Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Interviu reusit 15 Dec 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-17-2004, 01:20 PM
Lucky_Man Lucky_Man is offline
Junior Member
Bobocel

Default Interviu reusit 15 Dec 2004

Iata cum a decurs pentru noi interviul din 15 Dec

7:30 in fata la ambasada; D-na blonda vine sa ia pasapoartele celor pentru loterie; Cei cu loteria trebuie sa stea la prima bara (cea din apropierea intrarii)

7:45 Intram in ambasada cu controlul de rigoare; detaliile sunt ne-importante, ne invita in sala de sus, unde toata lume sta pe scaune cu spatele la ghisee
~8.00 invitati la hiseul 5, cu D-na cea blonda; Pozele sotiei nu erau bune (erau prea mici, ele trebuie sa aibe aprox 5x5cm); a trimis-o la dubita sa faca altele;
Deoarece la dubita era coada, a mers in statia de metrou Universitatii, intrarea din Batistei la un lab. Kodak, unde e mai liber, si chiar mai ieftin ca la dubitza.

Eu intre timp am predat actele in ordinea ceruta (cea din plicul 2), si care cred ca e importanta, altfel functionarul de la ghiseu putandu-se enerva - cum a facut dealtfel si la poze, reprosandu-ne ca nici macar n-am fost in stare sa urmarim instructiunile din plic - vina noastra.

A cerut si pasaportul vechi al sotiei, deoarece pasaportl nou abia a fost eliberat, deci ati face bine sa il luati cu voi daca il aveti

Nu am avut AOS - a intrebat daca avem, dar am stat bine cu banii in cont ~20K, deci nu a fost nevoie.

A mai intrebat cat am stat cel mai mult in strainatate (eu si sotia).
Ne-a cerut dovezile relatiei (noi fiind casat. la sfarsit de Octombrie); Am avut facturi de telefon fix, mobil, email-uri, poze.

Am fost invitati inapoi pe scaune, sa asteptam sa ni se ia amprentele - la ghiseul 4; neinteresant

La aprox. 10:00 la ghiseul 5 a sosit D-na consul (de origine americana), care vreo 10 minute a rasfoit atent dovezile relatiei; timp in care noi stateam pe scaun cu spatele la ghiseu.

Am fost strigati primii, am mers la ghiseul 5, unde totul a decurs f. scurt, in Lb. engleza:

1) Cum m-a cunoscut sotia si cand; raspunsul ce l-am dat nu conteaza prea mult.
2) De ce ne-am casatorit dupa castigarea loteriei: Deoarece eram de ~2 ani impreuna si nu putem sa ne despartim acum (de fapt niciodata); ceea ce s-ar fi intamplat daca mergeam singur la interviu.

D-na consul a spus " Thank you, please come three o' clock to take your visas" - moment in care am inteles ca totul a luat sfarsit (cu bine)

La ora 3.oo am venit la ambasada dupa vize; trebuie sa mergeti in fata, sa le spuneti celor de la intrare ca ati venit pentru vizele DV, si va vor pune sa sunati la interfon, dupa care va vor da drumul inauntru, si veti astepta de data asta in sala de jos, ca un ofiter consular sa va aduca pasapoartele cu viza, cate un plic de fiecare, si cu urari de bafta in continuare

Noi vom pleca ~ Martie 2005 - NJ/TX

In incheiere dorim sa multumim lui Alex si celor care fac ca acest forum sa existe.

A&B 2004
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules