Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

11 octombrie 2006 interviu Dana si Filip

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2006, 10:37 PM
bigu81 bigu81 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Thumbs up 11 octombrie 2006 interviu Dana si Filip

hello everybody

in sfasit am ajuns si acasa....cu toate ca sunt rup de oboseala dupa ziua de azi si condus am sa postez totusi si experienta noastra.
In primul rand am ajuns in fata ambasadei cam devreme, pe la 7 dimineata, insa pana am facut poze la dubite, sa avem la noi pentru orice eventualitate(s-a dovedit ca le-am facut degeaba) s-a facut 7 jumate.
La ora 8 am fost poftiti inauntru: am fost eu si sotia, inca o pereche cu copil (bodo_321), o pereche din Republica Moldova, o fata singura si inca o pereche care mai fusese in state. Spre deosebire de alte zile de interviu azi am luat viza doar noi, bodo si cei din state. Cei din moldova au fost amanati, iar fata si ea amanata, cel putin as cred...sper sa fi fost amanata ca era ff suparata. Oricum motivele au fost numai si numai faptul ca nu aveau diploma de bacalaureat. Ca sa va linistesc am sa fac o comparatie cam neadecvata, dar nu imi vine nimic altceva in minte la ora asta. Dupa parerea mea acordarea vizei este ca si cand as avea in cont la banca sa zicem 100milioane si ma duc intr-o zi cu o cerere sa scot 50milioane; daca am buletinul la mine atunci sigur iau viza. Ce vreau sa spun este ca daca aveti bacul luati 100%. Nu va mai faceti probleme despre extras de cont sau alte chestii din astea. Noi nu am obtinut extras de cont, de la banca ni s-a dat o interogare de cont si nu ne-a zis nimic de asta, cu toate ca noi eram stresati rau. Am sa scriu si actele pe care le-am predat(stiu ca si voi le cunoasteti, dar am sa le mentionez si pentru cei mai putin informati, pentru ca m-am convins de un lucru si inca foarte important...trebuie sa fiti cat mai bine informati):
-sotia este castigatoare, iar eu secundar
-ne-a cerut actele in paralele, in ordinea pe care o voi mentiona mai jos:
-certificat de nastere original(tip nou)+1 copie xerox (sotia), certificat de nastere original(tip nou)+1 copie xerox (eu), certificat de casatorie original+1copie xerox (sotia)+1copie xerox(eu), cazier+1copie xerox+traducere legalizata(pentru amandoi la fel), diploma bac+xerox+traducere(sotia), livret militar+copie xerox+traducere(eu), dovezi financiare (cont de aprox 10mii)+aos. ATAT la acte
Dupa ce am fost amprentati ni s-a zis sa asteptam si am stat cu celelalte 2 perechi pana la 11:30 cand ...ni s-a spus...O defectiune in sistem, va rugam reventi la 16:00. Si am reveit la 16:00 si am luat pasapoartele cu vizele si plicurile sigilate. Nu are rost sa o fac si eu pe viteazul, dar sincer ne-am stresat si am avut insomnii degeaba...retineti acea comparatie cu banca.
Pentru alte amanunte spuneti si va voi raspunde, dar sincer cum s-a mai spus de nenumarate ori, daca cititi acest forum si postati intreabrile dumneavoastra nu veti avea probleme la interviu...credeti-ma nu sunt vorbe goale. Nici eu nu credeam, nici voi nu credeti, dar dupa ce veti lua vizele sa vedeti ce viteji veti fi si voi.
Nu stim cand vom pleca...ian-feb in Virginia.
Bafta si sa auzim de bine

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules