Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Pompita - MidONo - 2005 !

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2004, 02:06 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Pompita - MidONo - 2005 !

Am trecut cu bine si repede peste marea incercare din acest an!
Interviul a fost simplu si fara atat de mari emotii (mai ales ca eu sunt destul de fricoasa-emotiva).
In ziua de 4.Oct.2004, la ora 8 fix am intrat in Ambasada USA.Mi-au fost controlate foarte bine bagajele si poftita sa iau loc pe un scaun.
In aceasta zi de luni au mai fost programati:

1. O familie de 2 persoane(30-35 ani) din Iasi;
2. Un tanar din Timisoara;
3. Un pustan (20 ani) din Cluj-imbracat in trening!;
4. Un Basarabean(30-35 ani);
5. Un "haotic"care tot timpul isi scapa lucrurile pe jos si niciodata nu gasea scaun liber fiind nevoit gardianul sa-l atentioneze de 3 ori, din Suceava si
6. Eu singurica.

Mai intai am fost chemati pe rand la ghiseul 5 unde am lasat pasapoartele apoi dupa 15-20 minute a venit randul fiecaruia la prezentat actele. Mi-a cerut invitatia, cazierul, diplomele si m-a trimis la Caserie sa achit cei 435$ dupa care am revenit la ghiseu. Mi-a cerut suportul material. Aveam 2 conturi deschise in luna septembrie (4000$), o masina destul de noua pe care am estimat-o la 4500Euro si AOS de 250.000$. Mai aveam si alte "nimicuri" dar d-na respectiva a considerat ca nu mai am nevoie de altceva.Dupa ce au trecut si ceilalti prin aceasi procedura, a urmat un interval de 30-40 minute de liniste. S-au inchis toate ghiseele si toata sala care era plina a ramas in asteptare. Surpriza !!!Am fost prima chemata la ghiseul 6. Discutia cu consulul a fost scurta si in engleza."Felicitari sunteti prima persoana participanta la Loterie din acest an!" Mi s-au luat amprentele, am jurat si au urmat cele 3 intrebari: Cine este sponsorul,ce lucreaza si ce voi munci eu pentru inceput in USA? Am raspuns clar si sigur.Consulul era foarte vesel! Mi-a inapoiat actele, m-a felicitat pentru reusita si mi-a spus sa revin la ora 14:30. I-am multumit si am plecat. Am revenit la ora stabilita si am primit de la d-na de la ghiseul 5 pasaportul cu noua visa valabila 6 luni, plicul sigilat si instructiunile de vigoare."Drum bun!". Mentionez ca si celelalte 4 persoanele au trecu cu bine de interviu, doar "haoticul" a fost invitat alta data deoarece el venise la interviu fara vizita medicala facuta(?!!). Nu stiu cum am gasit acest forum dar va multumesc tuturor mult "participantilor"

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules