![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pentru cei din Florida care aveti nevoie de supralegalizat documente in limba engleza pentru a putea fi folosite in Romania si acceptate de catre autoritatile de acolo; puteti trimite actele (insotite de o scrisoare in care se specifica tara unde vor fi folosite documetele plus un plic autoadresat) la urmatoarea adresa:
Department of State Division of Corporations Apostille Certification P.O. Box 6800 Tallahassee, FL 32314-6800 Costul per document este de $20 (money order) iar timpul de procesare este de vreo saptamina zic ei ..dar e in functie de volumul de munca. |
|
||||
|
||||
![]() Intre timp am gasit si link-ul cu informatiile in engleza
http://notaries.dos.state.fl.us/notproc7.html |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Trebuie tradusa (din limba straina in limba romana) si legalizata apostila aplicata pe un document eliberat in alta tara decit Romania. Apostila in Romania se aplica numai pe documentele eliberate pe teritoriul statului roman. Deci, o singura apostila, in engleza, e suficienta pentru procura respectiva.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
O sa vezi ca te transfera tanti care raspunde la tel unde trebuie pina nici nu termini de spus Buna Ziua ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eu acum am vazut ca esti in Australia
![]() Oricum ideea este ca documentul respectiv nu mai trebuie apostilat si in Romania. Cel mai bine e pentru parintii tai sa sune la biroul de politie din oras si sa-i intrebe direct ce fel de acte au nevoie de la tine ... cum am zis probabil imputernicirea e ideala |
|
|||
|
|||
![]() Multumesc de informatii (la amindoi
![]() Nu ne era clar ce trebuie sa faca parintii in Romania. De tradus ma gindeam eu ca trebuie traduse si eventual legalizate la notar, dar nu stiam daca trebuie si supralegalizate. E bine ca nu si multumesc din nou pt informatii. |
|
|||
|
|||
![]() Am inteles ca unii din voi aveti cunostiinte in domeniu
![]() Cum ar trebui sa sune procura? Cum am zis in posturile de mai sus/jos ![]() ![]() ![]() Thanx |
|
|||
|
|||
![]() acesta ar fi un model de procura:
Subsemnatul ..............................., cetatean ................, nascut la data de .............., in ................, domiciliat in .............., str. ................, nr. ..., judet .............., posesor al Pasaport seria ..., nr. ..........., eliberat de ....................., la data de ..........., cod numeric personal .................., imputernicesc prin prezenta pe ........................, cetatean ..............., nascut la data de ..........., in ............, domiciliat in ............., str. ............., nr. ..., judet .............,tara..., posesor al B.I./C.I., seria ..., nr. .........., eliberat de ......................., la data de ............, cod numeric personal .............., ca in numele meu si pentru mine sa solicite eliberarea şi să ridice certificatul de cazier judiciar şi certificatul de naştere . �n vederea eliberării actelor mai sus menţionate, mandatarul meu ma va putea reprezenta si imi va putea sustine interesele �n fata de autorităţile statului rom�n si �n faţa oricăror alte persoane fizice sau juridice, semnand pentru mine si in numele meu, orice act, oriunde va fi nevoie.
|
|||
|
|||
![]() Multam, suna bine. Acum sa o fac sa arate bine si in engleza
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Florida | Hategan Livia | Catre America ! | 14 | 01-20-2005 07:51 PM |
Cine e in Florida? | Oana_Oprescu | Catre America ! | 26 | 12-02-2004 10:07 AM |
Emil - Florida - 2005 | Infotec | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-15-2004 08:39 PM |
Misoti - Florida 2005 | Misoti | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 10-29-2004 11:25 AM |
Ioana si Narcis - Florida - 2004 | Narcissus | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-23-2004 12:42 PM |
![]() |