|
||||
|
||||
eu am gasit o marca de lapte organic care e mai bun decat la dorna sau fulga) pe mine ma multumeste. nu e ca ala de la bunica si nu face caimac, dar e bun.
voi cu ce va epilati? eu am un epilator braun si tot timpul evit sa ma fac cu el, ca doare. doar cand e musai. altfel lama e sfanta. la un moment dat, pe un alt forum, recomandase cineva ceara, ati incercat? nu mai beau acum cafea, ca e deja tarziu. va servez cu o ciocolata calda
|
||||
|
||||
Josephine, eu ma epilez cu braun pe picioare pana la genunchi(ca mai sus nu am ce) si inghinal. Pentru axila foloseam in Romania lama(bic-ul)...era rapida si fara dureri. Inainte sa vin aici am inceput sa ma fac cu ceara ceea ce era un cosmar pentru mine. Cand am ajuns aici am trecut din nou la bic ca...deee...nu aveam timp de stat cu ceara, iar cu epilatorul chiar nu pot (ma doare ft tare). Acum am descoperit niste strips-uri de la Veet (cu aloe) si le folosesc pentru axila...ma simt ft bine cu ele, desi e drept doare putin. Nu mai apelez la bic demult desi e rapid pentru ca trebuie sa-l folosesc prea des...si nu am rabdare. Cu epilatorul si cu strips-urile ma fac la 3 saptamani chiar o luna. (sunt norocoasa ca nu am ft multa blanitza chiar daca sunt bruneta, iar folosirea epilatorului mi-a rarit consistent parul de pe picioare si inghinal).
Uneori ma mai epilez si pe brat/mana insa doar cu crema si nu in mod regulat. sfatul meu e sa incerci sa te obisnuiesti cu epilatorul...stiu ca doare, a fost un cosmar si pentru mine la inceput, dar acum nu mai am nici o problema. Daca chiar nu il poti suporta incearca cu crema. Eu nu sunt adepta cerii....pentru ca am vazut persoane/prietene cu diferite probleme...iritatii de piele, piele arsa de fiecare data a aplicarii cerii, piele care in timp de inchide la culoare (devine un maro inchis), precum si aparitia unor pete maronii in zonele unde te epilezi. Decat asa ceva mai bine ma lipsesc de epilatul cu ceara. Succes si sa stii ca trebuie sa incerci diferite produse pana sa te opresti la unul care sa iti placa si cu care sa te impaci bine. Adriana, nu te-am mai vazut demulticel pe forum....bine ai revenit! Numai bine, Elisa
elys \"Orice om trece peste un obstacol/ Daca vrei sa ii pui caracterul la incercare, ofera-i putere.\"--Abraham Lincoln http://www.slatineanu.com/prin_america/ http://www.slatineanu.com/photography/ |
|
||||
|
||||
Doamnelor, eu am o alta problema, pe care o voi aduce cu mine din Romania.
Cresterea parului sub piele. Vorbesc de partile epilate, in special pe gambe. Ma innebunesc. Nu pot purta fusta nici epilata nici neepilata. De multe ori se complica si in minunatii de furuncule. Metoda de epilat: Epilator cu pensete si o data la jumatate de an ceara. Lama este exclusa din metodele mele de epilat caci ar trebui sa il dau jos o data la 2 zile. Imi creste foarte repede si este foarte aspru. Pilozitatea mea pe corp este enervant de bogata, asa aca epilatul pentru mine este cosmarul vietii. Ce cunoasteti despre acestea? Maria
|
||||
|
||||
Faptul ca parul mai creste si pe sub piele este cunoscut in cazul epilatului cu ceara sau cu epilator. Si eu am aceeasi problema, si daca firele nu se vad decat de foarte aproape le las in plata domnului, daca nu,
sterillizez un ac si le scot. Nu stiu daca ai incercat un exfoliant pentru corp, s-ar putea sa dea rezultate prin indepartarea celulelor moarte care uneori impiedica firul sa iasa la suprafata... |
|
||||
|
||||
natalie, am notat, mersi. maine ma duc la cumparaturi sper sa fie bun, o sa va zic rezultatul luni)
mariasa, ai incercat inainte sa te epilezi sa te speli cu un gel exfoliant? am auzit ca ajuta. cu lama nu cresc fire pe sub piele ci devin mai viguroase.. elisa_ch, suport durerea cu aparatul, dar in ultimul timp mi-a scazut rezistenta la durere prelungita si nu mai am asa rabdare sa stau 10 min/mana sau picior sa iasa fin si hairless. asa ca incerc sa gasesc metode alternative. fasii am incercat, sunt bune doar pentru maini, dar unde e firul de par mai gros, nu ia si pace. ceara am adus din ro, una cumparata din supermarket, da' a fost un esec total. s-a facut fasii, se rupea, se faramita, si nu am reusit decat 5 cm patrati sa epilez. mai tare m-am murdarit. poate stie cineva de vreo ceara mai buna sau fasii? cu crema epilatoare iar nu am avut experiente prea fericite. dupa 2 zile, e la fel ca dupa lama, numai ca e mai hidratata pielea. io zic sa diversificam meniul.. fac si niste clatite daca vreti) off-topic: apropo de clatite, am mancat in toronto niste clatite de mi-au lasat gura apa. si acum, dupa 4 ani tot tanjesc dupa ele. erau cu fructe, frisca, o combinatie grozava.
|
||||
|
||||
Eu am cumparat din Romania un aparat de epilat...Philips "Satin Ice Optima"...l-am luat cel mai scump care era la Metro pe rafturi,era vreo 3 milioane din cate imi amintesc acum vreo 3 ani,adica o carutza de bani, dar am zis ori eu, ori parul...mariasa, mie mi-a luat cam 15 ani de epilat fie iarna,fie vara,dupa care saracu' par nemaistiind ce rost are sa creasca s-a oprit,pe portziuni care acum 15 ani erau de-a dreptul paroase acum nu mai exista nimik,e ca'n palma.Asa cum ti-am zis insa a necesitat epilat in Romania non stop,adica fie iarna fie vara am tras de par pana i-am facut praf radacinile probabil si iata ca nu a mai crescut.
De cand am venit in "Tarile super calde" si prezentza pantalonilor scurti se impune 12 luni pe an ,evident epilatul la doua sapatamani este deja o "indeletnicire" intrata in cotidian.Cel mai simplu evident aparatul de epilat...mentzionat mai sus, cu adaptor la priza americana.Acesta are in set inca un "terminator" nu stiu sa-i zic exact denumirea dar are un capat "cretat" care se pune pe aparat si se da pe ...zonele cu par sub piele evident pe picioare sau in zonele nu foarte sensibile,acesta exfoliaza pielea iar cand urmeaza aparatul scoate si firele de par "rebele" care cresc nesimtzite si obraznice sub piele.Chestia asta cretata, zice sa o folosesc sapatamanal sa elimine vezi doamne celulele moarte si stratul subtzire de piele care le acopera.Eu am folosito un timp, dupa care din cauza uscaciunii pielii am renuntzat si am revenit la... "ac sterilizat" imprealabil.Am uitat sa spun ca "setul" de epilat are in componentza pentru persoanele sensibile la durere(nu mai e cazul meu),are in componentza un recipient care se tzine la concelator iar in momentul epilarii se atasheaza frumos la aparat si atenueaza durerea produsa prin aplicare imediata cu gheatza. Pentru maini si zonele "grele" WAX(ceara) rece,fashii din comertzul american si-a facut datoria...din plin.Destul de scumpa pentru cate fashii are in componentza dar,e mai bine decat la salon unde in afara de bani mai itzi trebuie si timp si zambet pe buze sa creada lumea ca esti "rezident" fericit. Pentru pielea extrem de uscata ,dupa vreo 15-20 de creme cumparate din comertz de toate firmele si pentru ten dry,extra dry si exasperant de dry am dat peste o sticlutza stinghera nu asa mare ca celelelte care se cheama taman "Nivea body,creamy conditioning oil" iar mai jos pe ea scrie Pampers and Soothes pentru very dry ,flaky skin...care a fost luminitza de la capatul tunelelului,adica in sfarsit o crema hidratanta care chiar hidrateaza si lasa un ten usor lucios si super catifelat.Am mai incercat si alte creme dar dupa cateva minute de la aplicare pielea era tot uscata. Acum impreuna cu "o vecina" ,prietena ne-am pus in plan sa mergem la laser hair removal "forever" efect,sa vedem ce "evaluation" ne trag aia dupa o microscopica cercetare....adica cat o sa ne coste, in ce pozitzii ne aseaza, ce contraindicatii... si alte chestii din astea...daca cineva e interesat de "forever" hair removal o sa revin cu "relatari" despre experientza noastra acolo...numa bine fetelor si presimt ca noua cafenea deschisa de honey,va avea cea mai mare "cautare" pe forum in urmatorul interval... |
|
||||
|
||||
Super produsul de care spune Sidonia , eu nu am mai apucat sa il iau in tara insa l-am cumparat aici.
Gama Philips pentru ingrijire personala in USA se gaseste sub numele Norelco. ( Din cate am inteles Philips cel care face electronice este in conflict de denumire cu compania americana petroliera si marea majoritate a produselor in USA se numesc altfel. ) Pe langa cele doua capete obisnuite, de epilare si de ras, mai vine cu un cap exfoliator de care spune Sidonia, este foarte placut de dat pe piele si m-a scapat de problema cu cresterea parului sub piele Gelul exfoliant este de asemenea bun - cum spuneau fetele de mai sus - precum si un burete "rautacios" care sa te ajute sa scapi de celule moarte caci sub ele apare in-growing. A si btw am citit ca este foarte periculos, am uitat unde am gasit articolul - insa poate sa iti produca sangerari si infectii sub piele - asa ca in cel mai rau caz ia o penseta si incearca sa le scoti daca nu reusesti altfel. In Ro foloseam tot un epilator de la braun si ala imi facea asemenea probleme - asa ca trebuia sa imi fac timp sa le scot cu penseta daca rezistau la orice alta exfoliere. Iar chestia aia cu gheata care se ataseaza ca sa calmeze il face destul de tolerabil ca sa dau si pe maini(chiar si sub brat - totusi nu recomand ) In Ro mergeam din cand in cand la ceara, aici insa nu m-am incumetat inca pentru ca a fost ok cu epilatorul, mai putin bikini line unde totusi nu am curajul sa il pun. Asta e "animalul" : http://www.amazon.com/gp/product/B00...ance&n=3760901 Capul ala abraziv este fain de folosit chiar daca nu te epilezi pentru ca face pielea tare finuta. Sidonia spune-mi ce iei tu cu ceara rece? Eu am incercat unele dar nu a iesit nici o treaba, parca veet... dar parca trebuiau incalzite intai.... nu mai stiu.... a fost un esec total. O sa ma uit dupa ce a recomandat Elisa cu aloe poate merg mai bine. Si pe mine ma interesa treaba cu laserul - daca aflati mai multe amanunte - da-ti de stire !
|
||||
|
||||
Miam,miam Honey,...NAKED e shi preferatul meu suc de morcovi iar ala de capsuni si mure al copiilor ...scrie ca are 100% viatamina A,vitamina C 210%,vitamina E 300%,selenium 70%,iron 6%,calcium 2%...merita sau nu merita 6 $ aproape 2 litri ? Mai bine decat gama Pepsi sau ....alte chimicale care miros a detergent,mai bine asta care gusta bine si miroase bine plus sfanta apa chioara care e.. "the best of ".Eu le-am luat de la Costco la cel mai bun pretz 6$ sticla de 1.89 L si 4$ sticla de aceeasi marime cel de morcovi.
p.s. honey daca ai nevoie de ceva din Romania(ulei de ricin de ex) vin prietenii nostrii din Brashov in curand si iti pot aduce ce doresti daca nu e volum mare,pentru ca sigur vom trece pe la voi si daca nu trecem oricum e o aruncatura de batz..prin posta dar ...uite asa ne gasim un motiv "temeinic" sa va vizitam Ceara rece de epilat a mers "brici" ,e drept ca am folosito numai pe maini, pentru ca in restul partilor,sub bratz,picioare si axila epilatorul merge pentru mine,mai cu atentzie dar merge,ma ranesc doar... cateodata ...am luat si eu Veet si Sally Hansen,se incalzeste doar 5 secunde intre palme se aplica in sensul cresterii parului si se smulge cu putere si "nepasare" in sensul invers cresterii parului.E drept ca atunci cand am vrut sa adancesc problema catre un "brazilian",am dat fuga la salon hotarata sa comit fapta in totalitate,insa...la un moment dat i-am zis tipei ca daca nu se opreste risca sa plece acasa batuta. Adevarul este insa ca ma avertizase duduca ca un "brazilian" necesita cateva luni de zile nu te duci asa tam nesam si gata ai rezolvat problema dar cine era sa asculte .Data viitoare iau un anestezic cred "Jonnie Walker" ii spune sau dam fuga repede la forever hair removal...in caz ca nu ne iau astia 100 para pentru fiecare radacina exterminata.... |
|
||||
|
||||
Sidonia si Honey,
Multzam de sugestia cu epilatorul. O sa caut sa imi cumpar cand ajung si eu in State. Oricum vroiam sa il schimb caci il vad cam obosit pe cel vechi. Cam rupe o treime din firele de par, asta imi dau seama dupa cum cresc. Pentru mine cel mai dureros si irascibil imi pare epilatul bratelor cu epilatorul. Imi provoaca o stare de nervozitate de ma enervez si pe umbra mea! Dar treaba cu laserul ma intereseaza si pe mine. Sa imi spui cam cat iti calculeaza (pe fir de par ) sa aflu cat de repede ruinez familia. Maria
|
||||
|
||||
Quote:
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|