|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
CLau - Florida - 2004
Viza primita in 16 Septembrie
Vizita medicala : Marti 13 09 2004 Centrul medical Unirea ATENTIE cei care nu stiu unde este : in spatele Hotelului Itercontinental (la scara blocului este un baiat care vinde CD-uri cu muzica). D-na doctor este o "dulceata" de fata iar doamna de la office este foarte amabila. Am avut foaia cu vaccinurile si adeverinta in care este specificat ca nu esti in evidenta cu boli cronice. Iti face analiza sangelui (eu nici nu am simtit cand ma intepat ) si eventual un vaccin (eu--antitetanos--) daca trebuie.Razele la plamani se fac altundeva, aproape de Mag. Unirea, iti explica d-na doctor. Ambasada SUA Joi 16 09 2004 La ora 7.50 am ajuns in fata ambasadei si am aratat invitatia la interviu unui soldat sau ce era. A zis OK si a inceput sa caute numele meu pe o lista cu toti cei programati in ziua respectiva. Stupoare !!! Eu nu eram pe lista aceea la nici o ora de programare. Atunci am crezut ca se naruie TOTUL. Dar ce este scris ,scris ramane .Avand invitatia cu data si ora specificata am fost lasat sa intru. Perchezitia a decurs OK. De la receptie te indruma intr-o sala. Cand am intrat eu mai erau doar cateva scaune libere si am decis sa nu deranjez pe altii sa ma asez si eu, asa ca am stat in picioare. Gresita decizie .Imediat a venit unul in uniforma militara si ma rugat sa ma asez undeva. In sala era aprope liniste. Se auzeau doar cei de la ghisee si bineinteles :FILU_USA un loterist din TM . Iarta-ma Filule dar nu ma lasa constiinta sa nu scriu de tine. Esti un om extraordinar . Hy man !!! Interviul La ghiseul 5 doamna roscata mi-a luat actele (ma intreabat daca am semnat eu aplicatia la loteria, ma pus sa semnez de cateva ori, daca sunt casatorit, daca am copii, cine este sponsorul,daca pot sa sustin interviul in engleza). Am platit la caserie, dupa care am facut cunostinta cu FILU si MONA (o loterista frumoasa din Cluj, servus MONA ).Mai erau cu loteria un cuplu casatoriti, o familie cu o fiica si vreo trei familii din Basarabia cred. La ghiseul 6 consulul ma pus sa "las" amprenta, sa jur si ma intrebat cine este sponsorul si daca o sa stau la el, de unde am banii in cont, ce o sa lucrez in USA si cam atat. La ora 14:30 mi-a zis sa vin dupa viza. Concuziile mele: Daca ai dosarul OK , bani in cont (cu justificare de unde), AOS si esti sigur pe tine ,imbracat frumos cat de cat, zambitor cand vorbesti, primesti VIZA. Nu a primit VIZA cuplu casatorit din cate mi-am dat eu seama pentru ca aveau ceva probleme la dosar iar tipul vorbea cu consulul de parca el era “cel mai tare din parcare” Imi pare rau pt.ei. MULTUMESC LUI ALEX & FRIENTZII SI TUTUROR LOTERISTILOR DE PE FORUM. Adevarul este ca fara acest site mi-ar fi fost mult mai greu. BAFTA MULTA TUTUROR !!! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|