|
|
|||
|
|||
bilete de avion
Am tot cautat subiecte despre biletele de avion si am gasit o gramada de link-uri catre diferite agentii sau chiar companii aeriene. Intrebarea mea este: S-au scumpit asa de mult biletele de avion pentru perioada septembrie fata de anul trecut?
Mentionez ca cel mai ieftin bilet l-am gasit cu Lufthansa cu urmatoarele coordonate: data plecarii: 16.09.2005 tip bilet: one way; economy class nr. pers. adulte: 2 destinatia finala: LAX, L.A. C.A. ruta: Otopeni-Munich-LAX pret: 1170,36 EUR (pentru 2 pers adulte) Va rog puteti sa va dati cu parerea? Are cineva idee, cumva ar fi mai ieftin daca fac booking din USA? |
|
||||
|
||||
Bilete
Ca pret nu stiu ce sa iti zic...nu sunt la curent cu tarifele.
Normal ca daca ti-l cumpara cineva de acolo cu siguranta iti zic ca va fi mai ieftin.Cunosc cateva cazuri. Chiar prietena mea a fost in USA anul trecut si i-a fost cumparat biletul de acolo ,facuta rezervare ,tot,(bilet electronic)si a fost mai ieftin cu vreo 120 de EURO. Cam asta stiu eu ...nu vreau sa te induc in eroare asa ca mai astepta si alte pareri. |
|
||||
|
||||
Nu cred ca s-au scumpit biletele.
Noi am venit anul trecut in august pana la Seattle si am platit pt doua persoane (adulte) 1210 EUR.
|
||||
|
||||
Si noi, in decembrie '04 am platit 512 Euro/bilet adult si 375/bilet copil <12 ani. Nu prea vad mare diferenta.
Simina
|
||||
|
||||
Dupa 15 iunie se intra in sezon si sunt oarecum mai scumpe...asta pana pe vreo 15 noiembrie...
|
||||
|
||||
Noi am dat 566 euro pentru o persoana, cu Air France, in 1 septembrie, Otopeni - Paris - Los Angeles. .
|
|
||||
|
||||
536-545 EURO/one way (Budapesta-Seattle) cu Air France si American Airlines in perioada 1-10 Septembrie. Aceste 2 companii ofera reduceri pt tineri de pana la 26 ani.
Dar sunt si mult mai scumpe, de ex KLM-ul pt aceeasi destinatie avea tarif in jur de 900 EURO si asta in cele mai rezonabile conditii. kLM-ul ofera reduceri pt tineri pana la 25 ani. |
|
||||
|
||||
Noi am venit cu KLM, bilet dus, la preturile pe care tocmai le-am scris mai sus (pina acum vad ca-s cele mai mici!). Data zborului: 13 dec. 04.
O sugestie: luati-va bilete pt. data de 13, probabil ca au preturi mai mici! Simina
|
|||
|
|||
Eu am avut bilet pentru 27 iunie pe American Airlines , ruta Otopeni-Londra Gatwich-Dallas. Am platit 850 euro pe bilet dus intors. Trebuie sa mentionez ca doar dus (one way) era 740 euro. Asa ca....oricum ma intorc.
Numai bine
|
|||
|
|||
avioane
Nu stiu cand in sept. vrei sa vii?
Dar stiu sigur ca vor fi mai ieftine daca ti le poate lua cineva din State. Eu si sotul meu am venit anul trecut in august cu 900 EUR , ce de drept pina la NY numai. ( cu Air France) Mai cauta la mai multe agentii.
Display Modes | |
|
|