|
View Poll Results: Pe 12 Decembrie am sa votez Evolutia sau Involutia ? | |||
Traian Basescu - Evolutia | 46 | 92.00% | |
Adrian Nastase - Involutia | 2 | 4.00% | |
Am sa ma abtin in continuare ... | 2 | 4.00% | |
Voters: 50. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Pe 12 Decembrie votez Evolutia !
Se pare ca e nevoie de ceva mai multa participare la vot pe 12 Decembrie pentru ca Romania sa o apuce pe calea cea buna.
Tineretul nu a votat pentru ca nu a fost hotarit, pentru ca au zis ca nu au pe cine vota sau pentru ca datorita faptului ca multzi sint plecati in afara si nu au avut posibilitatea sa voteze datorita faptului ca "organizarea" a lasat de dorit sau mai exact s-a dorit asta. Greul voturilor vine de la cei batrani si nomenclaturisti pentru ca tineretul e scarbit, indecis sau pus in imposibilitatea de a vota - a se vedea organizarea sectiunilor de votare din afara Romaniei. Cum acest Forum a insemnat ceva bun in viata multora dintre voi haidetzi sa "sacrificam" o zi din viatza noastra si sa o facem sa insemne ceva pentru viitor ! HAIDETI SA VOTAM EVOLUTIA PE 12 DECEMBRIE CU TOTII ! Haideti sa comunicam din timp cu totzi cunoscutii si sa iesim in numar cit mai mare la vot, votul nostru trebuie sa insemne ceva ! Folositi aceasta topica pentru a posta informatii despre locatiile in care se poate vota, din apropierea voastra !
|
|||
|
|||
Nu stiu daca este asa usor sa ne pronuntam care este evolutia si care este involutia.
Cu toate ca Basescu este printre putini oameni politici de care imi place si ii admir franchetea si spiritul de lupta, nu pot sa nu ma gandesc la perioada 1996-2000 cand majoritatea am zis la fel (acum este momentul sa schimbam comunistii astia cu oameni noi, nepatati, pregatiti sa schimbe destinul Romaniei mult mai repede decat altii) si am vazut ce a iesit. Patru ani de lupte fratricide in care tara a avut numai de pierdut. Cred ca pentru mine a trecut aceasta darzenie deoarece m-am fript o data, acum sunt mult mai precaut in declaratii. |
|
||||
|
||||
Adevarul ...???!!! din pacate ??? DA, acesta este :
http://www.adevarulonline.ro/index.j...le_id=10 7649 Nu mai pot comenta. Pur si simplu. Am votat si voi vota schimbarea.
|
||||
|
||||
Precaut in declaratii sau conservator la vot ?
Ori e alba ori e neagra, cale de mijloc nu e ! Cu pederastristii am vazut cum e, suflam in iaurt doar pentru o neshansa ? Shapoi hai sa ramanem la topica, informare cu privire la locatziile din state unde se poate merge si vota, atit.
|
||||
|
||||
Alegerile din strainatate i-au privat pe romani de dreptul..
Quote:
|
||||
|
||||
Organizare sub orice critica in strainatate
Quote:
|
||||
|
||||
Sondajul tau este putin "biased", prin mentionarea "evolutie contra involutie". Hai sa nu jignim (sic?) pe cei care au votat PSD. Poate au motivele lor, nu e posibil chiar la toti sa le placa de Basescu.
Am auzit multe comentarii de genul "Nastase are stofa de presedinte, e mai elevat etc iar Basescu e mai taran...", poate e adevarat, poate ca nu asta e miezul, dar fiecare cu parerea lui. Si nu, nu sariti ca "inca unul care a votat cu Nastase", ca nu e adevarat. Dovada ca sunt in US si nu in tara. |
|
|||
|
|||
Adresa Consulatului Romaniei din Chicago este :
737 N Michigan Ave. atentie intrarea se face insa din Chicago Ave-noi ne-am cam invartit vre-o 5 minute pt.ca ne asteptam sa vedem un steag romanesc sau ceva.....este un bloc foarte inalt iar Consulatul Romaniei este la etajul 11. Situatia la Chicago a fost urmatoarea: Presedinte: 701 voturi in total din care unul anulat Traian Basescu – 518 voturi Adrian Nastase – 85 voturi Gheorghe Ciuhandu – 44 voturi Corneliu Vadim Tudor – 24 voturi Senat: Alianta D.A. – 460 voturi Uniunea PSD + PUR – 53 voturi PRM – 50 voturi PNTCD – 46 voturi Camera Deputatilor (701 voturi din care 12 anulate): Alianta D.A – 452 voturi Uniunea PSD + PUR – 61 voturi PNTCD – 51 voturi PRM - 36 voturi Asta din surse oficilale si tot din surse oficiale la vot (Chicago) se asteptau in jur de 100.000 de romani. Pot sa va mai spun doar ca au votat numai cei cu pasaport valabil ,de altfel prima intrebare a fost daca avem pasapoartele valabile(ulterior am citit ca si cei cu cele expirate au acest drept ). PS.Scuze Alex ca nu m-am limitat doar la locatie dar mi s-a parut interesanta situatia voturilor. Mariana |
|
||||
|
||||
Quote:
Numai bine!
|
||||
|
||||
Nici eu nu as vota, in mod normal cu Basescu, pentru ca nu-mi place, dar - vorba lui Mutual - votez cu el doar impotriva lui nastase (cu n mic)!
Display Modes | |
|
|