Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Ai nostri copii
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Ai nostri copii

cum tratam dpdv medical copii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2004, 03:16 PM
apostu dan apostu dan is offline
Junior Member
Bobocel

Default cum tratam dpdv medical copii

Sunt Dan si eu sotia Alis si copilul de 4 ani avem interviu pe 27 decembrie .

Noi avem baietelul mai sensibil (raceli , viroze respiratorii ) intrebarea noastra este pentru copil ce putem face acolo daca se inbolnaveste ne costa enorm de fiecare data cind il vede un medic sau mai bine il lasam in tara unde are parte de tratament medical gratuit .

Va rugam asteptam un raspus pe aceasta tema .
Reply With Quote
Old 11-18-2004, 04:08 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Pai, in primul rand, pentru inceput, puteti pleca cu medicamente de acasa. Si sa-l tratati ca de obicei, daca mereu are aceleasi boli.
Mai apoi, puteti sa-i faceti asigurare medicala. Aici depinde de cat de repede va veti angaja si la ce companie va veti angaja si daca respectivii dau ca beneficiu, asigurare medicala de sanatate. Unele companii dau astfel de beneficii dupa vreo 3 luni de zile, altele deloc iar unele dau si dupa o luna.
In cazul in care varianta asta e putin posibila, puteti asigura copilul chiar voi, la orice companie de asigurari. Dar e destul de scump daca nu va ajuta serviciul la plata. Asigurarea medicala pentru un copil incepe de undeva de la 150$/luna. Am mai citit si de posibilitati de gratuitate. Mai multe s-au scris despre asta aici:
http://paginaloteristilor.ro/for...er=asc&start=0

Varianta cu lasarea copilului in tara ar trebui sa fie ultima din cele alese pentru ca:
1. neintrarea copilului in termenul de 6 luni de la eliberarea vizelor pe teritoriul US inseamna automat, pierderea de catre copil a dreptului de rezidenta.
2. ca sa vina copilul sa va vada, trebuie sa vina cu viza de turist, insotit de cineva si exista posibilitatea ca acelui altcineva sa nu i se dea viza de turist.
3. ca sa aduci copilul aici definitiv, mai apoi, trebuie sa astepti cam 7 ani: la 5 ani aplici pentru cetatenie, procesul de procesare a cererii de cetatenie dureaza aproximativ un an si apoi cererea de reintregire a familiei mai dureaza si aia ceva.
4. nu cred ca va va fi usor sa stiti copilul departe de voi atatia ani.

Mult noroc sa luati decizia cea buna.
Gianina
Old 11-18-2004, 05:18 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

Gianina are dreptate, nu puteti lasa copilul in tara-de fapt, nu ii puteti refuza dreptul de a intra impreuna cu voi in cele 6 luni pe teritoriul SUA, pentru ca riscati sa il mai vedeti doar din An in Paste...si nu cred ca vreti asta.
Uite, si fetita noastra a fost si este inca foarte sensibila( operata de polipi,de amigdale, laringite cat cuprinde...); si totusi,am adus-o cu noi, am tinut-o aici 6 luni si,de o luna si ceva am dus-o inapoi in Ro-din motive strict obiective si pesonale,nu facem din asta acum o discutie.
Pe perioada sederii ei aici nu i-am facut asigurare medicala-si asta a fost cel mai mare morcov din dos,ca sa zic asa.Gasisem un plan oarecum convenabil,chiar inainte de plecarea ei,care ne ducea pe undeva pe la 140$ pe luna.Intre timp, fata a mai avut cateva probleme minore de sanatate si am dus-o de vreo doua ori la un medic roman, uitat de timp si spatiu prin orasul asta-e drept,nu prea m-a convins respectivul ca este si bun, cert este ca,intr-un fel sau altul...copilul s-a facut bine.
Sa va fereasca Dumnezeu insa sa ajungeti prin spitale- eu am spus povestea noastra tot pe undeva pe forumul asta, nu mai stiu cand si pe unde...cert e ca si in momentul de fata ma intreb cum poti fi bun de plata 1400$ pentru un simplu control "din ochi" si o reteta prescrisa din goana calului...!?
Daca veniti cu ceva bani la voi, parerea mea este ca,pana va luati job-uri si capatati ceva experienta pe aici, sa-i faceti din prima o asigurare celui mic- sunt companii destule, unde mai pui ca si pe forum gasiti cateva informatii foarte utile !
Bafta !

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***

PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU.
Reply With Quote
Old 11-18-2004, 07:57 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Vrei sa-ti dau o lista de medicamente pe care sa le luati cu voi din tara, just in case? Cu indicatiile de rigoare. Iar daca ceva nu merge bine, sintem si noi pe acolo si tinem legatura pe messenger sau, de ce nu, telefonic! OK?
Simina
Old 11-19-2004, 04:34 AM
MihaiL's Avatar
MihaiL MihaiL is offline
Profesor
Forumo-dependent

Shrek,

vreau si eu lista cu medicamentele pe care trebuie sa le luam din tara te rog.
Multumesc.
Old 11-19-2004, 08:08 AM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Eu mi-am facut o listutza (!!) cu diverse, pentru diverse posibile probleme (nu voi lua, evident, medicamente antihipertensive sau antidiabetice, nefiind cazul).
Cind ajung acasa iti scriu listuta (!!!) cu indicatiile pentru fiecare si cu specificatia importantei lor (eu mi-am trecut si micamente mai putin esentiale).
OK?
Old 11-19-2004, 08:15 AM
MihaiL's Avatar
MihaiL MihaiL is offline
Profesor
Forumo-dependent

Multumesc mult.
Cred ca nu ar fi rau sa o faci chiar publica pe forum. Cred ca vor fi multi interesati de problema.
Old 11-19-2004, 11:45 AM
Liviut's Avatar
Liviut Liviut is offline
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by MihaiL
...
Cred ca nu ar fi rau sa o faci chiar publica pe forum. Cred ca vor fi multi interesati de problema.
Asa e ...n-ar fi rau!

GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US
Reply With Quote
Old 11-19-2004, 04:31 PM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Staaati un pic! Cum ajung acasa o si scriu!
Old 11-20-2004, 07:23 AM
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Aseara am ajuns acasa atit de tirziu si atit de obosita, ca n-am mai scris nimic. Dar iata, va scriu acum:

Antibiotice:
Ospamox sirop
Cedax sirop
Amoxicilina 500 mg capsule
Ceclor 500 mg capsule

Antiseptice + unguente:
Betadina ung.
Baneocin ung.
Travocort ung.
Lasonil ung.
Diclofenac ung./gel
Fastum gel

AINS:
Nurofen sirop
Calpol sirop
Nurofen cpr.
Coldrex plicuri

Supozitoare:
Novocalmin
Emetiral
Supoz. cu glicerina
Desitin Diazepam tub

Antispastice + antidiareice:
NoSpa cpr.
Ercefuryl cps.
Triferment cpr.
Metoclopramid cpr.
Smecta plicuri

Laxative:
Lactuloza/Duphalac

Diverse:
Garasone pic.
Bixtonim/Vibrocyl pic.
Anticonceptionale cpr.

In plus, eu imi mai iau si ceva fiolaj: HHC/Celestone (pt. cazuri de urgenta) si inca citeva micamente specifice fiecaruia dintre noi.

Sper sa va foloseasca. Mai revin cu adaugiri, dupa ce mai revizuiesc lista.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules