|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Affidavit of Support - formularul I134 sau I864(I834)
Salutare la toata lumea,
am si eu o dilema... am sunat la KCC si am aflat data interviului: 8 Noiembrie 2004, CN 102xx m-am pus pe treaba cu actel, dar cum vreau sa fiu 100% sigur ca imi vor da viza m-am gindit sa fac rost si de un AOS. Yis si facut, doar ca am intimpinat urmatoarea problema... pe forum lumea vorbeste despre formularul I134 iar pe pagina ambasadei americane: Quote:
Care este formularul corect??? |
|
||||
|
||||
Daca
Daca titlul subforumului face referire la I134 ....
Daca toata lumea are nevoie de AOS si ii zice I134 .... Daca ai gasit deja despre faptul ca celalalt e pentru emigrare prin aplicare .... Atunci Ghici ciuperca care e ala bun ? Pentru Loterie, I134. Pentru chemat pe cineva in vizita, I134. Pentru Vasile de pe strada care vrea sa emigreze la fracsu in America prin hai sa zicem reintregirea familiei (in vreo 10 ani) atunci e celalalt.
|
||||
|
||||
AOS : I-134
Pentru Diversity Visa (DV), se foloseste I-134!
Si ca toata lumea sa fie lamurita, va dau un citat luat de aici: http://www.travel.state.gov/visa/imm..._poverty3.html Quote:
|
||||
|
||||
Rugaminte
DorinTe, am o mare rugaminte, te rog tradu chestia aia in japoneza, pentru posteritate !
|
||||
|
||||
;)
Poate ca nu ar fi chiar rea ideea...
|
|||
|
|||
Mii de multumiri , la toata lumea, fara discriminare
|
|
|||
|
|||
Ce ne facem?!? Maine trebuie sa ma intilnesc pe aeroport cu cineva care aduce AoS si job offer. Din pacate, cred ca va fi o problema cu AoS-ul:
"Ma tem ca AoS-ul nu este ce ar trebui, pentruca venitul persoanei este foarte mic. In loc de W2, este inclus raportul de venit ("Income Tax Return") pe anul 2003, asa cum cer instructiunile pentru I-134, cand persoana nu este salariata, ci liber profesionist ("self employed")." Ce ziceti de asta? Imi traduce si mie cineva?! Daca avem probleme d.p.d.v. al AoS-ului, credeti ca job offer va fi de ajuns? Este de adevaratelea, chiar de abia astept sa ajung si sa incep. Este de la o firma f. serioasa, de cercetare medicala, iar scrisoarea este scrisa cu gold letter-head si semnata de insusi patronul. Doar ca nu scrie si ce wage voi fi platita... Credeti ca are importanta? In schimb scrie pe ce post si ca pot incepe chiar de cind ajung acolo. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
|
||||
|
||||
Iti faci griji gratuite...
Cu ce suport material aveti si cu oferta de lucru, sunteti mai mult decat OK. Oricum n-am inteles cine scrie ce citezi tu. Sponsorul? Exista sau nu un affidavit? Daca exista, prezentati-l. Ei nu cer alte dovezi decat daca A0S-ul le ridica semne de intrebare(si in general se intampla atunci cand venitul sponsorului este foarte mare, nu foarte mic). Bafta!
|
|||
|
|||
Multzam, Duduca, m-ai mai linistit!
Citatul era din mesajul primit de la foarte-bunii nostri prieteni din California, ai caror prieteni ne-au ajutat cu AoS-ul. Ei nu ar fi putut, pt. ca ei ii asteapta la inceputul lui 2005 pe cumnatul lui si sotia acestuia; altfel ne-ar fi dat chiar ei AoS. Deci ne vom prezenta cu AoS SI cu job offer. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
AOS fara fisa fiscala
V-am fi recunosacatori daca ati putea sa ne clarificati din experienta voastra daca pentru un AOS (in format I-134 ) pe care s-ar putea sa il primim de la o cunostinta din Los Angeles este necesara si o fisa fiscala a persoanei care completeaza aceasta declaratie. Asa ceva ar fi cerut cei de la ambasada din Bucuresti pe anul 2003 din care sa reiasa veniturile, taxele si impozitele persoanei in cauza. Sau daca persoana in cauza a mai completat un AOS (cu fisa fiscala atasata) in favoarea socrilor din Romania daca este vreo problema ca ne v-a da si noua unul (dar fara fisa). Se poate ca acest AOS sa nu fie luat in considerare? Pun aceste intrebari deoarece suntem hotarati ca daca vom primi acest suport sa ne orientam spre viitoarea noastra locatie in State-LA. Multumesc.
Calin |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|