|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
S_orin - Philadelphia - 2005
Salut! Pe 8 Decembrie 2004 am avut interviul care s-a terminat cu succes datorita acestui forum si oamenilor care il fac sa creasca in informatii utile pe zi ce trece.
Iata cum a fost toata povestea: Vizitele medicale le-am facut cu cateva zile inainte la CMUnirea, au decurs fara nici o problema! In dimineata interviului am ajuns la ambasada pe la 7:15 pt ca sotia nu avea poze(acum pt insotitori se cere doar poza din fata). Pe la 7:45 "Gabi Szabo" a adunat toate pasapoartele si pozele. Pe la 7:50 am inceput sa intram cate 5 in ambasada. Dupa circa jumatate de ora ne-a venit randul pt predarea actelor. Ne-am rugat intr-una sa nu nimerim la ghiseul 6 si parca Dumnezeu ne-a auzit si ne-a chemat domnisoara roscata, foarte draguta de altfel, la ghiseul 5. Very Happy Predarea actelor a decurs normal in ordinea stiuta, original+copie+traducere daca e cazul. Ce e de mentionat: noi ne-am casatorit dupa castigarea loteriei si am avut multe emotii la acest capitol. Dar am fost pregatiti cu un album de 70 de poze, in diferite ipostaze plus facturi de mobil din martie 2004 pana in septembrie 2004. Ca suport financiar am avut un cont deschis la BRD cu o luna inainte in valoare de 10500 $. Pt acest cont am scos de la BRD scrisoare semnata de directorul bancii si extras de cont. Banii i-am avut de la parinti si pt care am facut act de donatie legalizat la notar. Dupa predarea actelor, la cateva minute am fost chemati la ghiseul 6 pt sustinerea interviului cu o doamna consul. Intrebarile au fost simple: Bucurie mare de cand ne cunoastem, cand ne-am hotarat sa ne casatorim, de ce ne-am casatorit tocmai in octombrie si daca am mai fost plecati din tara. Nu au fost probleme, ne cunosteam de aproape 2 ani, nu fuseseram plecati din tara niciodata si ne-am casatorit asa tarziu pt ca am fi vrut sa facem nunta dar nu am gasit nici un restaurant liber in Braila pana in luna august 2005 Sad . Dupa aceste intrebari am semnat DS-urile si am jurat ca tot ce am spus a fost adevarat. La ora 10 eram iesiti din ambasada cu zambetul pe buze si inca nu realizam ca totul s-a terminat asa de repede. Emotiile au fost mari, interviul a decursc okei pt ca am fost foarte bine informati si pregatiti. Pentru aceste lucruri vreau sa le multumesc in numele meu si al sotiei tuturor oamenilor care fac parte din acest forum. Asa cum au spus toti fara el nu am fi reusit sa luam vizele din prima! In aceeasi zi au mai fost la interviu: - un tip din bucuresti, care a aflat de forum prea tarziu si nu a alfat ca pe langa actul de donatie al casei trebuia sa aiba si dovezile ca parintii nu mai locuiesc in acelasi apartament cu el. Noi ii uram mult succes si sa ne suntem siguri ca v-a luat dupa o eventuala reprogramare - o tipa din Medias, care a luat - inca o familie tinara ca si noi, au luat si ei - o familie cu o fetita,fusesera reprogramati pt ca mai fusesera in State si isi schimbasera pasaportul intre timp si li s-a cerut sa prezinte pasaportul vechi cu viza de iesire din State - o familie cu 3 copii, au luat si ei - au mai fost un tip singur si 2 tipi(2 baieti) care au mers amandoi la predarea actelor si la sustinerea interviului (mi s-au parut cam ciudati), pe acestia 3 nu i-am vazut la predarea pasaportelor cu vizele. Aceasta a fost povestea interviului nostru in jurul careia s-au invartit ultimele 8 luni din viata noastra. Acum va incepe o alta poveste ... pe taramuri americane, Phila, speram undeva in luna aprilie! Ciao!
Display Modes | |
|
|