|
|
|||
|
|||
APEL UMANITAR CATRE ROMANII DIN PHOENIX
Buna ziua.
ma numesc andreea erhan si va scriu din bucuresti romania. am un var primar in phoenix arizona _ se numeste Ioan Florin Gherasim, care a suferit un cumplit accident de motocicleta. viata lui atarna de un fir de par.are ambii plamani afectati, i-a fost scoasa splina , a avut hemoragie interna si este conectat la aparate pentru a putea fi mentinut in viata. Datorita faptului ca se afla singur cu mama lui acolo(sunt cetateni americani) , mama mea a incercat sa obtina o viza pentru a-i putea fi alaturi, viza pe care din pacate nu a obtinut-o. nu are nici posibilitati materiale, mergand in acest sens si pentru a obtine un welfare , welfare pe care de altfel nu l-a obtinut dat fiind faptul ca nu are minori in intretinere, indiferent de situatia critica in care se afla. este internati la spitalul John C.Lincoln - la intensive care cu blue alert. cine poate fi alaturi de ea, fizic, moral sau financiar fac un apel: VA ROG DIN INIMA MEA NEPUTINCIOASA SA O AJUTATI. are numarul de telefon 6023195764 si are un cont deschis la BANK ONE - PHOENIX ARIZONA cu numarul 38827062. vreu sa va repet sa ma intelegeti EU FAC APELUL pt. ca nu are niciun sprijin nimic.. romanii mei dragi va implor cu lacrimi in ochi ajutati-o.este daramata si psihic si fizic, simte ca o lasa puterile va multumesc o verisoara disperata andreea |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|