|
||||
|
||||
caut apartament
buna.
am aterizat si noi de cateva zile in zona chicago si am vrea sa inchiriem un apartament cu un dormitor, intr-o zona safe. suntem trei persoane ( doi adulti si un copil de 7 ani ), daca aveti ceva oferte, va rog sa ma contactati pe forum ori pe adresa [email protected] telefon inca nu avem, dar voi rezolva cat de repde si aceasta problema. ceea ce va pot spune este ca desi inca nu avem ssn si nici green card, am reusit sa ne luam masina , sa-i facem inmatricularea pe numele nostru si sa ne facem si asigurare la un pret bunisor. astept cu nerabdare ofertele ptr inchiriere.
|
||||
|
||||
problema rezolvata.
|
||||
|
||||
mutare in chicago
Vrem si noi sa ne mutam in Chicago peste putin timp,daca poate cineva sa ne dea cateva detalii despre complexele unde locuiti voi , nr. de tel de la complexe,etc. Adresa mea de email : [email protected]
multumesc! |
|
|||
|
|||
In micul nostru bloc cu 3 apartamente vecinul de la 2 s-a mutat. Asa ca, esta liber un apartament cu 3 dormitoare, centrala proprie si aer conditionat la fel, masina de spalat si uscator, totul proaspat vopsit si foarte bine intretinut.
Proprietarul e un american foarte de treaba dar care vrea deposit chiria pe doua luni ( prima si ultima luna). Chiria este de 1200/ luna si nu include nici un fel de utilitati. Se incheie contract pe un an insa proprietarul da dreptul de a iesi din contract dupa 6 luni daca chiriasul se razgandeste si nu mai vrea sa stea pana la un an. Daca e cineva interesat, astept mesaj pe privat. Ana |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|