|
|||
|
|||
Va multumesc din suflet
Va multumesc din suflet sunteti minunati
Gianina, Carmen, Simina (Shrek), Tom (RedBlack), Taz, Liviut, Valentin (Mutual), DorinTe, mi-ati facut o surpriza cum nu va puteti imagina. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Este pentru prima data ca se intampla asa ceva, sa deschid adresa de email si sa am mesaje peste mesaje - si datorita cui, tot forumului care mi-a fost atat de mult alaturi si oamenilor minunati care ii dau suflet. Si cand spun ca nu mi-a venit sa cred nu este figura de stil, pur si simplu nu pricepeam de unde informatia - m-am gandit ca poate undeva pe forum exista asemenea informatii si nu stiam, chiar daca pot spune ca am citit forumul din scoarta in scoarta, ca altfel ma gandeam de unde sa stie mai mult de cele doua persoane care stiam ca au informatia - si uite asa ma apuc sa banuiesc vinovati - se simte careva ? :P Dar mi-ati facut o surpriza minunata pentru care va multumesc cu tot dragul si prietenia Karina Maria |
|
|||
|
|||
La Multi, Multi Ani, cu sanatate si cu mult optimism!!
Va asteptam la Chicago cit mai curind!!
|
||||
|
||||
ma bucur
Aha, deci ai primit mesajul de pe robot. Ma bucur. Am fost ofticata ca n-am putut sa te prind chiar pe tine dar si robotelul tau avea voce draguta.
Inca o data "La multi ani" si sa ti se implineasca TOATE dorintele, chiar si cele secrete. Gianina
|
|||
|
|||
Cu drag
Minunate ca intotdeauna, asa cum le-am cunoscut, amandoua, prietenele mele, motiv sa te bucuri ca exista asemenea oameni si ca i-ai intalnit
P.S. Multumesc si celorlalti care mi-au scris, lunga lista si ma bucura foarte, dar tot ma intreb cui datorez surpriza care va spun inca o data a fost fantastica si a insemnat foarte mult pentru mine Karina Maria |
|
||||
|
||||
Re: Cu drag
Quote:
In cazul meu, recunosc sincer ca stiam cand e ziua ta pentru ca mi-a amintit calculatorul. Daca iti amintesti, cand ati fost la ambasada pentru vize si implicit la noi, mi-am introdus in reminder ziua ta de nastere. Si calculatorul, fidel, m-a anuntat. In cazul unora dintre ceilalti...o sa divulg autorul ...am aflat ca responsabil e Sleeepy. Deci vezi ce baiat minunat am eu? Gianina
|
||||
|
||||
Re: Re: Cu drag
Nu recunosc decat in fatza Marii Adunari Natioanale si a poporului !!!
|
||||
|
||||
Imi pare bine
Imi pare bine ca te-a desconspirat Gianina. Eu m-am gandit daca sa o fac sau nu...
|
||||
|
||||
Karina, a fost placerea mea sa-ti urez tot ce e mai bun! Nu numai ca sintem prietene de pe forum, dar porti si numele unei foarte bune prietene - Karina - care este acum in Australia.
|
||||
|
||||
Re: Imi pare bine
Quote:
SleeepY. p.s. Multzumesc tuturor celor care m-au ajutat.
|
|||
|
|||
Dragilor prieteni vinovati
Fratilor,
ce-i asta ? Lipseste omu' ca mai are treburi cateodata si nu citeste o zi forumu' si cand vine, dezmat total si destrabalare maxima Dragutii de ei, ce ati complotat, ce nu, ce m-ati fi barfit :P ce nu, da vorba voastra rezultatu' a meritat efortu'. Pentru "vinovati" si prieteni pe care ii pup cu drag Karina Maria |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|