|
|||
|
|||
card bancar
am vrea sa stim care sunt bancile care elibereaza card-uri bancare in lipsa ssn - ului si imediat dupa depunerea banilor in cont?
din catre am consultat pe internet se trimite card-ul intr-o saptamana ceea ce este un pic prea mult pentru noi care o sa stam 5 saptamani pentru inceput si am vrea sa nu umblam cu grija banilor vom lua si cecuri de calatorie dar credem ca este mai potrivit un card bancar daca aveti informatii va rugam sa postati si cateva link-uri merci |
|
||||
|
||||
Presupun ca nu ai dori sa fii clientul unei banci care nu verifica cu luare-aminte potentialii clienti. Cu alte cuvinte eu as zice sa asteptati. Eventual dati o raita pe la SSA ca sa va elibereze o adeverinta cum ca sunteti inregistrati pentru a obtine SSN, si eventual va da si SSN-ul (numarul) ca sa-l stiti, desi oricum nu e valabil pana nu e tiparit pe cartonas.
Ca solutii alternative : - daca mergeti cu cecuri de calatorie, schimbati la banca doar cat aveti nevoie si pastrati restul pe mai tarziu - daca mergeti cu card romanesc de debit in $ nu veti avea probleme, atata ca aveti o limita de $500 pe zi la retrageri, plus minim $5 comisionul bancii emitente (plus eventualul comision al proprietarului ATM-ului, insa e usor sa gasesti un ATM fara comision, totul e sa nu cauti in mall-uri) Oricum, cardul si carnetele de cecuri le veti primi in cateva zile. Veti primi totusi cateva cecuri (vreo trei-cinci, asa-numitele "starter checks") in ziua deschiderii contului, cecuri pe care nu va va apare numele, de aceea in unele locuri nu sunt acceptate ca mijloc de plata.
|
|||
|
|||
merci pt informatii
ati avut probleme cu card -uri emise de o banca romaneasca ? |
|
||||
|
||||
Da, cand s-a golit
|
||||
|
||||
Quote:
Ai reusit sa deschizi cont bancar? Ca urmare a atacului din 9/11 bancile au fost nevoite sa adopte asa-zisul Patriot Act care le obliga sa cera informatii si dovezi specifice la deschiderea unui cont unui client nou. Printre dovezile pe care majoritatea bancilor le cer sunt social security card-ul si doua dovezi de rezienta. Eram doar curioasa daca ai reusit sa deschizi cont fara ss.
|
|||
|
|||
inca nu am ajuns, maine plecam
cred ca intr-adevar va fi nevoie de SSN merci |
|
||||
|
||||
Vant bun din pupa!
|
||||
|
||||
In California se poate si fara SSN, si nu numai la o banca.
Mult succes!
Display Modes | |
|
|