|
||||
|
||||
Mare atentie la photo validator!
Am vazut ca multi dintre aplicantii la loterie considera ca daca poza le-a fost validata de acel photo validator la loterie este O.K. Acel photo validator verifica doar dimensiunea in pixeli a pozei, marimea ei in kb si extensia ei. Nu stie sa vada daca ai un turban pe cap, un pistol in mana, daca stai cu limba scoasa , daca ai ochii inchisi sau daca stai in cap. Nici un soft nu poate face asta . Nici macar luminozitatea pozei nu stiu daca este verificata. Incercati sa validati o poza descentrata, intunecata, in care tineti ochii inchisi si va scarpinati in cap, dar corecta ca dimensiuni , marime, si extensie si veti fi uimiti de rezultat.
Nu uitati ca anul trecut au fost MILIOANE de aplicatii descalificate...si sigur macar o parte din ei au avut poza verificata cu photo validator. Intrucat nu gasesc nici o modalitate de a posta o poza pe forum, dau un link unde este vizibila o fotografie ce a fost VALIDATA de sistem: http://profiles.yahoo.com/aghory Poza este pusa temporar... P.S. Deci teoretic cainele din fotografie poate fi aplicantul principal
Display Modes | |
|
|