasi ton <multumesc foarte mult>. Cuplul care nu a fost deloc pe forum a fost chemat pentru viza la ora 16.00. Ei stiau foarte bine mersul ca din rude mari imparatesti toti castiga la viza, spuneau ca din Fagaras cunosc foarte multe persoane care au plecat cu loteria, inclusiv din familiile lor, veri, verisoare, matusi, matusoi etc. M-a surprins oarecum procentul fagarasean. Bravo lor, ca stiu si cunosc oamnei de pe acolo, oameni dintr-o bucata, seriosi si muncitori. Ei au facut analizele la Biomedica pe Stefan cel Mare, nu stiu pe unde e, si a costat 45 euro de persoana. In binemeritatul stil forumist, am mers cu ei la o pizza, un pic prin parcul Cismigiu si apoi am venit catre casa, iar ei urmau sa se intoarca la ora 16.00 pentru vize.
Cam asta e experienta mea personala Multumesc inca o data pentru sfaturi si sper sa fi ales decizia cea mai inteleapta.
Cele bune
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules