|
||||
|
||||
Castigator plic 1 o intrebare?
Am primit plicul 1 si le-am trimis actele si le-am trimis si mail si au zis ca le proceseaza si tot asta imi zice si ca o sa trimita prin posta plicul 2...Mar interesa prin ce data as fi programat la interviu aproximativ?Am CN 81XX si nu stiu cum sa ma descurc cu Visa Bulletin? In mailul de la KCC zice sa intru la visa bulletin dupa 15 Aug...Se schimba ceva atunci?
|
|
|||
|
|||
sal!poti sa intri in august pe visa bulletin insa nu vei vedea CN tau!intra in cele de anul trecut din noiembrie decembrie si vezi unde se afla CNul tau sa iti faci o parere cand va avea loc interviului!insa sa stii ca nu e musai sa fie identic cu cel de anul trecut, ma refer la visa bulletin
|
|
||||
|
||||
Mersi mult
Esti un mare domn bigu81....Nu sti CN meu sau altele cand apar pe visa bulletin?
|
|
|||
|
|||
eu nu am de unde sa stiu cand va fi programta cn-ul tau 81xx la interviu insa pot spune ca a nul trecut a fost in luna ianuarie cum scire si in visa bulletin din ianuarie 2006 http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...etin_2757.html
pune si tu +- 1luna cred si cam atunci |
|
|||
|
|||
Ma bag si eu ...
Eu am numaru 8XX cred ca sunt prin Octombrie !!! Sper sa fie OK !! |
|
||||
|
||||
Plicul 2
Am citit pe loteriavizelor.com ca plicul 2 tre..sa vina in intervalul August-Septembrie. Asta e data stricta ele vin in lunile aste si te programeza si in Ianuarie sau iti vin cu 4 saptamani inainte de interviu cum se scrie pe forum de exemplu daca randul ti-ar fi in Ianuarie poate sa iti vina in noiebrie-decembrie??? Mersi mult.......
|
|
||||
|
||||
Plicul 2
Quote:
|
|
||||
|
||||
Quote:
Nu stiu ce e cu site-ul de care zici tu, dar daca ai fi citit pe aici pe forum, numai putin, nu cu zeci de subiecte in urma, ai fi vazut ca "plicul 2", adica scrisoarea de invitatie la interviu se primeste cu 4-6 saptamini inainte de data programata a interviului. Asadar, daca vei avea interviul in septembrie anul viitor (2007), nu ai cum sa primesti invitatia la interviu de anul asta. Acelasi lucru este explicat si in instructiunile din plicul 1 si in raspunsurile pe email primite de la KCC, daca le scrii. Eu nu as pune mare baza in tot felul de informatii de la mina a "n"-shpea. Aici informatiile sint direct de la loteristi care au trecut prin tot acest proces, precum si informatii primite de acestia direct de la Ambasada US la Bucuresti si de la Kentucky Consular Center (KCC). Dar bineinteles ca fiecare e liber sa faca cum doreste si sa ia in considerare ce doreste. Mult succes!
|
||||
|
||||
Interviurile incep din 1Oct in colo....Plicul 2 sa inteleg caci imi vine numai inainte cu 4-6 sapt inainte de interviu....si pana atunci nu stiu nimic de data interviului stau asa....sa vad in caz ca sunt in ianuarie nu stiu nimic abia prin noi-dec???
|
|
|||
|
|||
de unde ma rog stii ca incep din 10oct?ce esti cumva "mama omida" sau ce...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|