|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Despre agentii de "plasare" a fortei de munca
M-ar interesa parerea Voastra despre agentiile care "plaseaza" oameni pt. diferite munci. Daca a apelat cineva la asemenea agentii in SUA ? ce pareri aveti despre ele ?
cu multumiri |
|
||||
|
||||
Eu personal am apelat la agentii cand m-am angajat si mai am o multime de prieteni care s-au angajat prin intermediul lor. Eu zic ca mai toti am fost multumiti de ceea ce ne-au gasit, cu atat mai mult cu cat au avut o oferta variata de joburi de unde am putut alege. Plus ca mai pentru toata lumea au gasit servicii foarte repede(maxim o saptamana).
|
||||
|
||||
Eu am fost la doua agentii care mi-au evaluat skills-urile. Am aplicat pentru job-uri de birou: bookkeeping, entry-level accounting sau adm. assistant. Insa nu am primit nici o oferta de la ei.
Au fost, cumva asemanatoare, insa am remarcat ca firma mai mica incerca parca sa scoata atribute mai bune de la mine (mai bune chiar de cat le am!). La firma mica, mi-a trimis niste link-uri catre niste teste on line. Am dat astfel teste de viteza si acuratete typing, excel, word, access si vitreza database entry de acasa. La ce cere viteza si acuratete am fost catastrofala. Eu am motivat ca am tastatura germana la laptop-ul de acasa, insa la cealalta firma, am dat testele la calculatorul lor si nici acolo nu am avut rezultate grozave, asa ca de vina este poate natura mea repezita si lipsa de exercitiu. M-au intrebat daca vreau sa repet testele si le-am repetat insa fara sa imbunatatesc rezultatele. La firma mica a fost amuzant cu testul de Access (in care am lucrat destul de sporadic ca sa ma simt nesigura, desi l-am trecut in CV). Mi-a trimis si un link catre un warm-up dupa cum spunea ea. Am petrecut destul de mult timp cu worm-up-ul ei ca sa imi amintesc si am mai scotocit si prin helpuri ca sa inviu amintiri trecute. Cand am trecut sa fac testul...era exact worm-up-ul meu, asa ca am marcat 100%. M-a felicitat pentru scorul meu si imi venea sa ii trimit un mail cu un emoticon care face cu ochiul. De asta spun ca incerca sa scoata chiar mai mult de la tine. Practic pentru ei suntem marfa. Insa cu toate scorurile mele, sunt tot jobless. Dar s-o termina si asta curand. Maria
Display Modes | |
|
|