|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Se cauta persoane energice si ambitioase - Phoenix area
Angajez cuplu la batrini in Phoenix, Arizona. Se ofera cazare (master bedroom), masa, high speed internet plus salariu. Se cauta persoane energice ce nu au mari dificultati in a comunica in limba engleza.
O excelenta oportunitate pentru cine doreste in viitor propriul business, pentru cine vrea sa lucreze sa stringa bani ca sa reinvesteasca apoi in college, pentru cei ce vor sa aiba o dieta cit mai diversificata si sanatoasa (free). Cred ca este printre putinele job-uri in care poti sa pui deoparte sume frumoase inca din primele luni de America. Stiu ca poti sa spui ca ai studii superioare si ca nu te poti preta la slujba de caregiver. Cunosc insa citeva cupluri cistigatoare la Loterie care au citit aceste rinduri cu ceva ani in urma ca si tine, au actionat, si acum au cite 2-3 case, isi dau copiii la cele mai bune scoli si progreseaza pe zi ce trece. Este foarte important pentru tine acum, in labirintul pe care il ai in fata, in ce directie o iei. Mult succes tuturor romanilor care sunt gata sa intre in labirintul vietii americane. |
|
|||
|
|||
ptr Viorel Oprea-bobocel
Viorel buna,
In legatura cu mesajul tau sintem interesati-te Adresa noastra e [email protected] Asteptam raspunsul tau
|
|||
|
|||
viorel oprea
|
|||
|
|||
pentru Viorel Oprea
In legatura cu mesajul postat, va rugam sa ne contactati la adresa de email:[email protected]. Multumiri. fam.Ionescu din Brasov
|
|
||||
|
||||
Ca sa va faceti o imagine, ca argat, de banul stapanului (vorba lui Alex), cititi si la http://forum.romania-usa.ro/viewtopic.html?t=13
E cel putin instructiv !!!
|
|||
|
|||
e valabil si pentru cei din romania?..da..mail,,[email protected]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|