|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Raveca & Ioan - MidONo - 2005
Salut la toata lumea de pe forum!
Suntem Raveca si Ioan Truta si am avut interviul in 5 oct, pe care l-am trecut cu succes. ('')('') Analizele le-am facut la Centru Unirea in 30.09, au decurs foarte repede si personalul a fost foarte dragut. In primul rand ne-au spus ca nu sunt bune formularele de analize, pe care le aveam downloadate de pe forum, dar aveau acolo, asa ca nu a fost nici o problema. Raveca a facut un antitetanos 5 Euro, iar eu am scapat ca facusem cu 2 luni inainte, si desi nu am avut adeverinta, am fost crezut pe cuvant, si l-a trecut si in lista de vaccinuri. In 5.10 dimineata pe la 7.50 am ajuns la Ambasada, am sunat la interfon, am spus ca suntem programati la interviu, pentru loterie si am fost primiti in sala de asteptare, unde erau deja mai multe persoane care asteptau pentru acelasi lucru. Au fost 6 castigatori la loterie, 3 familii si 3 singuri. Noi am fost chemati penultimii, pe la ora 10.30. Interviul a inceput foarte interesant, prin faptul ca nici n-am apucat sa salutam si d-soara de la ghiseu a spus ca avem o problema... suspans scurt, dupa care a zambit si a spus ca pozele nu sunt bune, erau prea mari. Asa ca mi-am revenit, repede, ne-a spus sa mergem la dubita din fata ambasadei si sa revenim. Am facut pozele, am revenit si interviul a decurs atat de repede si de usor incat nici nu mi-am dat seama ca terminasem. Am dat pasapoartele, si pe urma in ordine toate actele pe care le-a cerut. original, copie si traducere. Am avut lipsa o copie la traducerea cert. de casatorie, asa ca am platit 1$/pagina xerox, dar a fost ok. La suport financiar am avut cont de 7230$, evaluare apart. 41.500 $ si AOS. Dupa cum am observat AOS-ul are o foarte mare importanta, si cred ca sansele sunt mai mari. Intrebari despre cont, nimic. Despre ce vom face acolo, nimic. De ce vrem sa mergem acolo, nimic. Singurele intrebari, daca avem copii, sau am mai fost casatoriti. Ne-a intrebat ce relatie avem cu sponsorul si atat. Am platit si am luat loc in sala, asteptand interviul urmator cu, consulul. Pe la 11.30 a inceput interviul, a fost si mai scurt decat primul, in sensul ca dupa ce ne-a luat amprentele si am jurat, consulul ne-a pus aceleasi intrebari, daca am fost casatoriti, daca avem copii si ce ralatie avem cu sponsorul. Am spus ca ne este prieten si ne-a intrebat ce meserie are si daca o sa stam la ei, pentru inceput. I-am spus ce este si ca o sa stam pentru inceput la ei. A spus ca totul este in regula si ca la 2.30 sa revenim in holul mic, dupa vize. Totul a decurs, foarte normal, fara nici o interogare, fara suspiciuni, fara intrebari capacana. Daca toate documentele sunt ok, sansele sunt de 99,99 %. In ziua de 5 am luat visa 3, iar 3 au fost amanati. O familie tot din Cluj, ca noi, au avut problema inversarii prenumelor, first name cu midle name, la aplicatia de pe internet. Aceasi problema un alt tanar. O alta persoana a fost amanata nu stiu pentru ce. Au mai luat visa, o familie din Chisinau, mai in varsta care aveau si un baiat si un tanar din Turda, care a fost singur. Toti au platit taxele de 435$/pers. si toti au dat interviul al doilea. Din pacate se pare ca inversarea prenumelor este deja o problema, care inlocuieste problema semnaturii, de care nu se mai leaga. Va dorim tuturor multa bafta si succes la interviu! Multumim tuturor de pe forum pentru bogatele informatii, pe care le poti valorifica,prin faptul ca mergi cu lectia invatata la interviu. Multumim Alex si tuturor moderatorilor pentru acest minunat site. Raveca si Ioan Truta.
Display Modes | |
|
|