![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cred ca ar trebui o sectiune dedicata exclusiv copiilor ,
experientele celor care au plecat cu copii in America, gradinite ,scoli ,etc.,etc... |
|
|||
|
|||
![]() Da, e adevarat ca ar fi bine sa se discute putin pe tema asta, sunt convinsa ca mai ales nou-venitii ar gasi multe informatii care sa-i ajute sa se orienteze in acest sens. Nu stiu daca functioneaza peste tot la fel, dar cred ca in majoritatea scolilor generale (clasele 1-
![]()
|
||||
|
||||
![]() Rubrica exista ....de ceva timp aici http://paginaloteristilor.ro/for...forum.html?f=32
|
||||
|
||||
![]() Moderatorii au reactionat prompt la cererea mea ,MihaelaG ,iar subforumul nou creat MI-A FOST DE UN REAL FOLOS , FAPT PENTRU CARE LE MULTUMESC TUTUROR .
SleepY ti-a aratat " drumul" ,asa ca te asteptam acolo ...sa ne spui si din experienta TA . |
|
|||
|
|||
![]() Intrebare de bobocel
In state existe alocatie pt. copii ?? Daca da copiii loteristilor au dreptul la ea? Multumesc anticipat pt raspuns. -Liviu- |
|
||||
|
||||
![]() Copiii loteristilor NU au dreptul la nici un fel de alocatie .
|
|
|||
|
|||
![]() sidonia multumesc pt. raspunsul tau prompt , totusi mai o am intrebare.Eventual dupa naturalizare copii au drept la alocatie?? - Liviu-
|
|
||||
|
||||
![]() Natural !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Pot sa rad dupa 4 luni,nu?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Citi s-ar intoarce acasa? | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 217 | 07-04-2007 01:45 PM |
25 oct 2006 Poveste despre viza, viata si moarte� | Catalin C. | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 10-25-2006 11:32 PM |
Despre copii. | Sori | Ai nostri copii | 20 | 11-18-2004 12:19 AM |
![]() |