|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Vorbeste GRATIS cu Romania
Aietes Telecom Romania are placerea sa faca publica lansarea unui nou serviciu de telefonie fixa - AiTel Direct.
Serviciul este destinat in principal comunitatii Romanesti de peste hotare, pentru a usura comunicarea cu cei ramasi in tara. Prin calitatea pe care serviciul o ofera, prin costurile deosebit de reduse, cit si prin metodele de plata electronice puse la dispozitie, speram sa putem face ca distantele sa para cat mai mici, iar cei dragi sa fie mereu aproape de dumneavoastra. Mai multe detalii pot fi gasite la adresa: http://www.aitel.ro/direct/aitel_direct.html Suntem deschisi oricarei colaborari cu cei care doresc sa participe la promovarea serviciului. Comisioane atractive pentru dealeri. Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa [email protected] Cu stima, Echipa AiTel |
|
||||
|
||||
Destul de complicat de inteles cum functioneaza, poate mai lucrati la text. Pe scurt:
- cine e in USA primeste un nr de Romania (din orice judet) redirectionat catre un nr de mobil/fix din USA; - orice suna la nr respectiv de Romania e redirectionat catre USA; - cine suna din Romania e taxat (de Romtelecom) pt convorbirea locala, iar persoana din USA plateste la AiTel pt redirectionare intre 7-10 cents pe minut. Suna interesant, doar ca nu mai controlezi cand suni, ci depinde de altii cand vor sa te sune (eg. te poate suna bunica de 30 ori pe zi cate 2 ore tu platesti). Momentan platesc 8.9cents cu long distance, calitate excelenta. As fi interesat daca cineva a incercat serviciul de calitatea conexiunii. Daca ai avea 1-2 min de test. Un alt comment: daca AiTel vrea sa aibe clienti in USA, si poate directiona/redirectiona telefoane, si-ar putea instala un nr de 1-800 redirectionat catre biroul lor din Galati. De ex. eu as fi sunat sa ma lamuresc si sa ma inscriu. Alt comment: nu se mentioneaza nimic despre taxe. Daca e firma romaneasca se plateste TVA, daca e in USA platesti state tax si FCC fees. Daca nu e mentionat despre taxe, s-ar putea sa fie o firma de niciunde... Astept sa aud experientele celor care au folosit serviciile AiTel. AiTel: cel mai bun marketing e un client fericit. Sa-l auzim pe primul. |
|
||||
|
||||
Vorbeste gratis cu Romania?
Vorbeste gratis cu Romania? parca asa era titlul... Mi se pare o reclama falsa... sau se refera la gratis peste cei 100$ abonament?
Eu recomand tuturor sa foloseasca firme consacrate, care au preturi comparabile: http://www.rdstel.ro/produse%20si%20...i/prepaid.html http://www.pcnet.ro/produse-servicii/cartele-voice.html http://www.voice.ro/tarif3/tarife.html La PCnet exista si optiunea de a suna de pe calculator pe telefon fix/mobil in SUA cu 0.05E/minut Am testat cartelele RDStel si calitatea e buna. Nu se compara cu optiunea cu adevarat gratuita - SKYPE (de la PC la PC) http://www.skype.com/download/
|
||||
|
||||
rasp.
Azi 01 oct. ora 23:08 - ora centrala US, acea pagina de web nu functiona. Daca "echipa" Aitel isi permite sa puna reclame de genul "vorbesti gratis cu Romania" - dar de fapt sunt ascunse tot felul de "shmecherii intortocheate" doar pentru a stoarce bani de la ceva romani din US, se inseala !
Aasadar, baietzi de la AITEL daca nu va puneti la punct servicul de ADVERTISING si MARKETING dar mai ales reclama pe INTERNET, iar seriozitatea voastra lasa de dorit, nu va ginditi ca o sa puteti fraieri oamenii. |
|
||||
|
||||
Oameni buni,
Aduceti-va aminte de Skype ! Ala chiar ca e gratis (provided that ai deja computer cu placa de sunet, microfon si casti, si cel cu care vrei sa vorbest le are, asijderea. Nu degeaba imi upgradez eu computerul de acasa inainte de a pleca ! (acum imi pun si cablu RDS) Cu stima si respect, Virag Telecom SRL
|
||||
|
||||
Quote:
Eu folosesc cu drag si spor cartelele de la sunaromania.com si sunt super multumita de ele. Si de cost si de calitate. Gianina
|
||||
|
||||
La sugestia Gianinei am comandat 2 cartele de telefon Romania-USA pentru parinti si socri. Fiind prima comanda am primit un telefon de confirmare in aprox. 3 minute, de la o dragutza de fata Georgiana (din GA - Georgia). Nu prea sunt obisnuit cu customer service in limba romana in USA, dar inceputul pare de bun augur.
Georgiana era nedumerita de ce am comandat 2 cartele la primul order, si a intrebat de unde stiu de firma lor. Se pare ca forumul loteristilor poate fi un mijloc de reclama util, si Alex4u poate incerci sa pui niste banere sau links sa scoti un leu pentru suportul site-ului. Pretul convorbirii este de 10cents/min fara alte taxe si smecherii. In timp ce scriu astept PIN-urile. Am sa postez despre calitatea conexiunii. |
|
||||
|
||||
Quote:
Pentru altii insa, e posibil. Ramane de vazut ce zice "boss"-ul. Ref. la computerele de acasa, Gianina are dreptate. Se poate rezolva totusi, tinand cont ca mai exista pe acasa frati, prieteni, etc., care mai au habar de calculatoare. Vorba lui Artanu, "asta-i optiunea mea". Virag.
|
||||
|
||||
Quote:
Quote:
Tarife SkypeOut: http://www.skype.com/products/skypeo...all_rates.html |
|
|||
|
|||
eu ce sa zic .. Hello alll
Eu folosesc pt telefon o companie din california .. se gaseste pe www.oriunde.com
Tarifele sunt : 10 cnti oriunde in romania 8 centi in bucuresti si 17 pe mobil Calitatea este impecabila... de asemenea iti aloca un nr romanesc .. cei de acasa putand sa te sune cu un tarif aproape de cel urban ( cu un cent mai mult de cel urban) Tarifele in alte tari se situeaza la 4 centi pe minut pe fix .. numai Usa si canda la 3 centi Eu sunt foarte fericit cu acest serviciu .. si ce sa zic .. necesita conectie la internet .. totul se bazeaza e internet .. ideal ar fi o conectie de cable sau dsl. Verificati pagina .. poate o sa va placa www.oriunde.com |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|