Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Intre doua lumi - despre repatriere
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Intre doua lumi - despre repatriere

Pe 12 Decembrie votez Evolutia !

View Poll Results: Pe 12 Decembrie am sa votez Evolutia sau Involutia ?
Traian Basescu - Evolutia 46 92.00%
Adrian Nastase - Involutia 2 4.00%
Am sa ma abtin in continuare ... 2 4.00%
Voters: 50. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2004, 07:31 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Pe 12 Decembrie votez Evolutia !

Se pare ca e nevoie de ceva mai multa participare la vot pe 12 Decembrie pentru ca Romania sa o apuce pe calea cea buna.
Tineretul nu a votat pentru ca nu a fost hotarit, pentru ca au zis ca nu au pe cine vota sau pentru ca datorita faptului ca multzi sint plecati in afara si nu au avut posibilitatea sa voteze datorita faptului ca "organizarea" a lasat de dorit sau mai exact s-a dorit asta.
Greul voturilor vine de la cei batrani si nomenclaturisti pentru ca tineretul e scarbit, indecis sau pus in imposibilitatea de a vota - a se vedea organizarea sectiunilor de votare din afara Romaniei.

Cum acest Forum a insemnat ceva bun in viata multora dintre voi haidetzi sa "sacrificam" o zi din viatza noastra si sa o facem sa insemne ceva pentru viitor !

HAIDETI SA VOTAM EVOLUTIA PE 12 DECEMBRIE CU TOTII !

Haideti sa comunicam din timp cu totzi cunoscutii si sa iesim in numar cit mai mare la vot, votul nostru trebuie sa insemne ceva !

Folositi aceasta topica pentru a posta informatii despre locatiile in care se poate vota, din apropierea voastra !
Old 12-01-2004, 01:23 AM
Sid Sid is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Nu stiu daca este asa usor sa ne pronuntam care este evolutia si care este involutia.
Cu toate ca Basescu este printre putini oameni politici de care imi place si ii admir franchetea si spiritul de lupta, nu pot sa nu ma gandesc la perioada 1996-2000 cand majoritatea am zis la fel (acum este momentul sa schimbam comunistii astia cu oameni noi, nepatati, pregatiti sa schimbe destinul Romaniei mult mai repede decat altii) si am vazut ce a iesit. Patru ani de lupte fratricide in care tara a avut numai de pierdut.
Cred ca pentru mine a trecut aceasta darzenie deoarece m-am fript o data, acum sunt mult mai precaut in declaratii.
Reply With Quote
Old 12-01-2004, 08:58 AM
Caius's Avatar
Caius Caius is offline
Profesor
Forumo-dependent

Adevarul ...???!!! din pacate ??? DA, acesta este :
http://www.adevarulonline.ro/index.j...le_id=10 7649
Nu mai pot comenta. Pur si simplu.
Am votat si voi vota schimbarea.
Old 12-01-2004, 02:33 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Precaut in declaratii sau conservator la vot ?
Ori e alba ori e neagra, cale de mijloc nu e !
Cu pederastristii am vazut cum e, suflam in iaurt doar pentru o neshansa ?
Shapoi hai sa ramanem la topica, informare cu privire la locatziile din state unde se poate merge si vota, atit.
Old 12-01-2004, 03:21 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Alegerile din strainatate i-au privat pe romani de dreptul..

Quote:
Marea majoritate a romanilor din Canada sunt si cetateni canadieni, lucru ce i-a facut pe multi dintre ei sa nu-si reinnoiasca pasaportul romanesc, fara ca aceasta sa insemne ca ei nu mai sunt cetateni romani. Din pacate, nu aceasta este si opinia guvernantilor de la Bucuresti, care, stiind ca exilatii nu-i vor vota, au aranjat in asa fel lucrurile incat acestia sa nu-si poata exprima dreptul la vot. Iar pentru a argumenta cele spuse de mine, va dau mai jos rezultatele votului de la Consulatul roman de la Montreal:
Prezenta la vot: 1.204 persoane, 4 voturi anulate. Distributia votului a fost urmatoarea: 1.056 voturi (88%) pentru Traian Basescu, 953 - pentru Alianta D.A. la Camera Deputatilor si 959 la Senat. Adrian Nastase a primit doar 36 de voturi (3%), iar partidul lui - 38 la Camera si 39 la Senat. Pe locul doi a iesit PNTCD, cu aproape 10 la suta din voturile de la Montreal: 108 la Camera si 104 la Senat.
Articolul complet il gasitzi in Romania Libera
Old 12-01-2004, 03:26 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Organizare sub orice critica in strainatate

Quote:
Ministerul Afacerilor Externe considera ca organizarea alegerilor in ambasade si in consulate a decurs perfect in ciuda faptului ca romanii plecati peste hotare se plang de modul in care si-au putut exercita duminica votul. In Franta, la Paris, peste 500 de persoane nu au putut vota reclamand faptul ca presedintele comisiei acestei sectii, Baciu Gicu, a tergiversat nepermis de mult timpii de identificare, notare, completare declaratie, verificare si reverificare. Mai grav, conationalii stabiliti in Ottawa, Canada, care aveau pasaportul romanesc expirat, au fost impiedicati sa voteze, desi aveau dreptul si in aceasta situatie. In mod deliberat cei stabiliti in alte tari au fost tinuti ore intregi in fata sectiilor de votare organizate in ambasade, sperandu-se ca astfel vor renunta. Nici pana la ora inchiderii editiei nu s-au prezentat rezultatele votului romanilor din strainatate.
Articolul il gasitzi in Romania Libera
Old 12-01-2004, 04:01 PM
Europe's Avatar
Europe Europe is offline
Forumar fidel
Aspirant

Sondajul tau este putin "biased", prin mentionarea "evolutie contra involutie". Hai sa nu jignim (sic?) pe cei care au votat PSD. Poate au motivele lor, nu e posibil chiar la toti sa le placa de Basescu.

Am auzit multe comentarii de genul "Nastase are stofa de presedinte, e mai elevat etc iar Basescu e mai taran...", poate e adevarat, poate ca nu asta e miezul, dar fiecare cu parerea lui.

Si nu, nu sariti ca "inca unul care a votat cu Nastase", ca nu e adevarat. Dovada ca sunt in US si nu in tara.
Reply With Quote
Old 12-01-2004, 07:29 PM
Gabi-Mariana Gabi-Mariana is offline
Membru
Bobocel

Adresa Consulatului Romaniei din Chicago este :
737 N Michigan Ave.
atentie intrarea se face insa din Chicago Ave-noi ne-am cam invartit vre-o 5 minute pt.ca ne asteptam sa vedem un steag romanesc sau ceva.....este un bloc foarte inalt iar Consulatul Romaniei este la etajul 11.
Situatia la Chicago a fost urmatoarea:
Presedinte:
701 voturi in total din care unul anulat
Traian Basescu – 518 voturi
Adrian Nastase – 85 voturi
Gheorghe Ciuhandu – 44 voturi
Corneliu Vadim Tudor – 24 voturi

Senat:
Alianta D.A. – 460 voturi
Uniunea PSD + PUR – 53 voturi
PRM – 50 voturi
PNTCD – 46 voturi

Camera Deputatilor (701 voturi din care 12 anulate):
Alianta D.A – 452 voturi
Uniunea PSD + PUR – 61 voturi
PNTCD – 51 voturi
PRM - 36 voturi
Asta din surse oficilale si tot din surse oficiale la vot (Chicago) se asteptau in jur de 100.000 de romani.
Pot sa va mai spun doar ca au votat numai cei cu pasaport valabil ,de altfel prima intrebare a fost daca avem pasapoartele valabile(ulterior am citit ca si cei cu cele expirate au acest drept ).

PS.Scuze Alex ca nu m-am limitat doar la locatie dar mi s-a parut interesanta situatia voturilor.
Mariana
Reply With Quote
Old 12-01-2004, 11:26 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Pot sa va mai spun doar ca au votat numai cei cu pasaport valabil ,de altfel prima intrebare a fost daca avem pasapoartele valabile(ulterior am citit ca si cei cu cele expirate au acest drept ).
Nu e chiar asa. S-a putut vota si pe baza ID-ului american.

Numai bine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 12-02-2004, 04:19 PM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Nici eu nu as vota, in mod normal cu Basescu, pentru ca nu-mi place, dar - vorba lui Mutual - votez cu el doar impotriva lui nastase (cu n mic)!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules