Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2004, 10:14 PM
Maximus's Avatar
Maximus Maximus is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Atentie: inscrierea la loterie este gratuita !

astazi am primit de la un "binevoitor" urmatorul mesaj:
Quote:
From: "Ionescu Adrian"
Subject: loteria vizelor - inscrieti-va acum!!!

Stimate Domn/Doamna,
Loteria Vizelor va asteapta sa va inscrieti. Zeci de familii de romani au plecat in ultimii ani in Statele Unite ale Americii unde munesc si castiga acum pe masura efortului depus. Nu au facut nimic special decat sa se inscrie in programul guvernului american "Diversity Visa" unde 50.000 de oameni din toata lumea sunt alesi aleatoriu pentru a emigra in SUA.

Va puteti inscrie si dumneavoastra acum. Puteti fi fericitul castigator al marii loterii si sa traiesti intr-o tara care nu mai are nevoie de nici o prezentare - tara tuturor posibilitatilor. Ce mai astepti? Va puteti inscrie acum sa va incercati norocul!! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa fii absolvent de liceu sau sa ai minim trei ani vechime in munca intr-o meserie de baza. Tot ce trebuie sa faceti este sa comandati formularele de inscriere ale firme noastre pe care sa le completati cu atentie si sa anexati o poza de buletin. Dupa completarea lor le puneti intr-un plic si le trimiteti la adresa noastra indicata in antetul formularului. De restul ne ocupam noi - vom procesa datele si le vom trimite catre baza de date a marii loterii.

Cost formular 389.000 lei - pentru fiecare formular comandat in plus primesti o reducere substantiala formular comandat in plus la pretul de numai 198.000 lei. Odata cu formulare veti primi gratuit informatii complete despre programul de imigrare in Statele Unite ale Americii. Cum comandati? - nimic mai simplu - returnati acest email cu mentiunea "Doresc sa comand formularele de inscriere la Loteria vizelor". Daca doriti sa beneficiati de oferta promotionala pentru sotul/sotia dumneavoastra sau pentru prieteni puteti comanda mai multe formulare. Nu uitati sa scrieti in email numele si prenumele precum si adresa exacta. Livrarea se face prin posta cu plata la ramburs. Cheltuielile de expediere sunt incluse.

ATENTIE!!!
Guvernul S.U.A. nu percepe nici o taxa pentru inscrierea la loteria
vizelor aceasta putandu-se face de catre oricare din participanti GRATUIT
- cu respectarea regulilor impuse. Tarifele noastre sunt doar pentru
procesarea datelor si trimiterea lor in locul dumneavoastra.

Cu stima,
SC Dezvolt Consult SRL Romania
marketing consultant Ionescu Adrian
Inscrieti-va singuri. Inscrierea la loterie este gratuita - http://www.dvlottery.state.gov si veti avea certitudinea ca veti fi in "urna"
Reply With Quote
Old 10-12-2004, 10:26 PM
Cretzoo2017 Cretzoo2017 is offline
Forumar fidel
Aspirant

Location: Bucuresti, Romania---->Celina, TX, la nord de Dallas

Da chiar e misto ideea....Ce nu face romanu nostru ca sa mai scoata un ban "cinstit". Dar eu ma intreb de fapt ce formulare completez? Nu cele de pe internet care se completeaza in mod obisnuit? Si ei ce mare lucru mai fac? Dau send pentru mine? Ce bine totusi ca mai sunt si oameni desptepti care nu se iau dupa astfel de anunturi, dar totusi ce pacat ca exista poate destui care fac lucrul asta...Si cand ma gandesc ca era sa fac si eu la fel Gasisem un site undeva pe net, nu mai stiu cum se numea, si cereau baietii niste banuti. Pacaleala, ca poti sa trimiti si singur, si gratis.

PS: Oare ei platesc taxe la statul roman pentru afacerea asta? Si oare ce obiect de activitate au?
Old 10-12-2004, 11:41 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
ATENTIE!!!
Nu este "pacaleala" deloc. Firma respectiva ofera un serviciu - inscrie persoanele doritoare la loteria vizelor. Nu obliga pe nimeni sa apeleze la ei, si specifica in mod clar ca taxa perceputa intra in buzunarele lor, ca guvernul US nu percepe nici-un ban pentru participarea la programul DV.
Sunt persoane care nu au acces la internet. Sunt persoane care nu stiu cum sa scaneze o poza. Sunt persoane care nu au habar ce e aia rezolutie, ce e aia DPI sau cu ce se mananca pixelli. Si atunci pot apela la astfel de intermediari pentru a se inscrie la programul DV. Sora mea a platit pe cineva de la un internet cafe care i-a scanat pozele, le-a prelucrat si a aplicat pentru ea, si bine a facut! In 10 noiembrie are interviul pentru DV2005.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 10-12-2004, 11:45 PM
Shaguna's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

O mica paralela: in luna aprilie am aplicat la INS pentru o viza de logodna. Taxa perceputa de catre guvernul american: 115$. Taxa perceputa de catre un birou de avocati pentru aranjarea actelor intr-o anumita ordine, pentru completarea formularelor si introducerea lor intr-un plic, pe care eu l-am dus la oficiul postal: 150$.

Succes!
Reply With Quote
Old 10-12-2004, 11:48 PM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Shaguna
Quote:
ATENTIE!!!
Nu este "pacaleala" deloc. Firma respectiva ofera un serviciu - inscrie persoanele doritoare la loteria vizelor. Nu obliga pe nimeni sa apeleze la ei, si specifica in mod clar ca taxa perceputa intra in buzunarele lor, ca guvernul US nu percepe nici-un ban pentru participarea la programul DV.
Sunt persoane care nu au acces la internet. Sunt persoane care nu stiu cum sa scaneze o poza. Sunt persoane care nu au habar ce e aia rezolutie, ce e aia DPI sau cu ce se mananca pixelli. Si atunci pot apela la astfel de intermediari pentru a se inscrie la programul DV.
Corect. Dar cum demonstreza firma in cauza ca a facut inregistrarea unui client ? Face o captura la ecran ?
Reply With Quote
Old 10-13-2004, 12:53 AM
Shaguna's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

De ce captura, cand se poate mai simplu ?
File ... print.
Sau, pentru a pastra in evidentele lor dovada ca au aplicat: View source .... save ... open ... print.

Succes!
Reply With Quote
Old 10-13-2004, 08:32 AM
Maximus's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

chiar sunt curios daca vor prezenta o dovada a inregistrarii la loterie.
Reply With Quote
Old 10-13-2004, 08:44 AM
Caius's Avatar
Caius Caius is offline
Profesor
Forumo-dependent

eu as mai completa :
inscrierea trebuie facuta o singura data.
pot exista binefacatori care din prea multa bunavointa sa te inscrie de doua ori si atunci esti descalificat de la inceput.
eu nu as avea incredere in nici o persoana, sunt mai paranoia de felul meu, si stau si ma intreb : daca ma inscrie tipul de 2 sau 3 ori?????
atentie mare!!!!!!!
Old 10-13-2004, 09:10 AM
Monna3 Monna3 is offline
Membru
Invatzacel

Intr-adevar...cam cu doua taisuri...
Dar, totusi, asa cum zicea si Shaguna, sunt unii care nu au acces la internet, care nu stiu nimic despre scanarea unei poze sau mai mult chiar ce-s aia pixeli sau dpi. Ma gandesc eu, ca firma vine in ajutorul lor...la urma urmei nu-i obliga nimeni sa se inscrie la ei.
Reply With Quote
Old 10-13-2004, 02:34 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default No comments !

Quote:
Puteti fi fericitul castigator al marii loterii si sa traiesti intr-o tara care nu mai are nevoie de nici o prezentare - tara tuturor posibilitatilor.
Maximus rogu-te da-mi si mie adresa de email a tipului sa il aduc in "tara tuturor posibilitatilor" si sa il vad dupa o luna ce parere mai are.

Cit despre restul ar trebui sa fi luat si eu cite 1$/luna de la fiecare forumist si sa vedetzi ce departe ajungeam cu "Tata Alex & Co" cu reprezentantze in America si in Romania !

Cel putzin aici vine lumea si se informeaza si afla ce trebuie sa afle ca sa nu se uita ca curca in lemne dupa ce aplica la "consultingu serele" si se intreaba ce urmeaza.

Hai sa fitzi iubitzi, datzi de o ciorba la sereleu ala si apoi venitzi tot aici la scoala loteriei !

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules