![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
Desi nu sunt o loterista, sper sa pot gasi la voi ajutorul de care am nevoie. Am sosit in state la sfarsitul lui martie impreuna cu sotul meu in idee de a castiga ceva bani. Am lasat acasa 2 copii de varsta scolara care abia asteapta sa-i aducem aici. In prima luna de America am "reusit" sa raman gravida ![]() Sotul meu a lucrat inca de la inceput iar eu am fost trecuta pe asigurarea lui. Problema e ca de la 1 iulie firma a schimbat tipul de asigurare si deci, din cate am citit eu pe aici, pot sa-mi iau ramas bun de la ea pentru nastere. Intrebarea mea este - chiar nu am nici o sansa sa pot face o asigurare chiar si individuala care sa acopere o parte cat de mica din costuri? Sotul are o un salariu normal pentru state deci nu cred ca pot sa ma calific pentru Medi-Cal. In acelasi timp nu avem venituri destul de bune incat sa pot trece usor peste suma care va trebui sa o platesc. Pentru noua asigurare a semnat saptamana trecuta spunand ca nu sunt gravida. Ma intreb daca pot sa anunt acum ca sunt gravida - sunt in a 9-a saptamana deci foarte plauzibil sa nu fi stiut ca sunt gravida cu 7 zile in urma. Sfaturi, pareri, vorbe de incurajare? Toni ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cauta posturile lui Crystal despre www.kidcare.com sau scrie-i un mesaj privat.
Kidcare e asigurare pentru copil, nu pentru mama, dar din ce am inteles de la Crystal iti asigura nasterea gratuita, depinde si de venit insa. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Din experienta mea, la cate firme am aplicat pe asigurare fiind deja gravida nu m-au acceptat pt motivul ca sunt deja insarcinata.. cu mormanu de respingeri de la acele firme am mers la Medi-cal si mi-au dat ei acoperiere pe perioada sarcini plus toate vaccinurile free la copil pana la 7 ani.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
2) Puteti sa anuntati la firma sotului ca esti insarcinata - sunt cumva obligati sa iti asigure continuitatea asigurarii medicale. Exista posibilitatea sa iti reinstaleze vechea asigurare si sa o plateasca ei (sau sa o platesti tu). Bafta! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Ma apuc sa "sap" toate variantele oferite de voi sa vad ce va iesi. Problema cea mare e ca sunt sanse sa ma angajez cu ajutorul companiei sotului meu si nu as fi vrut sa-i anunt deocamdata despre sarcina ![]() Va trebui sa stau si sa cantaresc serios variantele care le am. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu esti rezident, kidcare.gov este poate cea mai buna optiune pentru tine.
Incearca sa suni la 1-800 la ei si sa vorbesti cu un agent si o sa iti explice tot. Este asigurarea copilului pentru parinti cu venit mic sau deloc(rezidenti) si nu costa nimic pentru cei nerezidenti. Da-mi un mp daca mai ai nevoie de informatii. Sarcina Usoara!!! Norocosilor! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |