|
|||
|
|||
ceau la toti:)))
Sunt din Timisoara, am castigat si eu anul acesta .M-am casatorit cu prietenul meu si am trimis formularele la KCC.Asteptam acom plicul 2. Am sunat eu la KCC si mi-au spus sa revin peste 6 sapt. Am CN 72XX.Plicul l-am trimis in 3 august.Nu stiu de ce nu am fost programati inca.Acum icercam sa ne punem tot ce putem momentan la punct (din acte). Vom primi acel AOS, dar nu avem aici mai nimic. Sotul meu are un teren aici in Romania, dar e numai pe numele lui. Ar fi aceasta o problema?BAnii in cont ii vom pune pe numele meu.In rest... mai cautam resurse financiare. Va multumesc daca ati putea sa-mi dati un raspuns. Citesc acest forum de cateva zile , azi scriu pentru prima data,
Natalia |
|
||||
|
||||
Conteaza sa fie pe numele unuia dintre voi. Doar in cazul imobilelor apare o mica problema. In cazul in care acestea sunt primite de la parinti trebuie dovedit ca acestia sau eventualii frati nu depind de acel imobil, adica il poti vinde in orice moment. Aceasta dovada se face fie prin copii dupa buletinele parintilor care vor avea alt domiciliu fie o declaratie din partea fratilor ca nu au nici o pretentie de la acel imobil.
In cazul vostru cred ca actul de vanzare cumparare si o evaluare a terenului va fi de ajuns + un cont care sa suplineasca diferenta de bani + un AOS in cazul in care nu aveti 10000$ pt amandoi PS: si eu sunt proaspat casatorit asa ca te astept si cu alte nelamuriri
|
|||
|
|||
iti multumesc mult pentru raspuns sorin. suntem la inceput de drum si speram sa fim ok pana la interviu. ar mai fi un mic, mare amanunt. dupa casatorie fiecare ne-am pastrat numele. a fost o dorinta a mea. sper sa nu fie o problema aici.
|
|
||||
|
||||
Quote:
tot ceea ce nu stiti intrebati si vi se va raspunde ...
|
||||
|
||||
Stai linistita, nu este nici o problema ca ti-ai pastrat numele. Si eu m-am casatorit tot dupa ce am primit plicul castigator (plicul 1) si nu mi-am schimbat numele. La interviu nu au fost nici un fel de probleme, nu m-a intrebat nimic legat de asta. Au mai fost si alti loteristi care si-au pastrat fiecare numele dupa casatorie si, la fel, a fost totul in regula.
Mai ales ca la americani, din cate am inteles eu, majoritatea femeilor isi pastreaza numele dupa casatorie. Bafta. |
|
||||
|
||||
Si noi am vrut sa ramanem fiecare pe numele lui dar din cauza ca sotia nu avea pasaport am zis ca ar fi mai bine sa fie si ea pe numele meu si sa avem acelasi domiciliu. Cartea de identitate a durat aproximativ o saptamana iar pasaportul circa o saptamana si jumatate, astea sincer cu mici interventii.
|
|||
|
|||
din pacate nu am mai avut acces la internet o vreme. E un lucru de care nu sunt lamurita.Am tot citit pe aici dar nu am gasit un raspuns sigur.Are vreo inportanta cand se pun banii in cont? Noi nu am deschis inca nici un cont. Probabil ca vom pune banii cu cateva sapt inainte, inca nu ii avem))
|
|
|||
|
|||
apropo, daca stie cineva sa-mi spuna cam ce ar trebui sa fie scris in oferta de munca. Am cine sa o faca dar nu stiu cum trebuie sa arate. Este un formular? Sau tr sa contina ceva anume?
|
|
|||
|
|||
Da, are importanta data la care deschizi contul - cu cat mai devreme , cu atat mai bine. Un cont poti sa il deschizi si incepand cu 5 dolari in el (de pilda la Raiffeisen) pana la 100 $ (cazul BCR-ului), asa ca nu va faceti probleme ca nu aveti toti banii. Cu cat mai recent este deschis contul, cu atat cei de la consulat isi vor pune intrebari privitor la provenienta banilor. Nu ar strica sa aveti o declaratie facuta la un notariat, care sa dovedeasca faptul ca parintii v-au dat acesti bani - daca este o suma mai mare.
In ceea ce priveste oferta de munca, s-a discutat pe forum acest lucru de mai multe ori, poti inceca o cautare dupa "oferta munca" si sigur vei gasi rezultatele care te intereseaza. |
|
||||
|
||||
http://paginaloteristilor.ro/for...t=oferta+munca
http://paginaloteristilor.ro/for...t=oferta+munca Succes!
Display Modes | |
|
|