|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
case number mare. o problema?
am inteles ca acest celebru case number reflecta sansele de a prinde interviul.
situatia mea in aceasta privinta este cn 12xxx plic primit pe 16 mai. rog pe cei cu mai multe informatii sa evalueze dn acest punct de vedere situatia. multumesc |
|
||||
|
||||
la cn 12000 ai foarte multe sanse . Din cate stiu eu de la 20000 in sus e cu semnul intrebarii ....
|
|||
|
|||
cu asa CN o sa intri la interviu abia la anul prin vara.....daca o sa stea lucrurile la fel ca anul asta....asa ca ai rabdare!
|
|
|||
|
|||
trimite tu formularele corect completate
pe care le-ai primit cu primul plic si nu-ti fa probleme daca lucrurile merg simetric cu anul asta o sa ai interviu tot in mai dar la anul pana atunci timp destul sa te pregatesti noi am avut cn 120** si interviul in mai s-ar putea sa fie mai bine asa cu interviul mai tarziu pentru ca o sa ai ocazia sa mai vezi si cum a decurs interviul la altii |
|
|||
|
|||
pe aceasta pagina http://www.loteriavizelor.com scrie ca plicul 2 ar veni in august sept si in oct ar fi interviuri pt DV 2007?
de ce scrie asa? daca interviurile ar fi pe la anul inseamna ca plicul 2 in care ii programarea la interviu sa apara prin ian, febr? va rog sa ma lamuriti si pe mine ca nu mai inteleg..... |
|
||||
|
||||
Asa cum s-a mai spus, plicul 2 vine cu 4-6 saptamini inainte de data interviului tau. Deci, daca vei fi programata la interviu in octombrie, este si normal sa-ti soseasca plicul 2 prin august-sept.
Succes!
Display Modes | |
|
|