Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Niki & Andrei - MidONo - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2004, 12:15 PM
Niki Niki is offline
Junior Member
Bobocel

Default Niki & Andrei - MidONo - 2005

salutare la toti!

chiar daca inca nu mi-am revenit din transa total pentru ca de-abia la ora 15 ne ducem sa luam pasapoartele CU VIZELE va scriu cateva randuri despre interviul de azi 24 nov( case no 11##).

Dupa o noapte in care am urmarit atent limbile ceasului, ne-am "gatit" frumushel si am plecat catre Ambasada!

Lume multa, 30-40 pers adunate pe trotuarul de vis-a-vis de ambasada si un nene de la paza citind o lista! M-am apropiat timid si i-am soptit: "cu Loteria? aici?". Dupa ce m-a apostrofat ca de ce am coborat de pe trotuar mi-a aratat inspre intrarea in ambasada! acolo un alt coleg de-al lui ne-a zis ca cei cu loteria au intrat deja de la 7:30( era 7:45 cand am ajuns noi ca ne-am gandit sa nu stam aiurea sa inghetam pe trotuar cum au patit si alti forumisti, mai ales ca eu eram in pantofi !!!

Dupa noi au mai aparut 2 familii( neforumisti dupa cum aveau fiecare act in tipla!!! ) si ne-au asezat pe toti in primul rand! Era o familie formata din mama,tata si o fata de vreo 14 ani si una de 2 tineri ( vreo 25 ani, facusera analizele la biomedica si mergeau la cineva in NY cu AOS)! In rest nu am aflat alte detalii!

Ne-a luat pasapoartele, le-a strigat celor 3 sa mearga sa faca poze(aveau)
si ne-a facut semn sa intram primii 5! La intrare ce sa vezi! Eu ii dau poseta unuia de-acolo incepe si scotoceste printre rujuri si alte alea si scoate parfumul! ii arat ca mai am si tel intr-un buzunar si il ia si imi da geanta! Ia si tel sotului, verifica portofelul si zice sa trecem prin checker! A inceput ala sa tipe si ma opreste pentru verificare suplimentara! Ii explic ca am cam multe bijuterii de argint si verificand atent imi da dreptate zambind! Aici mi-au mai disparut un pic emotiile!

Intram, ne asezam cuminti asa cum stiam de pe forum si asteptam contorizand loteristii!
Ce am putut sa numar:
1 loterist singur- nu stiu ce a facut
1 familie cu 1 bebe mic( cateva luni!!) - nu am fost pe faza cand au plecat

familia cu fata de 14 ani- erau semiveseli sau poate ca erau obositi si nu mi-am dat seama dar cred ca au luat vizele

4 cupluri - 2 cupluri au luat sigur de ceilalti nu stiu nimic dar erau cam tristi - cei care mergeau la NY au luat sigur!

noi 2 - evident ca am luat, ca eram, cred, singurii forumisti!

Cred ca au fost chemati si cei de pe 25 nov ca maine e Thanksgiving day!
Parerea mea!

Despre analize v-am zis ca l-am facut pe 25 oct laCM Unirea! Nimic nou fata de ce au povestit ceilalti!

Am asteptat pana pe la 9 cand sotul meu ma intreaba daca sunt sigura ca pe 24 nov avem interviul! Si hop, ne striga la ghiseul 5 dra roscata! Foarte draguta si amabila! Am fost ultimii la predat actele!

Noi am avut asa:
2 plicuri cu analizele
un singur dosar cu: 2 certificate de nastere ( tip nou)+ xerox, 1 cert de casatorie + 2 xerox, 2 caziere+ xerox+ trad leg, 2 diplome bac+xerox+ trad, 2 dipl facult+ xerox+ trad leg, 2 extrase de cont de la Banca Transilvania unul de vreo 5000$ si celalalt de vreo 8700 $! Asta a fost tot! fara aos, fara proprietati...

Ne-a oprit tot ce v-am scris mai sus mai putin diplomele lui Andrei!
A, si mai aveam de la BRD, daca intrebau de unde sunt banii o adeverinta si un extras de cont pe tot anul sa se vada rulajul lunar- salariul in principal! pe care nu l-am scos ca a zis ca nu trebuie!
Dupa ce am predat tot ne-a mai intrebat daca mai avem vreun act, vreun AOS sau vreo proprietate pe numele nostru! I-am zis ca avem o casa pe numele nostru dar nu o putem vinde pentru ca stam si cu parintii! A zis ok si ne-a trimis in sala!

Si iar emotii si asteptare!
Pe la 10:50 ne striga la ghiseul 6 dna consul!
O doamna bruneta, foarte amabila pe care la inceput o vedeam ca prin ceata! Atat de tare imi crescuse tensiunea ca imi tiuiau urechile ca la prima intrebare parca a fost ca la TV fara sonor

In final m-am repliat si am incercat un zambet tamp ca atat mai puteam si am raspuns la cateva intrebari: ce lucrati acum? La cine mergeti? De unde il cunoasteti? ce lucreaza in State? Ce veti face in state, ce veti lucra? Asta este suma pe care o aveti pentru plecare?

Am raspuns cat mai scurt ca deja eram pierduta de emotie, l-a intrebat si pe sotul meu ce o sa lucreze in state, ne-a pus sa juram , ne-a amprentat si cu zambetul pe buze,deloc fals, ne-a felicitat si a zis ca ne asteapta la ora 15 sa luam vizele!

Asta a fost, interviul cu dna consul a tinut cam 5 min ( 1 min mi-a luat mie pana m-am prins ca left hand era stanga si nu dreapta ) !

Parerea noastra este ca esti paraverificat pana ajungi la consul! El doar te vede sa fie convins ca tu esti cel din poze si ca ai bani pentru acolo, in rest daca ai minciunit ceva poti sa nu te mai duci la interviu!

Va pup pe toti si multumesc din suflet celor de pe forum! Noi mergem in aprilie in Dallas!
Mai vorbim! MA DUC FUGA SA IAU PASAPOARTELE CU VIZELE!

MULT NOROC CELOR CE VOR AVEA INTERVIURI!
NIKI&ANDREI

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules