|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Pompita - MidONo - 2005 !
Am trecut cu bine si repede peste marea incercare din acest an!
Interviul a fost simplu si fara atat de mari emotii (mai ales ca eu sunt destul de fricoasa-emotiva). In ziua de 4.Oct.2004, la ora 8 fix am intrat in Ambasada USA.Mi-au fost controlate foarte bine bagajele si poftita sa iau loc pe un scaun. In aceasta zi de luni au mai fost programati: 1. O familie de 2 persoane(30-35 ani) din Iasi; 2. Un tanar din Timisoara; 3. Un pustan (20 ani) din Cluj-imbracat in trening!; 4. Un Basarabean(30-35 ani); 5. Un "haotic"care tot timpul isi scapa lucrurile pe jos si niciodata nu gasea scaun liber fiind nevoit gardianul sa-l atentioneze de 3 ori, din Suceava si 6. Eu singurica. Mai intai am fost chemati pe rand la ghiseul 5 unde am lasat pasapoartele apoi dupa 15-20 minute a venit randul fiecaruia la prezentat actele. Mi-a cerut invitatia, cazierul, diplomele si m-a trimis la Caserie sa achit cei 435$ dupa care am revenit la ghiseu. Mi-a cerut suportul material. Aveam 2 conturi deschise in luna septembrie (4000$), o masina destul de noua pe care am estimat-o la 4500Euro si AOS de 250.000$. Mai aveam si alte "nimicuri" dar d-na respectiva a considerat ca nu mai am nevoie de altceva.Dupa ce au trecut si ceilalti prin aceasi procedura, a urmat un interval de 30-40 minute de liniste. S-au inchis toate ghiseele si toata sala care era plina a ramas in asteptare. Surpriza !!!Am fost prima chemata la ghiseul 6. Discutia cu consulul a fost scurta si in engleza."Felicitari sunteti prima persoana participanta la Loterie din acest an!" Mi s-au luat amprentele, am jurat si au urmat cele 3 intrebari: Cine este sponsorul,ce lucreaza si ce voi munci eu pentru inceput in USA? Am raspuns clar si sigur.Consulul era foarte vesel! Mi-a inapoiat actele, m-a felicitat pentru reusita si mi-a spus sa revin la ora 14:30. I-am multumit si am plecat. Am revenit la ora stabilita si am primit de la d-na de la ghiseul 5 pasaportul cu noua visa valabila 6 luni, plicul sigilat si instructiunile de vigoare."Drum bun!". Mentionez ca si celelalte 4 persoanele au trecu cu bine de interviu, doar "haoticul" a fost invitat alta data deoarece el venise la interviu fara vizita medicala facuta(?!!). Nu stiu cum am gasit acest forum dar va multumesc tuturor mult "participantilor"
Display Modes | |
|
|