Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Am luat viza!!! Vali - 2 Octombrie 2006

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2006, 10:56 AM
vali_9992000 vali_9992000 is offline
Membru
Bobocel

Talking Am luat viza!!!

Uffffffff, gata a trecut si asta.
O sa va povestesc in continuare experienta noastra via-a-vis de obtinerea mult asteptatei vize.
Am ajuns in Bucuresti de duminica 01.10.06 ne-am gandit sa fim fresh a doua zi, oricum trebuia sa-mi rezolv si problema de la CMU (multumesc pe aceasta cale d-nei doctor...a fost o draguta) si sa intram in atmosfera.
La ambasada am ajuns la 7,23 si era deja o coada cat toate zilele. Am dat o tura, acum ne-am intalnit cu Liana si sotul ei si am plecat la CMU (oricum era prea mare inghesuiala acolo la ambasada). Jandarmu' care era cu listele acolo ne-a spus sa venim la 7,55 ca sa ne strige; "loteristii au prioritate" a spus el.
Am ajuns la CMU am vorbit "verzi si uscate" asta asa ca sa ne facem curaj (nici nu stiu de ce ne era frica), intre timp a venit si d-na doctor, in 2 min. am rezolvat problema si uite asa ne-a cam trecut timpul pana la 7.50. Sa va spun sincer eram putin agitat, nu stiam ce o sa facem pe acolo (nu am fost prea pregatit.... nu am citit pe forum decat o singura experienta la interviu si asta dupa ce am primit plicul 1).
Am ajuns la ambasada si acolo am mai inalnit o pereche tot pentru loterie (Liana i-a recunoscut pt. ca fusesera impreuna la vizita medicala).
Am mai stat 2-3 minute si "jandarmu' " a venit sa ne strige de pe lista aia.
Prima a fost o "fata" Agapie sau Agache nu mai stiu sigur cum... care insa nu a fost prezenta (posibil sa fi amanat interviul sa sa se fi razgandit) dupa aia noi, Liana cu sotul si cealalta pereche.
Am format un grup distinct fata de toti ceilalti care era acolo pentru diferite tipuri de viza, ne-au chemat inauntru' am scos tot ce aveam prin buzunare ne-au controlat....in fine, procedura aia a lor si ne-au trimis la etaj sa asteptam la ghiseul 9.
Dupa cam 5-10 minute a aparut si doamna "Gabi Szabo" la ghiseu. Fiind strigati primii sotia mea s-a ridicat in picioare si surpriza.... a inceput primirea actelor exact in ordine inversa...perechea, Liana si noi. Privind acum in urma imi dau seama ca a fost un joc psihologic care nu s-a terminat aici.
Doamna "Szabo" "nu prea intelegea" extrasul prezentat de Liana si atunci am inteles pe viu de ce este atat de cunoscuta intre loteristi...
In fine, a venit si randul nostru sa prezentam actele am dat invitatia, pasapoartele..............si stop......ni s-au cerut "formularele completate primite de la KKC" .....ups!!!...ce-o fi alea?!?!?! Ne-am uitat unii la altii .... nu prea eram lamriti ce ni se cere . Dupa aia ni s-a explicat pe un ton grav, apasat ca era vorba de formularele pe care le primisem de la KKC si care trebuiau cumpletate de mana si trimise inapoi la KKC....."cine v-a spus sa completati online formularele?" sotia: "Am citit si noi pe forum experientele loteristilor.....etc" " G.S."Pai si ce autoritate au aia sa spuna asa ceva...KKC-ul v-a pus la dispozitie tot ceea ce era necesar sa stiti pentru a aplica la loterie...voi ati crezut ca sunteti mai smecheri si ca aia de la KKC sunt prosti....asa e???" Deja aveam impresia ca viza noastra s-a cam dus la garla......si a inceput calvarul asteptarii. Am predat toate actele am platit taxele, ne-au luat amprentele (ghiseul 1 ) In ceea ce priveste plata; asa cum stiti si voi se poate face cash in $ (bancnotele trebuie sa fie noi pentru ca intai le numara, dupa aia se uita la fiecare in parte sa nu fie scrise sau rupte, dupa aia le pune sub lampa aia sa verifice codurile de siguranta si intr-un final le ia iarasi la mana si se uita la ele in lumina); asadar, cei care vreti sa platiti cash atentie mare la bancnote. Noi am platit cash. A fost ok. Liana la fel, cealalta pereche a platit cu cardul; am vazut chitanta si in lei era aceiasi valoare ca si la noi 4.228 ron. Cu siguranta a fost un card de valuta.
Amprentarea se face foarte simplu, se scaneaza degetul aratator de la mana stanga, apoi acelasi deget de la mana dreapta.
Dupa alte cateva minute de asteptare a urmat ceea ce se presupunea a fi interviul la ghiseul 6. Inca ceva, "G.S." a intrebat-o pe sotie cum ar prefera sa fie interviul in ro. sau in engl., ........pentru mai multa siguranata sotia a preferat romana.....desi, a fost atat de simplu ca il putea tine si in engleza...
la inceput te pune sa juri ca vei spune "numai adevarul ......" si te intreaba cate ceva pe acolo.....pe noi be-a intrebat unde mergem?, de unde cunoastem persoana?, ce legatura avem cu pers. respectiva? daca o sa stam la ea......bla, bla....
Punteam raspunde amandoi nu era nicio problema...
Au mai urmat vreo 20 de min. de asteptare dupa care doamna "Gabi Szabo" ne-a dat pasapoartele si instructiunile necesare......era deja alt om, stia sa si zambeasca, ne-a urat sa avem bafta....etc,etc...Deh, altfel te vede omu' acum....."eram americani"....
Ne-am pus si martori la un tip care voia sa vanda niste pamant in Florida (asa i-a cerut consulul sa aibe 2 martori pers. din romania) asta dupa ce am intrebat-o pe prietena noastra...si ne-a zis ca e ok....
Toate aceste lucruri au avut si un final (temporal vorbind) adica la 10, 35 eram plecati din ambasada.
Dupa aia am sunat rude, cunoscuti, loteristi ca sa dam marea veste si am mers cu Liana la o terasa sa sarbatorim evenimentul baietii cu cate 2 beri de fiecare fetele cu suc .... atunci am aflat si faptul ca celalalt cuplu traia de vreo 5 ani in us......., am inteles atunci si de unde atata detasare pe capu' lor... oricum am fost draguti si ne-au incurajat tot timpu'.....
Asa ca dragi loteristi, nu are rost sa va faceti griji daca v-ati facut bine temele.... emotiile chiar nu isi au rostu'! (Acum ma dau ciumeg, da' sa ma fi vazut voi ieri pe la 9,45..eeeeeeeee )
Ma bucur ca am scapat.
Va doresc sa aveti toti bafta multa, sa luati viza.....si sa auzim de bine!!!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules