Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Ana-Maria, Cristi si David - Chicago - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-23-2004, 09:41 PM
Pietricica Pietricica is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Ana-Maria, Cristi si David - Chicago - 2005

Ieri, 22 decembrie, am avut si noi interviul.
Am ajuns la ambasada la ora 7.20, iar la 7.30 am fost chemati cei cu loteria in "primul tarc". Pe noi ne-au lasat sa intram si sa asteptam din cauza lui David-"familia cu copilul mic, treceti inauntru" . Ne-au perchezitionat la intrare si aparatul a tiuit la David . De la perchezitie, am inaintat 3 metri, unde era un nene care avea mai multe liste cu cei programati pentru interviu. Ne-am spus numele, a bifat ceva in dreptul numelui meu si ne-a invitat sa mergem pe scari undeva in dreapta. Sus, ne-am asezat in fata ghiseelor 5 si 6, si va spun sincer ca nu intelegeam de ce scaunele erau puse cu spatele la ghisee . Insa probabil o fi politica lor, sa nu te poti uita la ei sau mai stiu eu ce.
La 10 minute dupa ce au urcat toti loteristii, a venit doamna Draghici si ne-a luat pasapoartele. La noi pozele au fost bune asa ca nu a mai fost nevoie sa le refacem.
Primul chemat la ghiseul 6 a fost un baiat, despre care nu stiu nimic, pentru ca nu se auzea , dar pe care l-am vazut si astazi. Dupa el, am urmat noi. Predarea actelor a fost lejera si nu am fost intrebati decat cine este sponsorul. Actele le-am avut in ordinea deja stiuta de pe forum, cu mentiunea ca noi nu am primit plicul 2, si ca urmare, nu aveam programarea la interviu. Cand am spus acest lucru doamna Draghici mi-a zis ca nu este nici o problema si mi-a cerut:
- certificatele de nastere. Le-am dat pe toate trei odata: original si copie;
- certificatul de casatorie-original si 2 copii;
- cazierele juridice- original, copie si traducere legalizata
- mi-a cerut livretul militar al sotului, la care i-am spus ca el a pierdut livretul si am prezentat un certificat -original , copie si traducere legalizata-care atesta ca a facut armata si gradele pe care le-a avut. De asemenea, m-a intrebat daca eu am livret si am spus ca nu.
- diplomele mele-bac si licenta- original, copie si traducere legalizata de pe fiecare.
- dovezi ale suportului material: am avut AOS, 2 evaluari:un apartament- estimat de finante la valoarea de impunere de 450.000.000 lei si pentru care am prezentat un certificat fiscal privind plata taxelor si impozitelor- original, copie si traducere legalizata- si un teren- evaluat ANEVAR la 11.200$. Pentru teren nu am tradus decat sinteza evaluarii- la fel, original, copie si traducere legalizata. De asemenea, am avut 2 extrase de cont de la BCR: unul pentru un cont de 5000 euro deschis la sfarsitul lui septembrie si un altul pentru 8000$, pentru un cont deschis pe 24.11.2004.
Nu am fost intrebati nimic despre provenienta banilor.
Dupa ce am predat actele, doamna Draghici mi-a spus ca din punctul lor de vedere pasaportul meu nu era valabil Pentru ca nu era semnat Asa ca mi l-a dat sa il semnez Am semnat si totul a fost ok. Ne-a trimis sa platim 1305$ la casierie iar ulterior am fost amprentati de o doamna foarte draguta la ghiseul 4.
In jur de ora 9.40 am fost chemati la ghiseul 6 de catre domnul consul, un tip super fain si pus pe glume. Ne-a pus sa semnam formularele, sa juram si ne-a intrebat daca o sa stam la sponsor si ce o sa muncim cand ajungem in US. Noi am raspuns ca o sa stam la sponsor, intr-adevar si o sa muncim fiecare ce vom gasi. A ras si mi-a spus ca totul e ok dar nu poate sa imi emita vizele intrucat au o problema cu sistemul de verificare a amprentelor si m-a rugat sa vin astazi, 23.12.2004 la ora 11 dupa vize. Ieri insa, la ora 15.00 doamna Draghici ne-a sunat si ne-a spus ca putem veni dupa vize, insa noi deja plecaseram asa ca am mai facut azi de dimineata un drum la Bucuresti si am luat pasapoartele cu vize
De pe forum ne-am intalnit cu Arizona- Robert si Diana si cu Aurelian C-tin, insa noi am plecat imediat dupa interviu intrucat cel mic era tare agitat si somnoros.
Asa cum au spus si altii inaintea mea, mie mi s-a parut acest interviu chiar o simpla predare de acte. Nu am fost intrebati absolut nimic ciudat, ba chiar doamna Draghici a fost super draguta.
Ca la Oscaruri eu tin sa multumesc tare mult lui Alex pentru acest forum. Nu cred ca as fi putut pregati atat de bine acest interviu daca nu exista forumul. Dianei, din echipa Arizona, ii transmit un pupic mare si din partea lui David, si ii multumesc pentru ca a fost tare draguta cu el.

Ana
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules