Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Experientele loteristilor ajunsi in America
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experientele loteristilor ajunsi in America

Sunt si eu pe aici...partea 2 :)

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-19-2006, 02:06 AM
MirceaGoia's Avatar
MirceaGoia MirceaGoia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Sunt si eu pe aici...partea 2 :)

Salut,

Nu am mai postat in topicul asta de prin ianuarie....asa ca revin acum. Asta daca mai intereseza pe cineva...

Din nou am fost in Pittsburgh in vizita prin februarie...deja simteam banalul (asa e cand te invarti de mai multe ori in acelasi loc). Asa ca multe de aici nu am ce sa spun...

Incet-incet am inceput sa cunosc si alti oameni pe aici...printre altii si un pakistanez a carui istorie am postat-o aici pe forum. De gasca tipul (desi e musulman)...mai ales ca lucreaza parecum in domeniul meu (IT).

Am inceput sa mai lucrez la unele proiecte web ca freelancer...nu am mai cautat un job regulat (aici in zona nici nu prea e posibil). Asa ca m-am concentrat pe lucrul de la distanta (inclusiv creearea unui proiect personal - cand ai timp liber prea mult incepi sa gandesti mai mult si asa ideile iti vin ...).

De un proiect se leaga plecarea mea in Dallas, Texas ptr doua saptamani. Acolo am un prieten care are alti prieteni cu care au un proiect iar eu am fost sa-i vizitez si sa-i ajut.

Dallasul e frumos (desi e campie) si surprinzator de ieftin (mai ales la real estate). Nu mai spun de oportunitati care sunt garla (acolo isi au sediul multe companii importante si noi afaceri se muta in zona). Clima e calduroasa dar suportabila (mult mai suportabila ca in Virginia sau West Virginia sau in alte parti unde e multa umezeala care combinata cu caldura te omoara ca sa spun asa...).

Nu sunt prea multi romani pe acolo (ultimele statistici arata cam 3-6000 doar).
Asta e o locatie posibila unde m-as putea stabili pe termen mai lung...

Si daca tot a dat in mine febra calatoriilor in august voi merge in Arizona (Phoenix) unde am niste prieteni (inclusiv Sidonia) si California (alti prieteni).

Cat sunt acolo sper sa vizitez Phoenix i imprejurimi, canionul, poate Las Vegas (CataD, watch out! ...pregateste cartile!), apoi cu masina catre California (cu o prietena ca eu inca nu am luat carnetul ), vizitat LA si imprejurimile (Studio City, Irvine, Hollywood+Universal Studios)...

Deci pot sa bifez urmatoarele de pe lista mea :
- Pittsburgh (asta fiindca e apropiat de locul unde stau si e un oras mare) - done
- New York (cine nu ar vrea sa viziteze New York-ul macar odata ?)
- Las Vegas (poate dau lovitura )- will be done
- Cape Canaveral - Florida (am fost si sunt un mare fan al zborurilor cosmice)
- Dallas / Houston (am niste prieteni romani buni acolo) - done
- Montreal / Toronto (de asemenea am prieteni romani acolo)
- Atlanta (prieten bun roman care acum viziteaza RO)
- California (cativa prieteni facuti aici pe forum + un o familie cu care am venit pana la Paris). Aici se include neaparat Hollywood si Silicon Valley!- will be done, mai putin Silicon Valley de data asta
- Grand Canyon (mi s-a recomandat calduros...si la propriu si la figurat ) )- will be done
- desertul Death Valley (la fel...cu exceptia sa nu imi ramane oasele pe acolo )
- Phoenix (prieteni o familie de pe forum ) + e poarta spre desertul Arizona- will be done
- parcurile de distractii Disneyland si Universal Studios (sunt si eu un copil cateodata :P )- will be done cel putin unul din ele
- cascada Niagara (sa o vad si eu in sfarsit in realitate)
- parcul Yellowstone (sunt amator si de iesit in natura...desi nu prea o fac des)
- Colorado (regiunea Aspen)

Urmatoarea vizita nu stiu unde o sa fie...poate in Atlanta sau Colorado (regiunea Aspen).

Incep sa ma simt mult mai confortabil aici...sa calatoresc fara probleme (inainte mai aveam frica ratacirii, stiind ca stau prost la capitolul orientare).

Un mic obstacol pe care trebuie sa-l depasesc e condusul masinii. Acum iau lectii de la pakistanez...si curand sper sa imi iau laerning permit (sau poate chiar permisul). Si sa incep sa conduc pe strazi (cine mi-a citit posturile mai demult stie ca eu am o alta problema cu driving-ul...si orientarea in spatiu).

Cam astea s-au intamplat pana acum (bineinteles, au existat si perioade de plictiseala mai ales in iarna cand nu s-a intamplat mai nimic)...
http://www.readwriteweb.com/archives...in_romania.html - starea Web 2.0 in Romania
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules