|
||||
|
||||
Noul forum
Totul arata bine doar 2 chestii ma deranjeaza.
Daca citesc un topic, de ex de la Am catigat, si e singurul care nu l-am citit din sectiune respectiva, cand ajung la pagina principala tot imi apare iconita ca as avea topicuri necitite in sectiunea respectiva. Doar dupa o noua intrare in sectiunea Am castigat se reglementeaza totul. Si daca se poate as vrea sa apara linkul catre Pagina principala si sectiunea in care sunt si in josul paginii, nu numai sus, pentr ca acum trebuie sa fac scroll pana sus pe pagina ca sa revin in pagina principala. |
|
|||
|
|||
Este jos "Forum Jump" parca ii zice si mai este un link "Top"
Eu |
|
||||
|
||||
Scuze, nu am vazut.
Are cineva idee cum pot face sa imi arate poza din profil si nu avatarul? |
|
||||
|
||||
Am bifat sa nu imi apara avatar(am crezut ca poate atunic iti pune poza din profil in schimb) si acum nu mai pot pune avatarul la loc
|
||||
|
||||
test
hehehe, merg imaginile |
|
||||
|
||||
Noua pagina a Forumului
Eu zic ca atzi facut treaba buna.Arata mult mai bine asa si este mult mai ushor de cautat ceva.
Super OK.
|
||||
|
||||
Mie una nu-mi place ca a disparut"vizualizarea ultimelor mesaje scrise"
|
|
||||
|
||||
Nici mie, dar aia nu e in forum ci in http://paginaloteristilor.ro/
Cred ca la ce era in pagina principala (index) te referi. Dupa ce a cazut acu' vreo doua sapt. in urma s-au strecurat niste erori (cred eu). Acum probabil a fost modificata intentionat. Poate ne "aud" admin-ii si fac ceva in directia asta, desi mesajele noi sunt semnalate pe forum (vezi ca difera icon-urile).
|
||||
|
||||
A fost facut un update la <Joomla> - adica ce vedetzi voi la paginaloteristilor.ro si nu am mai avut timp de rezolvat si problema cu linkul catre poze, culoarea rosie a linkului catre Forum...samd.
Daca ar fi timp ... Asa ca va rog sa fitzi intzelegatori cu noi. Eu spun ca FORUMUL este mai important si informatziile de acolo. In rest micile "artificii" le-om rezolva pe parcurs. Incercatzii sa avetzi rabdare si sa cititzi bine ceea ce va afiseaza noul format de Forum. Cu timpul va vetzi obisnui cu el. Toate bune! |
|
||||
|
||||
Quote:
Enjoy it, Adminu |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|