Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Altceva decit Loteria vizelor > Cafeneaua Fetelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Cafeneaua Fetelor

Nevasta si nu numai...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2006, 11:58 PM
chansa's Avatar
chansa chansa is offline
Membru
Bobocel

Default Nevasta si nu numai...

Hai sa vorbim despre sentimentele noastre, despre cat suntem de satisfacute de casatoriile noastre.Am vorbit pana acum de partile noastre estetice, dar inauntru ce avem? Suntem multumite de ce am facut pana acum cu viata noastra? Eu ma intreb deseori, de ce la inceputul unei casatorii, e totul asa de roz?! si apoi bum, e totul plictisitor...de ce unii barbati cred ca odata casatoriti, numai trebuie sa ne curteze? mie mi-e dor de senzatiile tari, de viata fara griji...de o floare din cand in cand...Poate ca obisnuinta strica farmecul unei relatii. am inceput sa lupt ca sa salvez ce a mai ramas din casatoria noastra, si vad ca deja merge mai bine.Am fost tentata sa-l tradez,asa ca sa mai ma simt si eu iubita...dar ma gandesc la fiimea, si renunt.Si bine am facut, caci acum culeg rezultatele.Problema e ca alte femei ajung la tradare,tocmai pt. aceasta indiferenta cu care sant tratate de soti.
Reply With Quote
Old 07-23-2006, 11:12 AM
natalie's Avatar
natalie natalie is offline
Forumar fidel
Aspirant

graiesti cu cuvintele mele.................
Reply With Quote
Old 07-23-2006, 02:04 PM
chansa's Avatar
chansa chansa is offline
Membru
Bobocel

pai spune-mi ce simti!e chiar asa greu e sa mentinem fericirea de la inceput?daca da,atunci de ce ne mai avantam intr-o casatorie?are sens? eu casatoria o vad ca pe o casa de construit...uneori esti prea obosita sa mai pui o caramida sus, si te lasi luata de vant...cand realizezi ca ceva trebuie miscat, cum este cazul meu, atunci te apuci de munca din nou...si mai pui o caramida, doua...
Reply With Quote
Old 07-23-2006, 10:59 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Lacrimi de iubire si teste pozitive de sarcina
Eu zic ca fiecare caz e diferit. De fapt n-am zis-o eu, ci:

"All happy families are alike; each unhappy family is unhappy in its own way."
(L. Tolstoi, Anna Karenina)

(Anonymous, graffitti in a subway tunnel)

Referendum in Atlanta:
http://clemson.facebook.com/album.ph...e&id=516924241
Reply With Quote
Old 07-24-2006, 10:21 AM
natalie's Avatar
natalie natalie is offline
Forumar fidel
Aspirant

ce simt?ca din ce in ce mai mult lipseste tandretea................a intervenit prea multa obisnuinta ................
munca,munca si stres..............toate acestea duc(parerea mea) la lipsurile pe care le avem noi femeile intr-o relatie
intotdeauna avem nevoie de atentie-multa,multa.....................care din pacate o primim numai la inceputul unei relatii
de genul-"arat bine?".......raspuns-"da,hai mai repede ca intarziem"

.................................................. .........................................
totul se simplifica...........
Reply With Quote
Old 07-24-2006, 04:12 PM
Mutual

Desi nu sint sotie, chansa te sfatuiesc sa postezi subiectul tau mai degraba pe forumul desprecopii.ro, unde chiar exista o sectiune pe teme ca acestea, legate de viata in cuplu.

Aici userii se cunosc destul de bine intre ei, cei mai activi si cunoscuti s-au intilnit direct, sint chiar apropiati, pur si simplu, nu pot povesti pe larg "din casa", chiar daca ar fi ceva de pus in discutie.

Mult noroc si concediu cit mai placut in RO!

Valentin
Reply With Quote
Old 07-25-2006, 10:44 AM
chansa's Avatar
chansa chansa is offline
Membru
Bobocel

Mie imi place sa vorbesc despre acest subiect aici, la cafeneaua fetelor.Nu-mi place sa intru pe prea multe site-uri.Ma confund in subiecte apoi.Multumesc oricum! Intentia mea e sa ne "deschidem" un pic, si sa ne dam sfaturi reciproc...daca nu va place subiectul, atunci scuze!
Reply With Quote
Old 07-25-2006, 10:46 AM
chansa's Avatar
chansa chansa is offline
Membru
Bobocel

Ah, si in Romania am fost! De nu m-as mai duce! Cat de urat a fost...Vai de tara noastra!Dar pt a va povesti urata mea vacanta, ar trebui deschis un alt subiect.
Reply With Quote
Old 08-09-2006, 03:14 PM
chansa's Avatar
chansa chansa is offline
Membru
Bobocel

nu v-a placut acest thread, caci imbulzeala mare nu e pe aici...sa cred ca sunt toti ceilalti fericiti?! sau adevarul e ca va e teama sa va analizati sentimentele?!cred ca daca continui sa vorbesc aproape singura, ar fi mai bine sa anulam acest subiect si sa imi mut cuibul in alta parte sau sa inventez subiecte mai superficiale...
Reply With Quote
Old 08-09-2006, 06:27 PM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Mutual View Post
Desi nu sint sotie, chansa te sfatuiesc sa postezi subiectul tau mai degraba pe forumul desprecopii.ro, unde chiar exista o sectiune pe teme ca acestea, legate de viata in cuplu.

Aici userii se cunosc destul de bine intre ei, cei mai activi si cunoscuti s-au intilnit direct, sint chiar apropiati, pur si simplu, nu pot povesti pe larg "din casa", chiar daca ar fi ceva de pus in discutie.

Mult noroc si concediu cit mai placut in RO!

Valentin
Chansa, ai citit ce a scris Mutual? Are mare dreptate. A vorbit cu mult bun simt. Ne cunoastem foarte multi intre noi, deci nu vei vedea aici birfe din casa. Asta inseamna ca sintem superficiali?

Mie nu mi-a placut niciodata birfa. Poate din aceasta cauza nici nu am facut parte din cercul celor mai "populare" fete. My bad.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules