ArianaU76 - MidONo - 2005
LA MULTI ANI!
In data de 4.01.2005 am fost programati pentru interviu. Am ajuns in fata consulatului la ora 7.20, iar la ora 8.00 a venit acea "Gabi S" si ne-a luat pasapoartele, dupa care am intrat inauntru. In jurul orei 9.20 am fost chemati al giseul 6 unde ni s-au cerut actele. Tin sa precizez ca noi am avut un extras de cont de 10.160 EUR , o evaluare pe un teren si un AOS. De evaluare a comentat putin dupa care a luat-o in considerare. Banii din cont erau de la parinti, nu ne-au cerut nici o dovada. Noi am facut un act de donatie, dar nu ne-a fost solicitat. Avand in vedere ca noi ne-am casatorit dupa ce am primit plicul 1, ne-au cerut dovezi ale relatiei. Am avut ff putine poze, si un desfasurator al convorbirilor telefonice, pe care nu l-a acceptat avand in vedere ca era din ianuarie 2004 si aveau nevoie de ceva mai vechi. La 13.30 ne-au chemat la interviu, am avut putine emotii din cauza acestor dovezi ale relatiei dar totol a fost ok.Am fost intrebata de cand il cunosc pe sot, care au fost ultimele locuri de munca ale lui, si daca mai are frati. Asta a fost tot. Ne-au mai intrebat cine e sponsorul, intrebare la care a raspuns sotul meu, sponsorul fiind un prieten de-al lui.Eu am avut o oferta de munca facuta de el, ceea ce a determinat-o pe consulita sa ne intrebe de ce numai pentru mine oferta avand in vedere ca e prieten de-al lui. Dupa tot acest set de intrebari ne-au pus sa juram si sa luam loc in sala pentru a ne da pasapoartele. Tin sa precizez ca de la 13.30 si pana la 15.45 am stat in sala in asteptare. Dupa cateva minute, timp in care mai erau doi baieti dupa noi, au trecut si ei cu succes, a venit acea d-ra blonda si ne-a adus pasapoartele cu viza si cate un plic pentru fiecare , plic ce trebuie predat pe aeroport in SUA. Nu a respins pe nimeni , doar a amanat -o pe o d-ra din cauza diplomei de bacalaureat. Avea un duplicat si nu era ceva in regula cu el.
Multa bafta tuturor!
Mutumesc tuturor celor ce au scris pe acest forum.
|