![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
As dori sa urez sarbatori fericite si Craciun fericit romanilor care locuiesc in Arizona si un an nou plin de impliniri!
hai sa vedem care si pe unde va petrece sarbatorile..... |
|
|
|||
|
|||
|
"Craciun Fericit" urez tuturor romanilor care acum nu sunt cu cei dragi din tara sa-l petreaca asa cum stiu ei!.......Aici in Phoenix sunt foarte multi romani si intalnirea lor va fi la slujba de Craciun de pe data de 25 dec. ora 10,30 la Biserica Romana,Sf.Ioan Botezatorul.As vrea sa ne intalnim cat mai multi dintre noi poate mai alinam durerea dorului de casa.O vorba,un sfat,o noua prietenie.......toti avem nevoie de asa ceva.
Noi romanii parca suntem alta natie.mai calzi,mai prietenosi,eu unul m-am cam saturat de raceala oamenilor din jurul meu,americani si culmea chiar am intalnit romani care s-au schimbat,nu numai limba de comunicatie,dar si sentimentul de a fi roman.Hai sa fim asa cum ne-am nascut "ROMANI",macar pentru o zi,ziua sfanta de Craciun! Sa auzim numai de bine si urarea mea de sarbatori sa va gaseaca fericiti! Ovidiu |
|
|
||||
|
||||
|
CRACIUN FERICIT! tuturor romanilor care traiesc aici in Arizona, USA, ROmania si oriunde in lume. Tuturor crestinilor!
D-zeu sa ne ocroteasca, sa fim sanatosi si un An nou mai bun tuturor Succese Maxime thomas |
|
|
||||
|
||||
|
In sfarsit semne de viata din Arizona.
Din 31 octombrie nimic,nimic de pe acolo. Sarbatori fericite si din ianuarie ne vom alatura si noi voua. Toate cele bune. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Buna Sidonia,
vei ateriza in mijlocul primaverii!........daca vrei sa afli mai multe intreaba,si vei avea raspunsuri,cel putzin din partea mea cu placere iti voi spune ce te intereseaza.Nici eu nu sunt de multisor pe aici dar am inceput sa ma misc.Iti urez aterizare usoara! Ovidiu |
|
|
||||
|
||||
|
Tu de cand esti pe acolo ?Cum e viata
in Phoenix? |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt venit cu familia,tot prin lotery visa din luna iulie anul asta si crede-ma ca a doua zi am vrut sa plec de aici.Fiind foarte cald crede-am ca suntem undeva in Sahara!!!!..........dar te obisnuesti.Acum este ceva de vis,o primavara care nu as vrea sa se sfarseasca.
Viata in general este usoara in zona asta,joburi se gasesc,locuintele sunt la preturi acceptabile si frumos este ca totul este nou.Se construieste intr-un ritm infernal.Sa nu te astepti la zgarie nori,aia sunt cativa in downtown iar restul sunt strazi interminabile ca pe o foie matematica.Pentru a incepe viata americana, aici este potrivit sa traiesti la inceput.Grand Canionul este aproape,Flastaf un oras de munte unde te poti duce la schi,Las vegas,San Diego,Los Angeles,odata in viata ai ocazia de a le vizita.Dar daca nu iti place care este problema!.....in America veniti doar,oricand poti sa pleca spre alte orase.Sfaturi toti dau, ramane numai ce crezi tu ca este de facut,singurul meu sfat este sa aveti bani pentru inceput si sa nu va apucati sa-i cheltuiti din prima luna! Va doresc integrare usoara si va stau la dispozie cu raspunsuri la intrebarile voastre. Sa auzim numai de bine,Ovidiu |
|
|
||||
|
||||
|
Mersi mult de informatii,noi vom ajunge in ianuarie acolo si nu vom da
de marea caldura din prima ,asa ca ,poate e mai usor. An nou bun si cin e stie poate ne si vedem pe acolo... |
|
|
||||
|
||||
|
buna Sidonia!
va asteptam in Phoenix! sarbatori fericite acolo si cand ajungeti, da un semn de viatza ; adresa mea e : [email protected] sau nr de tel : 480 45 95 734 zbor placut ! Sorin Fluture. |
|
|
||||
|
||||
|
Sarbatori Fericite, sanatate si pace ! Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in tot ceea ce doriti sa faceti. In urmatorul an sa incercam sa fim mai buni , mai "oameni". LA MULTI ANI!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|