Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Ai nostri copii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2006, 05:16 AM
toni_cris toni_cris is offline
Junior Member
Bobocel

Default schimbat asigurator in perioada sarcinii

Buna,

Desi nu sunt o loterista, sper sa pot gasi la voi ajutorul de care am nevoie.
Am sosit in state la sfarsitul lui martie impreuna cu sotul meu in idee de a castiga ceva bani. Am lasat acasa 2 copii de varsta scolara care abia asteapta sa-i aducem aici.
In prima luna de America am "reusit" sa raman gravida . Am hotarat sa pastram copilul, dar sunt total nepregatita pentru asa ceva.
Sotul meu a lucrat inca de la inceput iar eu am fost trecuta pe asigurarea lui. Problema e ca de la 1 iulie firma a schimbat tipul de asigurare si deci, din cate am citit eu pe aici, pot sa-mi iau ramas bun de la ea pentru nastere.
Intrebarea mea este - chiar nu am nici o sansa sa pot face o asigurare chiar si individuala care sa acopere o parte cat de mica din costuri?
Sotul are o un salariu normal pentru state deci nu cred ca pot sa ma calific pentru Medi-Cal. In acelasi timp nu avem venituri destul de bune incat sa pot trece usor peste suma care va trebui sa o platesc.
Pentru noua asigurare a semnat saptamana trecuta spunand ca nu sunt gravida. Ma intreb daca pot sa anunt acum ca sunt gravida - sunt in a 9-a saptamana deci foarte plauzibil sa nu fi stiut ca sunt gravida cu 7 zile in urma.

Sfaturi, pareri, vorbe de incurajare?

Toni
Reply With Quote
Old 06-13-2006, 05:19 AM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Cauta posturile lui Crystal despre www.kidcare.com sau scrie-i un mesaj privat.

Kidcare e asigurare pentru copil, nu pentru mama, dar din ce am inteles de la Crystal iti asigura nasterea gratuita, depinde si de venit insa.

Reply With Quote
Old 06-13-2006, 06:37 AM
Crinutza_Mamarutza's Avatar
Crinutza_Mamarutza Crinutza_Mamarutza is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by toni_cris
Buna,
Pentru noua asigurare a semnat saptamana trecuta spunand ca nu sunt gravida. Ma intreb daca pot sa anunt acum ca sunt gravida - sunt in a 9-a saptamana deci foarte plauzibil sa nu fi stiut ca sunt gravida cu 7 zile in urma.

Sfaturi, pareri, vorbe de incurajare?

Toni
Poti incerca sa anunti firma sotului sa ii spui ca doar acuma ati aflat de sarcina...
Din experienta mea, la cate firme am aplicat pe asigurare fiind deja gravida nu m-au acceptat pt motivul ca sunt deja insarcinata.. cu mormanu de respingeri de la acele firme am mers la Medi-cal si mi-au dat ei acoperiere pe perioada sarcini plus toate vaccinurile free la copil pana la 7 ani.
Old 06-13-2006, 05:38 PM
crisz
Guest

Quote:
Originally Posted by toni_cris
Buna,

Problema e ca de la 1 iulie firma a schimbat tipul de asigurare si deci, din cate am citit eu pe aici, pot sa-mi iau ramas bun de la ea pentru nastere.
Intrebarea mea este - chiar nu am nici o sansa sa pot face o asigurare chiar si individuala care sa acopere o parte cat de mica din costuri?

Toni
1) Vei primi in posta instiintarea incheierii asigurarii medicale si ti se vor oferi optiuni ca in decurs de 2 luni sa optezi pentru alta asigurare cu ei fara sa se tina cont de "preexisting health condition" (te accepta si daca esti insarcinata).
2) Puteti sa anuntati la firma sotului ca esti insarcinata - sunt cumva obligati sa iti asigure continuitatea asigurarii medicale. Exista posibilitatea sa iti reinstaleze vechea asigurare si sa o plateasca ei (sau sa o platesti tu).
Bafta!
Reply With Quote
Old 06-13-2006, 10:23 PM
toni_cris toni_cris is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ma apuc sa "sap" toate variantele oferite de voi sa vad ce va iesi.
Problema cea mare e ca sunt sanse sa ma angajez cu ajutorul companiei sotului meu si nu as fi vrut sa-i anunt deocamdata despre sarcina .
Va trebui sa stau si sa cantaresc serios variantele care le am.
Reply With Quote
Old 06-22-2006, 06:03 PM
Crystal's Avatar
Crystal Crystal is offline
Profesor
Forumo-dependent

Daca nu esti rezident, kidcare.gov este poate cea mai buna optiune pentru tine.
Incearca sa suni la 1-800 la ei si sa vorbesti cu un agent si o sa iti explice tot.
Este asigurarea copilului pentru parinti cu venit mic sau deloc(rezidenti) si nu costa nimic pentru cei nerezidenti.

Da-mi un mp daca mai ai nevoie de informatii.
Sarcina Usoara!!! Norocosilor!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules