Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Primii pasi
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Primii pasi

bagaje ratacite

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2006, 08:47 PM
micclau micclau is offline
Junior Member
Bobocel

Default bagaje ratacite

Am ajuns si eu in America, dupa multe ore de calatorie
Reply With Quote
Old 06-26-2006, 08:50 PM
Catalin C.'s Avatar
Catalin C. Catalin C. is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

asa ... si?
Old 06-26-2006, 08:53 PM
Junior Member
Bobocel

Nu stiu cum am reusit sa expediez mesajul anterior, ca nu a fost intentia mea.

Am vrut sa spun ca am ajuns si eu pe taramuri americane, si ca un bun venit, British Airways m-a lasat fara bagaje. Nu era pregatita de asta, toate lucrurile imi erau in bagajul mare, ca in cel de mana am luat doar acte. Asta dupa ce am ales BA in ideea ca ei nu prea ratacesc bagajele, cel putin asa stiam eu. Problema e ca sunt deja in a patra zi si ei inca nu au aflat nimic. Deja incep sa ma gandesc daca imi mai voi recupera bagajul. Cei care ati mai avut "norocul" asta, cum ati iesit pana la urma, v-ati recuperat bagajele intregi? Daca da, cam in cat timp.
Reply With Quote
Old 06-26-2006, 09:00 PM
elisa_ch's Avatar
elisa_ch elisa_ch is offline
Forumar fidel
Profesor

Din fericire eu am avut norocul sa nu mi se rataceasca singurul bagaj cu care am venit, insa am prieteni la care le-au ajuns bagajul dupa o saptamana destul de ok, mai putin geamantanul in sine. Am prieteni la care nu le-a mai ajuns deloc si dupa sute de telefoane la agentia respectiva(KLM) si dupa ce altcineva a sunat si s-a dat drept avocatul respectivilor...au primit acasa un ceck de $1400. Nu ca nu acoperea valoarea materiala a lucrurilor, dar era vb de cea sentimentala. Nu prea stiu ce alt sfat sa iti dau decat acela de ai stresa la telefon in fiecare zi sau chiar de a le face vizite la centrul agentiei.

Succes si iti doresc sa primesti bagajul cat mai repede.

http://www.slatineanu.com/prin_america/
http://www.slatineanu.com/photography/
Reply With Quote
Old 06-26-2006, 09:03 PM
natalie's Avatar
natalie natalie is offline
Forumar fidel
Aspirant

Am patit-o de doua ori-prima data la intoarcere in Romania(din N.Y.),tot cu British,mi-au venit a doua zi;a doua oara la dus(Miami),dar cu Air France-mi-au venit dupa o saptamana.Pt. ca esti acolo probabil ca dureaza o saptamana,probabil,nu-ti pierde speranta.Sper ca ai reclamat bagajele in aeroport................N-as vrea sa te sperii dar am un prieten care a patit-o cu British(n-au mai venit;drept compensatie am inteles ca i s-au dat 500$ de bagaj-asta pt. ca nu le asigurase,din pacate pt. ca aveau o valoare mult mai mare).
Acum n-o sa ai tu asa ghinion!Fii tare si-speranta moare ultima.
Reply With Quote
Old 06-26-2006, 09:04 PM
Junior Member
Bobocel

Tocmai asta e idea, nu valoarea lucrurilor in sine, ci cat am umblat prin Romania sa gasesc cadourile potrivite pentru cei de aici. Am sunat in fiecare zi la British Airways, ei zic ca il cauta.
Reply With Quote
Old 06-26-2006, 11:33 PM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Bun sosit si imi pare tare rau de asa o sosire!

De patit au mai patit-o multi. Numai parintii mei, ca sa dau un singur exemplu, s-au intors acum 2 saptamini in Ro si au ajuns doar cu bagajele de mina, fara nici macar o valiza din cele 4 de cala! Cu Air France, ca sa vezi ca nu conteaza foarte tare linia aeriana. Spre norocul lor, le-au recuperat chiar a doua zi, cu mii de scuze. In ziua respectiva se ratacisera la tranzit, pe CdG in Paris, numai... jumatate din bagajele pasagerilor din cursa respectiva!

Intr-adevar, sper si eu ca ai reclamat inca de pe aeroport lipsa bagajelor. Si sper sa ti le gaseasca pina la urma si sa fie totul OK.

Mult succes!
Old 06-26-2006, 11:45 PM
Junior Member
Bobocel

Am reclamat la aeroport bagajul imediat ce am ajuns, am primit si un numar cu care pot sa urmaresc si pe internet noutatile in legatura cu el. Pana acum, nu pot sa zic ca am fost linistita, dar m-am gandit ca doar o sa il gaseasca. Acum cu cat trece timpul mi se pare mai putin probabil, mai ales ca sunt la 15 minute de aeroportul pe care am ajuns. Din zborul cu care am venit eu cred ca sunt singura a carui bagaj s-a ratacit. Sper si eu sa il primesc, ca acolo lucruri pe care nu le pot inlocui, eu ma intreb daca fac ceva sa il gaseasca, sau doar asteapta sa apara de undeva.
Reply With Quote
Old 06-27-2006, 11:41 AM
lum2us lum2us is offline
Membru
Bobocel

Unchiului meu cand a venit in RO anu' trecut i s-au pierdut ambele valize. A reclamat pe Otopeni si cam dupa 3-4 zile i le-au gasit dar a trebuit sa mergem pana acolo sa le ridicam (vreo 350km).

La intors i-au ratacit doar o valiza care a ajuns prin California desi trebuia sa ajunga in Atlanta. Dupa 2 sapt. i-au adus-o acasa...

Calatoria a facut-o cu Alitalia (operator Delta Airlines) si la dus si la intors. Eu plec tot cu Alitalia... Sper sa nu ne ajunga bagajele prin NY!
Reply With Quote
Old 06-27-2006, 09:14 PM
natalie's Avatar
natalie natalie is offline
Forumar fidel
Aspirant

Ati ales sau a ales sa mearga pana acolo,la aeroport.In mod normal te intreaba cand le declari pierdute daca doresti sa-ti fie trimise la o adresa sau vrei sa le ridici personal.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules