Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Catre America !

A doua intalnire a loteristilor Brasov 21 ianuarie 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2005, 06:51 PM
Sidonia Sidonia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default A doua intalnire a loteristilor Brasov 21 ianuarie 2005

Deja era "expirat" subiectul cu 13 ianurie asa ca sa actualizam nu?
Reply With Quote
Old 01-17-2005, 08:52 PM
Mutual

Venim si noi 2 adulti.
Pacat ca nu il putem lua si pe Vladut in afumatoria de la "La Strada", cel putin la Sirul Vamii aveau ventilare buna.
Vedeti ca in chicineta de la barul asta nu pot face decit niste gustari, pe la 30-40 k/buc.
Sper sa ne revedem.
Valentin
Reply With Quote
Old 01-17-2005, 09:30 PM
Profesor
Forumo-dependent

Nu e deloc tarziu sa schimbam locatia daca nu va convine.
Dar ce sa ma fac daca pizza nu e una din favoritele mele...mai nou nici aripioarele in sos picat a la Siru'...
La Strada era una din favoritele mele ,dar ai dreptate plutea un fum de il tai cu cutitul.Nu m-am gandit la asta ...mai ales ca sotul meu iese maine din spital dupa ce a fost operat la...NAS...vai mie.
Astept si alte propuneri pentru ca in final eu vreau sa ne intalnim INDIFERENT unde....
Dragii mei ,tocmai am primit telefon de la sotul meu din spital si i-am povestit ce fac ,la care el a spus dar de ce nu mergem la FOUR ROSES la o portie de coaste inainte de a pleca ???
Doamne,cine a servit coaste la FOUR ROSES cu siguranta nu le-a uitat.
Nu e nici fum foarte mult,spatiu este berechet ,iar preturile sunt tot medii ,iar eu garantez ca daca mergeti o data va veti intoarce doar gandindu-va la coaste de purcel servite pe carpator de lemn cu un sos grozav si cu batoane ...etc,etc.
Deci... eu fac eu desfac .
E mai bine FOUR ROSES ???
Reply With Quote
Old 01-17-2005, 10:01 PM
Carmen76510's Avatar
Carmen76510 Carmen76510 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Dragilor, Sidonia m-a prins pe un alt topic cu" cioara vopsita", vorba vine ... Ideea era ca am fi vrut sa venim si noi in Brasov daca intalnirea voastra ar fi intr-o Duminica , iar ea este hotarata sa faca un sacrificiu (desi este in toiul pregatirii pentru plecare) si sa schimbe ziua propusa, luandu-ne si pe noi in calcul....
M-am gandit mai bine, pentru ca eram datoare cu un raspuns (pe celalalt topic) si am ajuns la concluzia ca cel mai sanatos este ca voi sa vedeti ce si cum si mai ales cand, iar noi sa urmarim de aici ce decizii se iau si daca ni se potriveste poate tragem si noi o fuga...
Old 01-17-2005, 10:14 PM
Profesor
Forumo-dependent

Offf,ai dat bir cu fugiti.
Eu care ma gandeam sa te dau exemplu lui Virag ,poate, poate ii trecea si lui prin cap o excursie la Brasov.
Toti ceilalti din Brasov sunt disponibili pentru ca au raspuns imediat propunerii.Problema sunt doar EU care imi i-au zborul atat de repede.
Daca pana si EU sunt dispusa sa vin duminica exact cum ai spus sunt mai putin de 24 de ore inainte de plecare mea,.. ar trebui sa cauti alta scuza cum ar fii : e prea departe,mergem prea mult pe drum si poate nu merita,nu stim cum e vremea,bla,bla.
Ce ti se pare in neregula ca am vrea sa fiti si voi alaturi de noi si ca putem schimba data pentru VOI .
Daca voi sunteti dispusi de drum ...let us know !
In fond este intalnirea loteristilor la Brasov ,nu intalnirea brasovenilor.
Aviz amatorilor.
Reply With Quote
Old 01-17-2005, 10:24 PM
Carmen76510's Avatar
Carmen76510 Carmen76510 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Sidonia

.. ar trebui sa cauti alta scuza cum ar fii : e prea departe,mergem prea mult pe drum si poate nu merita,nu stim cum e vremea,bla,bla.
Ce ti se pare in neregula ca am vrea sa fiti si voi alaturi de noi si ca putem schimba data pentru VOI .
Scuza ar fi ca daca ceva neprevazut apare intre timp si nu putem ajunge, atunci ar fi chiar in neregula ca data sa se stabileasca in funcie de noi...mai bine asteptam cum am spus si vedem daca ne putem incadra in decor...
Old 01-17-2005, 10:41 PM
Profesor
Forumo-dependent

Fara un raspuns ferm din partea voastra nu schimbam data.
Oricui i s-ar putea intampla ceva neprevazut anyway.As fii vrut sa ne cunoastem ,daca nu aici ,poate dincolo.
Cred ca si celorlalti le-ar fii facut placere,chiar daca nu sunt acum pe forum sa spuna asta.
Te salut si...noapte buna Bucur esti u'.
Reply With Quote
Old 01-18-2005, 09:02 AM
Cosminux's Avatar
Cosminux Cosminux is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Intalnire a doua la BV

Noua ne convine la Four Roses.
Asteptam sa vedem ce mai zic si ceilalti...
Carmen, pana la urma veniti? Ne intalnim duminica?
De Ionescu mai stie cineva ceva? Mai dati-le si voi cate un mp,
...tot ceea ce vreti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel... - Matei 7:12
Reply With Quote
Old 01-18-2005, 09:17 AM
Mutual

Si noi OK, venim si in Tractorul.
Toate cele bune,
Valentin
Reply With Quote
Old 01-18-2005, 09:39 AM
Cojocaru Cortizo Cojocaru Cortizo is offline
Membru
Bobocel

Default vin si eu

Mai fratilor stati ca vin si eu (daca mai vreti), dar n-am inteles chiar tot (sunt mai greu de cap).
Deci la cei "Patru trandafiri", dar cand?(trandafirii respectivi sper ca nu sunt din "buchetul" PSD)
Unde vine chestia asta, in Tractoru', sau n-am inteles bine? Singura mea pretentie e sa pot fuma linistit fara sa deranjez.
Promit ca aduc si drapelul cu stelute in colt (si asa am ramas cu el in buzunar de atunci).
Puteti sa ma puneti prezent la apel de pe acum.
Numai de bine,
Cortizo
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules