|
|
||||
|
||||
Atentie: inscrierea la loterie este gratuita !
astazi am primit de la un "binevoitor" urmatorul mesaj:
Quote:
|
|
|||
|
|||
Da chiar e misto ideea....Ce nu face romanu nostru ca sa mai scoata un ban "cinstit". Dar eu ma intreb de fapt ce formulare completez? Nu cele de pe internet care se completeaza in mod obisnuit? Si ei ce mare lucru mai fac? Dau send pentru mine? Ce bine totusi ca mai sunt si oameni desptepti care nu se iau dupa astfel de anunturi, dar totusi ce pacat ca exista poate destui care fac lucrul asta...Si cand ma gandesc ca era sa fac si eu la fel Gasisem un site undeva pe net, nu mai stiu cum se numea, si cereau baietii niste banuti. Pacaleala, ca poti sa trimiti si singur, si gratis.
PS: Oare ei platesc taxe la statul roman pentru afacerea asta? Si oare ce obiect de activitate au?
|
||||
|
||||
Quote:
Sunt persoane care nu au acces la internet. Sunt persoane care nu stiu cum sa scaneze o poza. Sunt persoane care nu au habar ce e aia rezolutie, ce e aia DPI sau cu ce se mananca pixelli. Si atunci pot apela la astfel de intermediari pentru a se inscrie la programul DV. Sora mea a platit pe cineva de la un internet cafe care i-a scanat pozele, le-a prelucrat si a aplicat pentru ea, si bine a facut! In 10 noiembrie are interviul pentru DV2005.
|
||||
|
||||
O mica paralela: in luna aprilie am aplicat la INS pentru o viza de logodna. Taxa perceputa de catre guvernul american: 115$. Taxa perceputa de catre un birou de avocati pentru aranjarea actelor intr-o anumita ordine, pentru completarea formularelor si introducerea lor intr-un plic, pe care eu l-am dus la oficiul postal: 150$.
Succes!
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
||||
|
||||
De ce captura, cand se poate mai simplu ?
File ... print. Sau, pentru a pastra in evidentele lor dovada ca au aplicat: View source .... save ... open ... print. Succes!
|
||||
|
||||
chiar sunt curios daca vor prezenta o dovada a inregistrarii la loterie.
|
|
||||
|
||||
eu as mai completa :
inscrierea trebuie facuta o singura data. pot exista binefacatori care din prea multa bunavointa sa te inscrie de doua ori si atunci esti descalificat de la inceput. eu nu as avea incredere in nici o persoana, sunt mai paranoia de felul meu, si stau si ma intreb : daca ma inscrie tipul de 2 sau 3 ori????? atentie mare!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Intr-adevar...cam cu doua taisuri...
Dar, totusi, asa cum zicea si Shaguna, sunt unii care nu au acces la internet, care nu stiu nimic despre scanarea unei poze sau mai mult chiar ce-s aia pixeli sau dpi. Ma gandesc eu, ca firma vine in ajutorul lor...la urma urmei nu-i obliga nimeni sa se inscrie la ei. |
|
||||
|
||||
No comments !
Quote:
Cit despre restul ar trebui sa fi luat si eu cite 1$/luna de la fiecare forumist si sa vedetzi ce departe ajungeam cu "Tata Alex & Co" cu reprezentantze in America si in Romania ! Cel putzin aici vine lumea si se informeaza si afla ce trebuie sa afle ca sa nu se uita ca curca in lemne dupa ce aplica la "consultingu serele" si se intreaba ce urmeaza. Hai sa fitzi iubitzi, datzi de o ciorba la sereleu ala si apoi venitzi tot aici la scoala loteriei !
Display Modes | |
|
|