|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
s-a terminat loteria vizelor pt. romania si bulgaria?
Oare e adevarat ca anul 2004-2005 a fost ultimul an in care s-a putut juca la loteria vizelor?
|
||||
|
||||
nu cred ca este adevarat, se stie ca si in 2006 au fost inscrieri pentu loterie, chiar eu am inscris o gramada de lume.
de unde o asemenea veste ? |
|
|||
|
|||
da,cum zici tu,pt .viza 2006,a fost ultima?NIste prieteni din canada cica au citit in ziarele romanesti pe internet.Iar bulgaria a terminat de anul trecut.Oare?
|
|||
|
|||
Quote:
Cred ca te refereai la DV-2006...doar in cazul in care nu vii din viitor !!! Zvonul asta a fost si anul trecut, adica pentru DV-2006 de acum, asa ca stati linistiti ! DV-2006 exista, deci sunt zvonuri nefondate !
|
||||
|
||||
Quote:
...nu-mi vine sa cred ca am si ajuns in viitor , greseala mea imi cer scuze , dar cred ca s-a inteles ideea ...bafta |
|
|||
|
|||
eu am ajuns in chicago tot cu loteria,problema e mama mea care nu are nici o alta sansa sa o aduc legal aici definitiv decat peste 4-5 ani.Si prietenii mei la fel.Daca mai auziti ceva intre timp.....Sau poate cei din romania mai vad ceva in ziare,ca in romanian tribune ..nimic
|
||||
|
||||
Daca mama ta are o varsta mai inaintata (peste 50 de ani sa zicem) are sanse bune sa primeasca viza turistica cu intrari multiple, sau asa numita "viza pe zece ani", pe baza careiea poate face naveta intre US si Romania pana cand obtii tu cetatenia si poti aplica pentru a primi ea greencard.
Succes!
|
|||
|
|||
la 52 de ani ai ei,nepensionata si fara alti copii in tara sau sot,am inteles ca nu are sanse.Abia la pensie.Speram sa mai tina loteria.
|
||||
|
||||
Asa sa fie .Uite eu am citit ca mai sunt sanse cativa ani pt Romania ,
Toate cele bune la Toti !!!! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|